yün yorgan mı pamuklu yorgan mı

yün
kızlar ben gecen gün english home dan 2 takım king boy nevresim takımı aldım buna uygun yorgan arıyroum ölcüsü 220 240 olucak suan pamuk yorgan zaten kullanıyroum ama yün yorgan almak istiyorym daha saglıklıymıs silikon yada elyaf zaten düsünmüyroum hic yün yorgan kullananlardan fikir istiyorum
ama o eski tip yün yorganlar degil hani ortasına saten döseyip kurteleyle gardolap üstüne konulanlardan degil :))
english home da baktım 190 lira diyo normal bi yorgancıda sordum 140 liraya yaparım diyo hangisi güvenilir cok kararsızım baska markalardada king boy yok

yün sağlıklı, pamuk kolay. ben olsam english home da baktığınızı alırım.
ne kadar konforlu olursa olsun, kaz tüyü kullanamam.

kızlar ben gecen gün english home dan 2 takım king boy nevresim takımı aldım buna uygun yorgan arıyroum ölcüsü 220 240 olucak suan pamuk yorgan zaten kullanıyroum ama yün yorgan almak istiyorym daha saglıklıymıs silikon yada elyaf zaten düsünmüyroum hic yün yorgan kullananlardan fikir istiyorum
ama o eski tip yün yorganlar degil hani ortasına saten döseyip kurteleyle gardolap üstüne konulanlardan degil :))
english home da baktım 190 lira diyo normal bi yorgancıda sordum 140 liraya yaparım diyo hangisi güvenilir cok kararsızım baska markalardada king boy yok
valla yün yorgan çok sıcak tutuyor bu kesin. elyaf silikon çok sıkıntı oluyor ısıtma konusunda. temizliği dikimi zor ama bana göre ısı önemli. yorgancıdan alman daha iyi. english homeda yün yorganın içinde katkı maddesi elbette vardır

Cocuklugumdan beri yun yorganla yattim,evlenince pamuk kullanmaya basladim ve daha hafif gelmeye basladi.esimde yun yorgani agir buldugu icin ceyizimde getirdigim yorganlari hic kullanamadim.aslinda benimde isime geliyor cunku yikamasi cok zahmetlio_Oodum kopuyor kurtlanacak diye:KK17:simdi vakumlu hurclara koyup sakladim valla bende...

Yun yorgan çok ağır degılmı yaa?

Kaz tuyu hem hafıf hem sımsıcak oluyor
Screenshot_2015-02-06-11-32-12-1.png
Lutfen su hayvanlarin halini dususnup kaz tuyu kus tuyu bilnen ne kullanmayin fok baliklarinin oldurulup derilerinin alinmasi ya da diger hayvanlarin kurkleri icin vurulmasi kadar canice bir durum

ben yün kullanıyorum ama hazır yün. woolmark sertifikası varsa içi gerçek yün oluyor, dışı da mis gibi pamuklu kumaş. oldukça da hafif.

Yun yorgan tam bir iskence annemin butun yorganlar yunde hatta yer yatklarimiz bile yundu ilk bahar ve sonbaharda sokup cirpardi her haftasonu oklava ile doverdi cok ugrastirici ilgilenmezse guvelenirmis mutlaka elin ustunde olucak hemde astim ve alerjiye yatkin olanlar icin kullamak sakincali
kızlar bunlarda öyle degil acmana geerek yok o yüzden eski tazrda degil dieye yazdım zaten bende 1 tane var öyle kaynanam yaptırdı onlar duruyo gardolap üstünde benimd edigim sık iglenenmis üstü pamuk kaplanmıs english home gittiginizde bakın bi istersenizz

Eki Görüntüle 1403584 Lutfen su hayvanlarin halini dususnup kaz tuyu kus tuyu bilnen ne kullanmayin fok baliklarinin oldurulup derilerinin alinmasi ya da diger hayvanlarin kurkleri icin vurulmasi kadar canice bir durum
Keske insanlar sadece kendi lükslerini düşünmeseler, keşke kebdi luksleri için baska hayvanların canlarını hiçe saymasalar. Halbuki arz talep meseleri bu işler. Talep olmasa bu canlar bu işkenceye maruz kalmayacaklar. Çok üzücü :KK43:

Valla tatlım yün pamuk elyaf yani bunlar tamamen mevsimle alakalı olmalı aslında. Bende hepsinden var bak sayim sana. baharda elyaf ve pamuk kışın yün yazında pike kullanıoruz. Yani soguktan sıcağa elyaf pamuk yün. Bulunduğun yerin sıcağına göre karar vermeLisin.

Ben yün yorganın daha sağlıksız olduğunu düşünüyorum.Hem alerjik reaskiyonlar açısından,hem hijyen temizliği açısından.Bir de ağırlar.Aşırı sıcak tuttuğu için terleme çok yapar.İnsanlar artık sobalı evlerde oturmuyor.O derece sıcağa gerek yok.Antibakteriyal yorganlar var.Hem normal ısıda hem hafif hem yıkanabıiliyor.

Keske insanlar sadece kendi lükslerini düşünmeseler, keşke çe arz talep meseleri bu işler. Talep olmasa bu canlar bu işkenceye maruz kalmayacaklar. Çok üzücü :KK43:
Kesinlikle katiliyorum. Hangimizin dogasinda var timsah derisi canta ya da yilan drisi cizme. Kullanmasak olur muyuz.

yünleri artık o adar kalın yapmıyorlar varlığı yokluğu bir oluyor.

yün daha sağlıklı pamuk çabuk terletiyor

Ben yün yorganın daha sağlıksız olduğunu düşünüyorum.Hem alerjik reaskiyonlar açısından,hem hijyen temizliği açısından.Bir de ağırlar.Aşırı sıcak tuttuğu için terleme çok yapar.İnsanlar artık sobalı evlerde oturmuyor.O derece sıcağa gerek yok.Antibakteriyal yorganlar var.Hem normal ısıda hem hafif hem yıkanabıiliyor.
ben sıcagı severim canım ya bi odada yanıyo dogalgazım ama icersi 28 olmadan üsüyon sanki antibaktariyeller yorgan degil zaten şildirge deniz bizde cok dandik 50 lira yorganmı olur ben istiyorum altında oldummu beni sıcacık tutsun mesela pamuk öyle yünü merak ediyroum istee

English Home yün yorgan fiyatını baya düşürmüş. 190 tl iyimiş. Ben kaç sene önce baktıgımda baya uçuktu fiyatı. Yün her daim canlıdır. O yüzden sıcak tutar. Tabi yıkama, saklama koşullarını yerine getirirseniz. ömür boyu kullanırsınız.

Hazır yapılan yün yorganları hafif oluyor. Makinelerde yıkanıyor diye biliyorum. Evde yıkamazsanız bile yorgan yıkayan yerlerde yıkatırsınız.

Yün yorgan kullaniyorum yillardir.
temizligi de zor olmuyor.
yazin veriyorum yikamacilara , 15 liraya 3 gunde teslim ediyorlar.

X