Yün yorgan alırken hangi markayı tercih etmeliyiz ?

lavernal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
216
9
26
Diğer
Aslında bu konuyu tekstil bölümüne açmıştım ama oraya pek kimse uğramıyor sanırım :)) buraya da açayım dedim..

sağlık açısından yün yada pamuk yorgan tercih etmek istiyorum ama el dikimi yorganlar hem çok ağır, hem de temizliği problem :( birçok markanın hazır, makinada yıkanabilen yün ve pamuk yorganları var..

biraz araştırma yaptım ve penelope, wake-up, yataş, taç, özdilek yün yorganlar özelliklerinde woolmark onaylı yıkanabilen yün diye belirtmişler..

yorganlarımı almadım daha ve çok kararsızım.. microfiber, elyaf, siilikon yorganların çok sağlıksız olduğunu ve yün, pamuk yorgan kullanmamızı öneriyor uzmanlar.. kullananlar fikirlerini yazarlarsa benim gibi almamış olanlar doğru tercih yapabilirler..

Son düzenleme:
Aslında bu konuyu tekstil bölümüne açmıştım ama oraya pek kimse uğramıyor sanırım :)) buraya da açayım dedim..

sağlık açısından yün yada pamuk yorgan tercih etmek istiyorum ama el dikimi yorganlar hem çok ağır, hem de temizliği problem :( birçok markanın hazır, makinada yıkanabilen yün ve pamuk yorganları var..

biraz araştırma yaptım ve penelope, wake-up, yataş, taç, özdilek yün yorganlar özelliklerinde woolmark onaylı yıkanabilen yün diye belirtmişler..

yorganlarımı almadım daha ve çok kararsızım.. kullananlar fikirlerini yazarlarsa benim gibi almamış olanlar doğru tercih yapabilirler..

selam canım ben kendim için 5 yıl kadar önce taçın yorganını almıstım makinede yıkanabiliyo hala çok sağlam ama bence çok soğuk kış günlerinde üşütüyo braz modelleri var aslında kalın olanı eminim iyiir benimki orta kalınlıkta ama hem yumusacık hemde temizliği kolay

selam canım ben kendim için 5 yıl kadar önce taçın yorganını almıstım makinede yıkanabiliyo hala çok sağlam ama bence çok soğuk kış günlerinde üşütüyo braz modelleri var aslında kalın olanı eminim iyiir benimki orta kalınlıkta ama hem yumusacık hemde temizliği kolay

seninki taç'ın yün yorganı mı canım ? microfiber, efyaf, silikon vs. yorgan istemiyorum çünkü.. onları çok sağlıksız diyorlar :(

Son düzenleme:
Ben madame coco dan almıştım indirimde çok uygun olmuştu ama henüz kullanmadım. Oranın ürünlerini seviyorum. :34:

Ben madame coco dan almıştım indirimde çok uygun olmuştu ama henüz kullanmadım. Oranın ürünlerini seviyorum. :34:

madame coco'yu ben de beğenirim.. geçen gördün 110 küsurdu yün yorganı..yün yorganlar elyaf yorganlar gibi olmadığı için kararsız kaldım alamadım..:(

Back
X