• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar, yumurtlamayı görüp gün sayanlar varsa beraber bekleyebiliriz :eğlence: Ben 2 gün önce ovülasyonda koyu iki çizgiyi gördüm, o günü ve dünü değerlendirdim. Artık beklemeye geçtim🤩
Ben canım beklemedeyım gunler gecmıyor bıturlu acaba varmı yokmu geldımı bebiş umarım gelmıstır canım boyle bır donemde moral olur ınsslallah ya benımde dunden oncekı gun catladı degerlendırdım ınsallah tutmnustur dua edelım mubarek ramazan ayındfa

Benim şuan pik durumunda bakalım görelim bu ay çok ağrım oldu ovulasyon da. Resmen sancı çektim akşama kadar😞 döllenme 6 gün içinde oluyor sanırım

oruc tutuyomusun gebelıge hazırlık suresınde ben tutuyorum ama engellemez dımı bebegın tutunmasını falan aclık

Merhabalar, yumurtlamayı görüp gün sayanlar varsa beraber bekleyebiliriz :eğlence: Ben 2 gün önce ovülasyonda koyu iki çizgiyi gördüm, o günü ve dünü değerlendirdim. Artık beklemeye geçtim🤩
Merhaba ben de yedi gün önce yumurtladım, benim de çok ağrım oldu bu ay yumurtladığımda, değerlendirdik, adetime 5 gün kaldı hicbir belirtim yok😑 çok sinirliyim, sanki olmadı gibi 😑 Belirtisi olan var mı?

Ah benim de yumurtlama günüm geliyor diye belime kupa attırıp yakı yapıştırdım. Yakı çok yakar diyorlardı bende hiç etki etmedi neden acaba çok rahatım aksine

Bende yumurtlama günümünden 2 gün önceyi değerlendirdik yumurtlama günümü de değerlendirdik yumurtlama gününden sonra 2 günüde değerlendirdik Batıma 6 gün var neolur neolmaz diye bugünü de değerlendireceğiz😂 çok istiyoruz
Rabbim hepimize nasip eder inşallah ❤
Hadi inşallah canım var mı belirti filan

Hadi inşallah canım var mı belirti filan
Geçen ay çok belirtim vardı ama galiba psikolojik di bu ay da midem bulanıyor sabahları akıntım başladı su gibi sabah erken uyanırdım 12 de uyanır oldum sık tuvalete de çıkıyorum kasıklarımda ağrı oluyor baş ağrımda var ama pek ümitlenmek istemiyorum açıkcası psikolojikdir diye canım

Back