Yumurtlaması geç olupta hamile kalanlar regli oluyormu???

esya9317

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
8
1
6
Merhaba kizlar 8 aylik evliyim.adet gunlerim 36 gunde bir 7 gun suruyor.son 3 aydir adetim cok duzensiz 2 aydir 1hafta gec son ayda 1 hafta erken oldum.batım 29 kasim.ates olcme ile yumurtlama takibi yapiyorum normalde atesim 36.3 ama son 3 gundur yani 20 kasimdan beri 36.8 ve adetime 8 gun var.yumurtlama tarihinden once kasiklarim cok agriyordu arada basim donuyordu bide bazen midem bulaniyordu.ama suan sadece kasiklarimda agri var.benim sorum su eger bu yumurtlamada hamile kaldiysam adet olurmuyum.yada benim gibi adetine 10 gun kala yumurtlayip adet olanlar ve sonradan hamile oldugunu ogrenenler varmi acaba merak ediyorum. Ve adet olunca atesim dusermi??cevaplarsaniz sevinirimm

Adet olursanız ateşiniz düşer. Eğer gebeyseniz muhtemel adet tarihinizde ateşiniz yüksek olur ve adet olmasanizda düşmez. Gec döllenme bile olsa adet olmazsınız. Tabi kişiden kişiye fark edebilir.
Inşallah hamilesinizdir. Güzel haberlerinizi beklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…