Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evvvet daha 2. yapışımda saçlarıma inanamadım!!!! etrafımdaki herkez saçlarına napıosun die sormaya başladı :)) bide uzatırsa süperrrr
turp suyunu yaptım beemix formülünü de yaptım ama hiç biri bu kadar etkili olrumadı dabur amla saç bakım yağını ılık suyla karıştırıp saçlarıma uyguluyorum masaj yaparak ve 1 yada 2 saat bekleti yıkıyom öyle hacimli ki mutlaka deneyin saçlarım boyalı bu arada
bişi anlamadık ki...............
cnm ben anlatım
dabur amla dedıgı hınt yagı her aktarda var al ılık suyla bı tatlıkasıgı kadar karısıtır sur
ya da sole de yapabılırsın zeytınyagı + hıntyagı + yumurta sarısı seklınde ısıne nasıl gelıyosa ole yap
be bı kere de badem yagı + zeytınyagı+ yumurta sarısı yapmıstım tavsıye ederım bunu da ama dedıgım gıbı seytınyagı + yumurta sarısı yaparım genelde arada extra yagşar da katarım bıle bı cay kasıgı kadar falan degısıklık olsun dıye
sağol canım.belki denerim
benim saçlarımda röfle vardı kışın kötü oldu kahve tonlarına boyadım bu yağı kullandım alltan sarı sarı röflelerim belirginleşti bende koyultmadı iyide oldu :)ama tabi sende nasıl olur bilmiorum cnmkızlar formül iyi güzelde ben hint yağının saç rengini koyulaştırdığını duymuştum ve bir arkadaşta kirpiklerine sürdüğünü ve simsiyah yapıp koyulaştırdığından bahsetmiş acaba herhangi bir renk değişikliğine sebep olurmu benim saçlarım röfleli içimde şüphe kaldı şimdi :26::26::26:
kızlar formül iyi güzelde ben hint yağının saç rengini koyulaştırdığını duymuştum ve bir arkadaşta kirpiklerine sürdüğünü ve simsiyah yapıp koyulaştırdığından bahsetmiş acaba herhangi bir renk değişikliğine sebep olurmu benim saçlarım röfleli içimde şüphe kaldı şimdi :26::26::26:
Amla (Bektaşi Üzümü) meyvesinin güzelliği ile bitkisel ve mineral yağların karışımı ile birlikte uzun ve sağlıklı saçları güçlendirir güzelleştirir.
Dabur Amla Saç yağı 50 yılı aşkın süredir Hindistanda ve dünyada güzel saçların sırrı olmuştur.
Düzenli Olarak kullanıldığında saç uçlarındaki kırıkları giderir, Saç köklerini besler , çabuk uzamasını sağlar ve dökülmesini önler ,Saç tellerini kalınlaştırır.
hint yağı değil hintlilerin yoğun olarak kullandığı bi yağmış bektaşi üzümü meyvesi özünden elde ediliyomuş