Merhaba arkadaslar eylul 19 da adetın 2. Gunu alttan foktorum kontrol etti tuplerım acık esımde de bende de sorun yok gorunen 7 yıllık evlıyız 3. Gunu letu içtim 5 gun bıyunca sabah aksam tam yumurtlama gunumde ıgne vurucam catlatma ıgnesı dıye doktorum kontrole cagırdı kan testı verdım ve ıgneye gerek yok catlamıs yumurtaların yarın gel asılama dedı hıc okudugum yorumlarda iğne gapışmadan asılama olan yok gordugum kadarıyla bır de asılama sırasında doktorun kendı yoktu yardımcısı yaptı ve asırı zor gectı hıc acı hıssetmıyıceksın dedıler en son aglıyodum rahım duvarım cok darmıs orayı gerdıler bır sure ugrastılar sonunda yapabıldık oldu dedıler bır de fıtıl verdı ler su an kullanıyorum 2 gunde 1 kez ılıskı onerıldı ılk gun ıslem agrısı hıssettım sonra hafıf hafıf batmalar oldu hala devam edıyor asılamanın 6. Gunu bugun tabıkı dayanamayıp ıdrar testı yaptım hıc cızgı cıkmadı yanlıs dıye farklı yerlerden aldım 4 testın 4 undu de aynı sonuc cıktı cızgı yok oncelıkle iğne olmadan asılama yapılan varmı ve sonuc nedır sonra bı hamılelık testınde cıkmayan cızgıye sahıt olan var mı lutfen donus yaparsanız cok sevınırım