• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayla ilgili

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

selennnselennn hesabı doğrulanmış üye.

Evli mutlu ve çocuklu
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ocak 2011
6.293
En iyi cevaplar
1
16.428
448
40
Bursa
Konu basliginda da belirttigim gibi yumurtlamayla ilgili sorum var kizlar
Gecen sali az az sag ve sol yumurtlama agrisi yapmaya basladilar akintim cok cok azdi sonra cuma gunu akintim fazlalasti (yumurta aki gibi seffaf kokusuz ve o kadar yogun)iki gun surdu yogun akintim simdiyse ince ince akintim geliyor
Tabi buarada sag ve sol kasiklarimda anlik batma gibi oluyor veya da agri ikiside ara ara oluyor hem batma hem agri
Bu gunleri iyi degerlendirdik
Yumurtladim mi ?
Eger yumurtladiysam bu agrilar neden halen devam ediyor?
Sanki goguslerim biraz buyudu
Halen agrilarim var yumurtladiktan kac gun sonra yumurta catlar ve bu agrilar gecer?
Cevaplariniz icin cok tesekkur edrrim
Allahim hepimizin kucaklarini doldursun

Neden ovulasyon testi kullanmayip kacirdim mi oldu mu telaşına kapılıyorsunuz merak ettim
Ovulasyon testine gerek yok akintidan ve kasik agrisindan anliyorum ben yumurtladigimi burda sordugum soru farkli
Ilk defa bu kadar agrili bir yumurtlama donemi geciriyorum doktorum bakti en son gittigimde kist myom falan hicbirsey yok dedi temizsin dedi
Yumurtlama gunum bittiginde agrimda kesiliyordu ama halen agrim devam ediyor o yuzden sordum

Belki de su an yumurtluyorsunuz her ay ayni gun yumurtlamayabilirsiniz bunu etkileyen bir cok faktör var .Zaten ovulasyonun amaci da bu farkli gun yumurtlarsan tespit edebilmek canim

Konu basliginda da belirttigim gibi yumurtlamayla ilgili sorum var kizlar
Gecen sali az az sag ve sol yumurtlama agrisi yapmaya basladilar akintim cok cok azdi sonra cuma gunu akintim fazlalasti (yumurta aki gibi seffaf kokusuz ve o kadar yogun)iki gun surdu yogun akintim simdiyse ince ince akintim geliyor
Tabi buarada sag ve sol kasiklarimda anlik batma gibi oluyor veya da agri ikiside ara ara oluyor hem batma hem agri
Bu gunleri iyi degerlendirdik
Yumurtladim mi ?
Eger yumurtladiysam bu agrilar neden halen devam ediyor?
Sanki goguslerim biraz buyudu
Halen agrilarim var yumurtladiktan kac gun sonra yumurta catlar ve bu agrilar gecer?
Cevaplariniz icin cok tesekkur edrrim
Allahim hepimizin kucaklarini doldursun
Degerlendirmeleri devam et yinede gun asiri. Muhtemelen akintinin yogun oldugu hun catladi yumurtan. Bende iki gun once yumurtladim akinti ve agrim devam ediyor.

Belki de su an yumurtluyorsunuz her ay ayni gun yumurtlamayabilirsiniz bunu etkileyen bir cok faktör var .Zaten ovulasyonun amaci da bu farkli gun yumurtlarsan tespit edebilmek canim[/QUOTE
Ovulasyonu genelde yumurtladiklarini anlamayan arkadaslar kullaniyorlar yani bazi insanlarda agri falan hic olmuyor akinti disa cikmiyor ic tarafta kaliyor o yuzden ovulasyon kullaniliyor
Her ay eve ayni zamanlarda yumurtlamayabiliyoruz haklisin ama bende illaki agri oluyor ter basiyor ne bileyim cok fazla akinti disa cikiyor yani goruyorum o yuzden anliyorum

Back