Yumuşacık eller

Valla kış serisi var mı bilmiyorum ama, biz baby ve merhem olanını kullanırız.
Hemen emilen de nivea el bakım kremi vardır evimde daima.
Öyle sürekli krem süren, ıncık cıncık bakım yapan biri değilim, cildim oldukça kurudur ama niveanın duşta krem serisi ve el bakımı bayağı işimi görüyor.
Gerekli durumda da bepanthen kullanırım, bunun dışında bilgim yok.
Vazelin ise kısa süreli iyi olsa da cildi inanılmaz kurutup, çatlaklara yol açıyor.
Ben de öyle krem falan süremiyorum ama bepanten alayım diyorum nivea duşta krem benim de var bak nezamandır kullanmadım :KK12:

Ev işlerini eldivenle yapıyorum zaten, onun dışında kalıp sabun kullanıyorum ama, tabi soğuk havada sıcak suyla yıkıyorum:KK43:

Sabunda bu şekilde kurutuyor olabilir.Zetinyağlı sıvı sabunlar var onuda deneyebilirsiniz.Sıcak su ile yıkayın ama ılık olsun.Çok fazla sıcak olunca su bende de oluyor bu sorun

Kış serisi olanlar mı yoksa normal kremi mi canım?
Birde arkadaşlar yağlı hissi bırakmayan krem önerebilirmisiniz sürüp hemen emilen :KK51: bu yüzden nerdeyse hiç krem kullanamıyorum ellerim kötü :tokat:

Neutrogena nın el kremini seviyorum.İlk başta yağlı gibi gelsede hızlıca emiliyor.Kadifemsi yumuşacık bir his veriyor.Tavsiye ederim.Birde hızlı emilenide var ona bakabilirsiniz..

Şu sıra dalan zeytinyağlı kremde iyi. Havalar kuru soğuk İzmir de zeytinyağlı ürünlerle desteklemek gerek.

Ben de öyle krem falan süremiyorum ama bepanten alayım diyorum nivea duşta krem benim de var bak nezamandır kullanmadım :KK12:
Conem komiliyi tavsiye ederim ne ağır koku hatta neredeyse kokusuz nede ağırlık hissi
20160809_171113.jpg

Vazelini gece surun eldiven giyip yatın ayrıca gliserini de tavsiye ederim mutlaka ben kullanıyorum
ayrıca sıvı sabun kullanıyorsanız onu da bırakın elleri kurutp döküyor özellikle bu dönem

X