Gebeliğe Hazırlık Yumurtluyormuyum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canan_mehtap

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
836
478
18
34
Kızlar dünkü ve bugünkü ovülasyon testimi atıyorum sizlere sizce ne zaman değerlendirmeliyim

Eklentiler

• 5ADB9259-F946-4114-996A-705081A6FA50.jpeg
    5ADB9259-F946-4114-996A-705081A6FA50.jpeg
    160,2 KB · Görüntüleme: 75
Bnmde bugun aynen boyle cikti ama yumurtlama olmamis bence. Cunki iki cizgide ayni koyulukta yada t cizgisinin daha koyu oldgu zamanlarda 24-36 saat icinde degerlendirin diyorlar

Yumurtlama olmus bugünü değerlendirip, teste devam edin hem öğlen hemde akşam bazen yumurtlama uzun sürüyor, çatlaması tam yakalamak için günde 2 test yapmak önemli. Eğer yarin da pik olmaya devam ederse 1 gun ara verebilirsin, spermden dolayi bir sikinti varsa, yoksa degerlendir en az 3 gun

Yumurtlama olmus bugünü değerlendirip, teste devam edin hem öğlen hemde akşam bazen yumurtlama uzun sürüyor, çatlaması tam yakalamak için günde 2 test yapmak önemli. Eğer yarin da pik olmaya devam ederse 1 gun ara verebilirsin, spermden dolayi bir sikinti varsa, yoksa degerlendir en az 3 gun

Eğer yarın koyu olursa değerlendirmim silik olursamı değerlendirim

Arkadaslar bende ovulasyon testi kullaniyorumda esim askeri personel ve gorevde pazartesi alsam doncek insallah yarn bnmde boyle pik olursa biz degerlendiremeyoz ee bosami godecek acaba bu ay yani pazartesi aksami degerlendirsek olmuyrmu oncesnde hemenmi yapmal lazm acaba

Arkadaslar bende ovulasyon testi kullaniyorumda esim askeri personel ve gorevde pazartesi alsam doncek insallah yarn bnmde boyle pik olursa biz degerlendiremeyoz ee bosami godecek acaba bu ay yani pazartesi aksami degerlendirsek olmuyrmu oncesnde hemenmi yapmal lazm acaba
Bence pik sonrasıda önemlidir sorun olacağını düşünmüyorum Yinede bilgili arkadaşlar yazarsa çok iyi olur

Bilemedim belki olur bu ayda olmassa doktora gidicem 4.denememiz olcak ilki kimyasaldı
Olumsuz düşünme ama diyelim olmadı ve sen psikolojik baskı hissediyorsun kendine o zaman hemen git tedaviye başla çünkü ben doktora gittim tedaviye başlamak için aman nede olsa artık doktor kontrolündeyim diyip takmamaya başladım daha tedavi olmadan hamilelik nasip oldu😂

Olumsuz düşünme ama diyelim olmadı ve sen psikolojik baskı hissediyorsun kendine o zaman hemen git tedaviye başla çünkü ben doktora gittim tedaviye başlamak için aman nede olsa artık doktor kontrolündeyim diyip takmamaya başladım daha tedavi olmadan hamilelik nasip oldu😂
Kac ay denedikten sonra gittin peki

Back