• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlaması normal olup klomen kullananlar var mı?

Simre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
10
0
36
Diğer
Merhaba arkadaşlar,

Benim sol yumurtalığımda 2,5 cmlik bir kist var..çikolata kisti..27 yaşındayım ve 10 aylık evliyim..bebek istediğimiz için doktoruma gittim bundan 4 ay önce..bir takım kan tahlilleri istedi..hepsi çok normal çıktı..2.5 cmlik kistinde gebe kalmaya engel olmadığını söyledi sadece biran önce gebe kalırsan iyi olur dedi..kist temizleniyomuş doğumdan sonra,buarada yumurtlamamın çok iyi ve bol olduğunu söyledi..neyse geçen ay gittiğimde bana klomen verdi hızlandırmak için..kullandım dün kontrole gittim reglimin 13.günüydü sağ yumurtalığımda 1 tane yumurta gelişmeye başlamış 14mm olmuş,4 gün sonra tekrar çağırdı sanırım ondan sonra ilişki için günü söylicek..umarım hayırlısı olur..aranızda hiç yumurtlaması normal olupta klomen kullanan var mı acaba? teşekkür ederim şimdiden :)

ben varım canım yumurtlamamda çatlamamada normal fakat klomen kullandım arkasından çatlatma iğnesi bugün tam 10 gün oldu kan testi yaptırdım 3.79 çıktı adetime daha 1 hafta var bakalım yükselcekmi?

Cok sevindim canim..hakkinda hayirlisi olsun insallah hamilesindir,guzel haberini aliriz..darisi basima diyeyim:)

evet bende varım benimde hormon değerlerim yumurtlamam iyi fakat 1 ay klomen kullandım her iki taraftada 19mm yumurtam oldu çatlama iğnesi oldum ama bi sonuç alamadım.
sonraki ay bişey kullanmadım.ve 1 ay sonra yine klomen tarzı serophene kullandım ve 3 yumurtam oldu iğnede oldum fakat sanırım bi tanesi çatlamadı ve kontrole gittiğimde kist olduğunu söyledi doktor o yüzden 1 ay doğum kontrol hapı kullandım.1,5 senedir tık yok.eşiminde sonuçları güzel olmasına rağmen.

Back