Yunus Emre Hastanesi Doktorlarndan Hseyin Altun'a Burun Ameliyat olan var m?

merhaba, foto paylaşabilir misin ltf. Teşekkürler

3 hafta önce hüseyin beye amaliyat oldum.çok memnun kaldım. iyiki gitmişim.ben önermek veya övmek için yazmıyorum işin ticari kısmına grmek istemem.sadece kendim memnunum.görüntü olarakta.nefes sorunumda hal oluyor yavaşça. yani çok fazla doktoru övmek bana samimi gelmiyor.yaşamadan kimse bilemez.

3 hafta önce hüseyin beye amaliyat oldum.çok memnun kaldım. iyiki gitmişim.ben önermek veya övmek için yazmıyorum işin ticari kısmına grmek istemem.sadece kendim memnunum.görüntü olarakta.nefes sorunumda hal oluyor yavaşça. yani çok fazla doktoru övmek bana samimi gelmiyor.yaşamadan kimse bilemez.

kızlar bende hüseyin alttun beye ameliyat olacağım. bir ayım kaldı.. başaralı bi doktor. yaptığı burunları canlı canlı gördüm.. bu sebeple içim rahat. pek korkmuyorum. bir ayım geçsede olsam diyorum artık :)

Merhaba,
ameliyat öncesi ve sonrası resminizi görebilirmiyim.. yanlış bir karar vermek istemiyorum, yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba,
ameliyat öncesi ve sonrası resminizi görebilirmiyim.. yanlış bir karar vermek istemiyorum, yardımcı olursanız sevinirim

sizdemi hüseyin beye ameliyat olacaksınız? görüştünüzmü kendisiyle? ben yakında ameliyat oluyorum. ve yaptığı iki burunu canlı olarak gördüm. beğendim şahsen. çok doğal duruyodu..

Merhaba gratella fotoğraflarına bakabilir miyim?

Bende hem bir arkadaşımın tavsiyesi hem de buradan okuduğum yorumlarla hüseyin beyle görüşmeye karar verdim. Daha önce de sorulmş ama cevap veren olmamış, tasarım yapıp yapmadığı konusunda bilgi verebilecek olan var mı? Bir de ameliyat ücretlerini bilen var ve paylaşırsa sevinirim..

ben 22.06.12 de ameliyat oldum hüseyin beye ben biraz korktuğum için sakinleştirici yaptılar tasarım yapmadan uyumuşum:)şuan şiş ama şirin duruyor

fiyatı ne kadar kızlar hiç ondan bahsetmemşsiniz :)

Merhaba
bende hüseyin beye ameliyat oldum, şuanda alçıda, henüz problem yok,istediğim gibi olmuş gözüküyor ama. bikaçgün sonra açılacak nasıl olduğu hakkında ozaman yorumlarımı yapacağım :)
Ayrıca hastanede çalışanlar çok ilgili, hemşireleride aynı şekilde çok memnun kaldım

alçı çıktı, gayet memnunum şuan ve doğal oldu. şişlikler olmasına rağmen, :)))
Hüseyin beye kesinlikle ameliyat olabilirsiniz.

birsey daha önce de fiyat sorulmul ama cevap verilmemiş. Yakın zamanda ameliyat olduğuna göre belki sen cevap verirsin:)

slm,
3500 tl.doktorda çok mütevazi ve gayet güzel burunlar yapmış doğal hastalarını gördüm yakından, ve benimkide doğal oldu yeni tanıyanlar estetik olduğunu anlamıyorlar bile şiş olmasına rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…