kızlar ben gecen gün english home dan 2 takım king boy nevresim takımı aldım buna uygun yorgan arıyroum ölcüsü 220 240 olucak suan pamuk yorgan zaten kullanıyroum ama yün yorgan almak istiyorym daha saglıklıymıs silikon yada elyaf zaten düsünmüyroum hic yün yorgan kullananlardan fikir istiyorum
ama o eski tip yün yorganlar degil hani ortasına saten döseyip kurteleyle gardolap üstüne konulanlardan degil :))
english home da baktım 190 lira diyo normal bi yorgancıda sordum 140 liraya yaparım diyo hangisi güvenilir cok kararsızım baska markalardada king boy yok
valla yün yorgan çok sıcak tutuyor bu kesin. elyaf silikon çok sıkıntı oluyor ısıtma konusunda. temizliği dikimi zor ama bana göre ısı önemli. yorgancıdan alman daha iyi. english homeda yün yorganın içinde katkı maddesi elbette vardırkızlar ben gecen gün english home dan 2 takım king boy nevresim takımı aldım buna uygun yorgan arıyroum ölcüsü 220 240 olucak suan pamuk yorgan zaten kullanıyroum ama yün yorgan almak istiyorym daha saglıklıymıs silikon yada elyaf zaten düsünmüyroum hic yün yorgan kullananlardan fikir istiyorum
ama o eski tip yün yorganlar degil hani ortasına saten döseyip kurteleyle gardolap üstüne konulanlardan degil :))
english home da baktım 190 lira diyo normal bi yorgancıda sordum 140 liraya yaparım diyo hangisi güvenilir cok kararsızım baska markalardada king boy yok
Yun yorgan çok ağır degılmı yaa?
Kaz tuyu hem hafıf hem sımsıcak oluyor
ben yün kullanıyorum ama hazır yün. woolmark sertifikası varsa içi gerçek yün oluyor, dışı da mis gibi pamuklu kumaş. oldukça da hafif.kızlar ben gecen gün english home dan 2 takım king boy nevresim takımı aldım buna uygun yorgan arıyroum ölcüsü 220 240 olucak suan pamuk yorgan zaten kullanıyroum ama yün yorgan almak istiyorym daha saglıklıymıs silikon yada elyaf zaten düsünmüyroum hic yün yorgan kullananlardan fikir istiyorum
makineye atıysoun canımTemizliği nasıl olacak , yapabilecek misiniz ?
kızlar bunlarda öyle degil acmana geerek yok o yüzden eski tazrda degil dieye yazdım zaten bende 1 tane var öyle kaynanam yaptırdı onlar duruyo gardolap üstünde benimd edigim sık iglenenmis üstü pamuk kaplanmıs english home gittiginizde bakın bi istersenizzYun yorgan tam bir iskence annemin butun yorganlar yunde hatta yer yatklarimiz bile yundu ilk bahar ve sonbaharda sokup cirpardi her haftasonu oklava ile doverdi cok ugrastirici ilgilenmezse guvelenirmis mutlaka elin ustunde olucak hemde astim ve alerjiye yatkin olanlar icin kullamak sakincali
haaa benim dedigimde bu canlarrben yün kullanıyorum ama hazır yün. woolmark sertifikası varsa içi gerçek yün oluyor, dışı da mis gibi pamuklu kumaş. oldukça da hafif.
kaz tüyü düsünmüyorm zaten taa korkuyom cünkü sanki o tüyler canlı gibi geliyo kazların canlı yolundugunu biliyorum o videoyu izledim korkuncyün
yün sağlıklı, pamuk kolay. ben olsam english home da baktığınızı alırım.
ne kadar konforlu olursa olsun, kaz tüyü kullanamam.
Keske insanlar sadece kendi lükslerini düşünmeseler, keşke kebdi luksleri için baska hayvanların canlarını hiçe saymasalar. Halbuki arz talep meseleri bu işler. Talep olmasa bu canlar bu işkenceye maruz kalmayacaklar. Çok üzücüEki Görüntüle 1403584 Lutfen su hayvanlarin halini dususnup kaz tuyu kus tuyu bilnen ne kullanmayin fok baliklarinin oldurulup derilerinin alinmasi ya da diger hayvanlarin kurkleri icin vurulmasi kadar canice bir durum
Ben yün yorganın daha sağlıksız olduğunu düşünüyorum.Hem alerjik reaskiyonlar açısından,hem hijyen temizliği açısından.Bir de ağırlar.Aşırı sıcak tuttuğu için terleme çok yapar.İnsanlar artık sobalı evlerde oturmuyor.O derece sıcağa gerek yok.Antibakteriyal yorganlar var.Hem normal ısıda hem hafif hem yıkanabıiliyor.kızlar ben gecen gün english home dan 2 takım king boy nevresim takımı aldım buna uygun yorgan arıyroum ölcüsü 220 240 olucak suan pamuk yorgan zaten kullanıyroum ama yün yorgan almak istiyorym daha saglıklıymıs silikon yada elyaf zaten düsünmüyroum hic yün yorgan kullananlardan fikir istiyorum
Kesinlikle katiliyorum. Hangimizin dogasinda var timsah derisi canta ya da yilan drisi cizme. Kullanmasak olur muyuz.Keske insanlar sadece kendi lükslerini düşünmeseler, keşke çe arz talep meseleri bu işler. Talep olmasa bu canlar bu işkenceye maruz kalmayacaklar. Çok üzücü
ben sıcagı severim canım ya bi odada yanıyo dogalgazım ama icersi 28 olmadan üsüyon sanki antibaktariyeller yorgan degil zaten şildirge deniz bizde cok dandik 50 lira yorganmı olur ben istiyorum altında oldummu beni sıcacık tutsun mesela pamuk öyle yünü merak ediyroum isteeBen yün yorganın daha sağlıksız olduğunu düşünüyorum.Hem alerjik reaskiyonlar açısından,hem hijyen temizliği açısından.Bir de ağırlar.Aşırı sıcak tuttuğu için terleme çok yapar.İnsanlar artık sobalı evlerde oturmuyor.O derece sıcağa gerek yok.Antibakteriyal yorganlar var.Hem normal ısıda hem hafif hem yıkanabıiliyor.