Saç Uzatma Yöntemleri Yumuşak,parlak,kalın,kırılmayan saçlar isteyenler buraya

pulchra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2012
72
0
0
Konya
evvvet daha 2. yapışımda saçlarıma inanamadım!!!! etrafımdaki herkez saçlarına napıosun die sormaya başladı :)) bide uzatırsa süperrrr

turp suyunu yaptım beemix formülünü de yaptım ama hiç biri bu kadar etkili olrumadı dabur amla saç bakım yağını ılık suyla karıştırıp saçlarıma uyguluyorum masaj yaparak ve 1 yada 2 saat bekleti yıkıyom öyle hacimli ki mutlaka deneyin saçlarım boyalı bu arada

uygulayan yok mu kızliar cidden kırıkları yok ediyor ve hacimli saçlarınız oluyor kuzey güneydeki simayın saçlarının gürlüğüne hayrandım artık kendi saçlarıma hayranım :) 3. uygulayışım

dabur amla dedgınız hınt yagının dıger ısmı dıye bılıyorum ben ben kırpıklerımde uyugluyorum hem sımsıyah yapıyo ( acık renktı benım ) hem uzatıyo hem gurlestırıyo emınım saclardada ıse yaramıstır
ama ben yumurta sarı ve zaytınyagı formulumu uyguluyorum
saclarım yeterı kadar gur yumusacık olsun parlak dursun ve uzatsın sıyosanız bu kuru uygulayın derım bende arklara

bişi anlamadık ki...............

cnm ben anlatım
dabur amla dedıgı hınt yagı her aktarda var al ılık suyla bı tatlıkasıgı kadar karısıtır sur
ya da sole de yapabılırsın zeytınyagı + hıntyagı + yumurta sarısı seklınde ısıne nasıl gelıyosa ole yap
be bı kere de badem yagı + zeytınyagı+ yumurta sarısı yapmıstım tavsıye ederım bunu da ama dedıgım gıbı seytınyagı + yumurta sarısı yaparım genelde arada extra yagşar da katarım bıle bı cay kasıgı kadar falan degısıklık olsun dıye

Ben sarimsakli sampuan formülünü denedim oda iyi yapiyo, dün aksam denedim ilk kez sabah baya iyi duruyodu saclarim en azindan hacimliydi oraya buraya ucmuyodular, uzatirmi bakalim bakalim.. :)

uygulanan diğer formüller saaçları uzatıyo ama kırıklar yüzünden kopuyodu saçlarım sizinde dipleri uzayan ama boyu uzamanayan saçlarınız varsa dipden uca dabur amla saç bakım yağını uygulayın ben sıcağa yakın ılık suyla karıştırıp sonra saçlarıma uyguluyorum sonra bone takıp 1 yada 2 saat kadar bekletiorum sonra hoop banyoya dipdiri sağlıklı parlak saçlarınız oluyo üstelik ben saçlarıım kırılıo die düzleştirmodum ama şimdi düzleşrtiriyorum ve saçlarım kırılmıooo

sağol canım.belki denerim

kızlar formül iyi güzelde ben hint yağının saç rengini koyulaştırdığını duymuştum ve bir arkadaşta kirpiklerine sürdüğünü ve simsiyah yapıp koyulaştırdığından bahsetmiş acaba herhangi bir renk değişikliğine sebep olurmu benim saçlarım röfleli içimde şüphe kaldı şimdi :26::26::26:

benim saçlarımda röfle vardı kışın kötü oldu kahve tonlarına boyadım bu yağı kullandım alltan sarı sarı röflelerim belirginleşti bende koyultmadı iyide oldu :)ama tabi sende nasıl olur bilmiorum cnm

Amla (Bektaşi Üzümü) meyvesinin güzelliği ile bitkisel ve mineral yağların karışımı ile birlikte uzun ve sağlıklı saçları güçlendirir güzelleştirir.
Dabur Amla Saç yağı 50 yılı aşkın süredir Hindistanda ve dünyada güzel saçların sırrı olmuştur.
Düzenli Olarak kullanıldığında saç uçlarındaki kırıkları giderir, Saç köklerini besler , çabuk uzamasını sağlar ve dökülmesini önler ,Saç tellerini kalınlaştırır.

hint yağı değil hintlilerin yoğun olarak kullandığı bi yağmış bektaşi üzümü meyvesi özünden elde ediliyomuş

Son düzenleme:

benım koyulastırdı uzattı cogalttı evet saca da ugyuluyolar ama koyulastırdıgını soleyen yok ya da ben bılmıyorum ama gurlestırmek ıcın kullnıyolar

bende burdakı bı paylasımdan okumustum dabur amla nın dıger adının hınt yagı oldugu solenıyodu
yad aben yanlıs anladım tesekkurler net bılgı ıcın
ve herkesten ozur dılerım benhınt yagı sanmısım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…