Zeytinyağını sürmeye devam etmelisin, hatta varsa kantaron yağı da sürersen iyi olur ve bir başka tavsiyem vazelin sürmek iyi gelecektir.
Ama vazelinin sıvı gibi olanları da var galiba ondan değil, bildiğimiz krem gibi olan klasik vazelin sürmelisin.
Benimde cildim soğuğa hassaslaştı sanırım yaşa bağlı bir durum bu, malum 44'üm, yüzüm ellerim kuruyor yüzüm kurumaktan kızarıyordu, doktorun önerdiği kortizonlu kremler mi dersiniz, nemlendiriciler mi neler denemedim ki ama meğer benim şifam kantaron yağı ve vazelinmiş, ellerim yüzüm nemlendi, ne kuruma ne kızarma hiçbir sorun kalmadı.
Birebir değil mi bacım:) ben bu seneye kadar vazelin sürmeyi hiç akıl edememiştim, ellerimden çok yüzüm kötü oluyordu kırmızı kırmızı, doktorcuğumun verdiği kremi de hergün süremiyordum yan etkileri var diye, vazelini denemek aklıma geldi de rahat ettim, keşke baştan akıl etseymişim.Benimde aklıma vazelin geldi ...
Bence kremden olmuştur bu denli hassasın belli ki...bende duş jeli kullanamıyorum ve dekolte ve omuz bölgesinde her kremi süremiyorum
Aşırı kurumuşAlırım hemen yarın.
Ya böyle bir şeye dokununca o his çok feci, artık acımaya da başladı.
Birebir değil mi bacım:) ben bu seneye kadar vazelin sürmeyi hiç akıl edememiştim, ellerimden çok yüzüm kötü oluyordu kırmızı kırmızı, doktorcuğumun verdiği kremi de hergün süremiyordum yan etkileri var diye, vazelini denemek aklıma geldi de rahat ettim, keşke baştan akıl etseymişim.
Bepanthen her derde deva.
Alırım hemen yarın.
Ya böyle bir şeye dokununca o his çok feci, artık acımaya da başladı.
Aa ilk defa duyuyorum iyi gelmeyeni.Bepantene küsüm :)
bir bana faydası yok.
Bu arada ellerinizi çok sıcak suyla yıkamayın.Çok fazlada yıkamayın ve çok fazla sabunlada yıkamayın..
Kış serisi olanlar mı yoksa normal kremi mi canım?Bepanthen her derde deva.
Hahahahaha adam eldivenli çoraplı görünce bir bismillah çekiyor demek kiAyağa ele muhteşem oluyor Mune M..ben yatarken sürüyorum ayağa çorap,ele eldiven takıyorum.Benimki astronot kıyafetini giymişsin diyor..Gün içinde yüzde olurda elde özellikle iş falan zor oluyor fazlasıyla kaygan olduğundan.En iyisi gece
Bu benim için mümkün değil fazla yıkarım üstüne birde kolonya sürerim elimde herhangi bir koku kalması beni sinir ediyorBu arada ellerinizi çok sıcak suyla yıkamayın.Çok fazlada yıkamayın ve çok fazla sabunlada yıkamayın..
Aa ilk defa duyuyorum iyi gelmeyeni.
Merhem olanını denediniz değil mi?
Ya da baby olanını kullanın bir de.
Valla kış serisi var mı bilmiyorum ama, biz baby ve merhem olanını kullanırız.Kış serisi olanlar mı yoksa normal kremi mi canım?
Birde arkadaşlar yağlı hissi bırakmayan krem önerebilirmisiniz sürüp hemen emilenbu yüzden nerdeyse hiç krem kullanamıyorum ellerim kötü
Ben de bilemedim şimdi ama bu kadar hassassa bir de baby alın derim.hangisi hangisiydi karıştırdım. El ve yüz bakım kremi yazıyordu sanırım üzerinde.