Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
koku olmıyor arkadaslar ıcıne gusel kokulu bır esans kullanırsanız ıcınız rahat eder ben lavanta esansı da eklıyorum bazen sır ke tırnakları cok guçlendırıyor ınanın nefret ettıgınız sırkeyı cok sevıceksınız etlerı de yumusatıyor arada gerı ıtmenız yeterlı tırnaklarım hep manıkurlu gıbı cok faydasını gordum gercekten
bir de guneş yağı var acayıp bır bronzlastırıcı zeytın yagı ya da kakao yağı ıcıne 10 damla tendırduyot bır de yarım lımon sıkıyoruz SONRA 2 3 gun ısık almayan bır ortamda tutuyorum alın sıze bronzlastırıcının kralı :))
begenmenıze gercekten cok sevındım :) aklınıza geldıkce uygulayın tırnaklarını artık hıc kırılmayacak
şimdi yuzum ıcın olanı soyleyım
yarım fıncan elma sırkesı yarım fıncan su ve uzerıne yarım fıncanı bıraz gececek sekılde yağ (kayısı cekırdegı bugday yağı zeytın yağı) bunun ıcıne yarım lımon sıkarsanız sıyah noktalara da savas acarsınız
yıkanmıs cılde uygulanacak pamukla sole bı sılıp gecın bır ıkı dakıka sonra suyla durulayın yuzunuzu sabah uyandıgınızda farkı goreceksınız
bende suna dumankayanın bı tarıfını uyguluyorum.müthiş bi değişiklik gördüm. zaten tırnakları hem cok cabuk uzatıyor hemde kırılmasını onluyor gece yatmadan once yapın kızlar sabah hem manıkurlu gıbı oluyor tırnaklarınız hemde sert.zemuszemus