• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumusak eller sert tırnaklar ...her daım manıkurlu gıbı :)

gunes yagı ve ter kokusuna karsı bomba ıkı tarıfım daha var ısteyen olursa yazarım cok gevezelık etmıyım :)

canım teşşekkürler hemen denemeye gidiyorum ..paylaşımların çok güzel daha varsa lütfen paylaş bizimlee

ter kokusu ıcın dustan sonra yemek sodasıyla koltuk altlarınızı ovalayın ve durulamayın terlıyorsunuz ama koku yokkk GÖZENEKLERI KAPAMADAN KOTU KOKUYU ORTADAN KALDIRAN BI FORMUL :)

bir de guneş yağı var acayıp bır bronzlastırıcı zeytın yagı ya da kakao yağı ıcıne 10 damla tendırduyot bır de yarım lımon sıkıyoruz SONRA 2 3 gun ısık almayan bır ortamda tutuyorum alın sıze bronzlastırıcının kralı :))

koku olmıyor arkadaslar ıcıne gusel kokulu bır esans kullanırsanız ıcınız rahat eder ben lavanta esansı da eklıyorum bazen sır ke tırnakları cok guçlendırıyor ınanın nefret ettıgınız sırkeyı cok sevıceksınız etlerı de yumusatıyor arada gerı ıtmenız yeterlı tırnaklarım hep manıkurlu gıbı cok faydasını gordum gercekten

elinin fotosunu eklersen çok sevinirim cnmalkisalkisalkis

tarifler çok güzel teşekkürler

el için oalnına ya da yüz için yağ olarak sızma zeytinyağ kullanabiliriz değil mi?

evet be yuzum ıcın olana zeytınyagı kullanıyorum deneyın faydasını goruceksınız:)

yemek sodası dediğin ne ki. bildiğimiz içtiğimiz soda mı şu markası sırma sarıkız olan yani şu yemeklerin üstüne hazmetmek için içtiğimiz öylemi

bir de guneş yağı var acayıp bır bronzlastırıcı zeytın yagı ya da kakao yağı ıcıne 10 damla tendırduyot bır de yarım lımon sıkıyoruz SONRA 2 3 gun ısık almayan bır ortamda tutuyorum alın sıze bronzlastırıcının kralı :))

Yaz geldi, bütün cilt uzmanları tvye çıkıp çarşıya pazara çıkarken bile en az 10-15 koruma faktörlü krem kullanın diyor....
Güneş ışınları çok tehlikeli, ozon delindikten sonra daha da tehlikeli hale geldi diyorlar....

bu tarifiniz hiç sağlıklı değil....

begenmenıze gercekten cok sevındım :) aklınıza geldıkce uygulayın tırnaklarını artık hıc kırılmayacak

şimdi yuzum ıcın olanı soyleyım
yarım fıncan elma sırkesı yarım fıncan su ve uzerıne yarım fıncanı bıraz gececek sekılde yağ (kayısı cekırdegı bugday yağı zeytın yağı) bunun ıcıne yarım lımon sıkarsanız sıyah noktalara da savas acarsınız

yıkanmıs cılde uygulanacak pamukla sole bı sılıp gecın bır ıkı dakıka sonra suyla durulayın yuzunuzu sabah uyandıgınızda farkı goreceksınız

Ayy ben bunu yosun yağıyla bir deneyeyim.Senin cilt tipin nasıl canım?
Yosun yağı yağlı ciltliler için uygunmuş bunu da bugün buradan öğrendim...kaydirigubbakcemile4

ben yaptım bunu başladım kullanmaya opuyorumnanaktan sirkenin hiç kokusu kalmıyo tavsiye ediyorum sertleşmeye başladı bile tırnaklarım...şuanda french bile var süper ouyo vallahi tavsiye ediyorum kızlar... . zemuszemus

bende suna dumankayanın bı tarıfını uyguluyorum.müthiş bi değişiklik gördüm. zaten tırnakları hem cok cabuk uzatıyor hemde kırılmasını onluyor gece yatmadan once yapın kızlar sabah hem manıkurlu gıbı oluyor tırnaklarınız hemde sert.zemuszemus

bende suna dumankayanın bı tarıfını uyguluyorum.müthiş bi değişiklik gördüm. zaten tırnakları hem cok cabuk uzatıyor hemde kırılmasını onluyor gece yatmadan once yapın kızlar sabah hem manıkurlu gıbı oluyor tırnaklarınız hemde sert.zemuszemus

onun tarifi nasıl kaswa?

Ya bu trif güzele benziyor herkes memnun kalmış..Yalnız herhangi bi yağ şişesinin gerisini dolduracak kadar demişsin ya, yağın miktarını anlayamadm ne kadar yağ olcak yani?

balık güzel bir tarif olmuş,en kısa zamanda deniycem..limon kullanırdım ellerime,ama pek bir methetmişsin deniyelim bakalımhihoyyytyalnız hint yağı yerine jojoba koyucam ben,birde tuz yerine inci tozu yada deniz tuzu:1rolleyes:

Back