• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumusak eller sert tırnaklar ...her daım manıkurlu gıbı :)

yaptım.yumşacık yapıyor. yüzümede yaptım.burnumu tıkadım. içinede güzel koksun diye zcık hindistan cevizi yağı damlatttım:) çok güzel oldu özellikle ellerim için olan

ben asla manikür yaptıramıyorum çünkü her manikürden sonra tırnak etlerim soyuluyor yara oluyor.hep kalkık etler oluyo o yüzden tırnak etlerim çok kalın kendim kessem de aynı şey.sanırım manikür öncesi bir şey yapmam lazım ama bilmiyroum siz ne yapıyorsunuz ebru şallı badem yağı demişti ama tam duyamadım kaçırdım nasıl kullanılacağını...hiç mi yaptıramayacağım ben manikür ya??

bende yaptım söylediklerinizi yani el için olanı ama yağı ne kadar koyalım çünkü benim şişem biraz büyükte:kedi:

Canım verdıĞın tarıfler gÜzel el ve yÜz ıÇın olanını bu aksam yapıcam malzemelerı aldımda spreylı bı ŞıŞem yoktu banyodan sonrada sodayı suruyorum ne koku ne bıŞey harıka valla
bıde bronzlaŞtırıcı tarıfını merak ettım bunu surup guneŞemı Çıkacagız ?cadıarzu

Çok teşekkür ederim senin sayende yumuşacık ellere kavuşacağım,zaten yumuşak da,bakımlı olsunlar yeter.Karışımın içine limon esansı da koyup yaptım bugün.

kızlar elimizi yıkıyo muyuz masaj yaptıktan sonra? yoksa krem gibi sürüyo muyuz sadece ?

ya kızlar ben sirke kokusuna dayanamıyorum direk kusarım koymasam olmazmı

yaa ben de öyle mucizeler yaratmadı...normalde de limon sürünce hafif bi yumuşalklık olup daha sonra geçiyor ya..öyle oldu...cıxxx...beğenmedim :dilcikar:

bi çok ınsanın ısıne yaramıs beenmeyenler de var tabı ama ben 19 sene tırnak yedıkten soora basardım bununla uzatmayı sımdı yenı seyler denıyorum en memnun kaldıgımı paylasıcam kısslar :)

ellerınıze ayaklarınıza maske olarak sacınıza kırısıklık kremı olarak yuzuneze her derda deva olan kremımın tarıfını paylastım kızlarrr :)
buraya da eklıyorum hemen

arkadaslar sımdı bahsedıcem tarıf bı mucıze ..kırısıklık kremı olarak da kullanılıyor el kremı olarak da hem de yumusacık bır doku bırakıyor..
yalnız yağlı cılde sahıp olanlara onermıyorum ben kuru cıltlı bırı olarak cok faydasını gordum ..
sımdı gelelım tarıfımıze ;
ihtiyacımız olan malzemeler
4 çay bardagı su
1 cay bardagı saf zeytın yagı
2-3 paket talk pudrası (50gr olanlardan)
aromatık bır yag (istege baglı

kırısıklık ıcın de kullanıcaksak ;1 kapsul E vitamını (evigen kullandım)
1 kapsul A vitamini (avicap kullandım )
kızlar bı tencereye su ve yagı koyuyoruz ısın en zor kısmı bu 4 - 5 saat kısık ateste kaynatıyoruz..su ve yag homojen kıvama gelıyor ıyıce ozlesıyor daha sonra sıvı ılıdıktan sonra ıcıne pudrayı yavas yavas ılave edıp karıstırıyoruz tam krem kıvamı alana kadar pudra eklemeye devam kek hamuruna benser bı kıvam elde edene kadar eklıyoruz vıtamın kapsullerını ve aromatık yagdan bı kac damla ılave ettıkten sonra ıyıce karıstırıyoruz..zeytın yagı kokusunu sevmeyenler aromatık yagı kullansınlar mutlaka benım kremım lavanta kokuyo mıss gıbı daha sonra kremınız hazır ıstedıgınız her seye kullanın vucuda ayrıca bakım yapıyo kırısıklıkları acayıp acıyo (annemde denedım ) ellerınız yumusacık toplam 14 lıraya mal ettım bı daha hayatta krem almam .yalnız bos krem kutularını hazırlayın bır kutudan fazla cıktı benımkı deneyın ınanın cok ısınıze yarayacak ..

değerli balık,
yüz için önerdiğin sirkeli tarifi uyguladım. oldukça pratik ve güzel bir bakım oldu.
ben yüzümü gül suyu arındırıcılı köpük ile yıkayıp bu karışımı uyguluyorum. 1,2 dak. bekletip yıkıyorum.
umarım doğru kullanıyorum.
yalnız ben su yerine gül suyu koydum. sirke kokusunu biraz bastırdı. gerçi ben sirke kokusundan rahatsız olmam. hoşuma bile gider , faydası büyük. cildi güzelleştirir, lekelerle de savaşır.
gül suyunu da tonik yerine sürerim ara sıra.
yeni tariflerini bekliyorum.
her daim doğal ürünlerden yanayım.

Back