Yumurtlamasi gec olanlar, deneyimlerimizi paylesalim.

benkibele

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
4.925
43
43
Arkadaslar, benim gibi gec yumurtlayanlar varsa, yumurtlamayi erkene cekmek icin neler yapildi paylasalim.

Benim adetlerim Allah a sukur duzenli. yani 30 gun ile 33 gun arasi degisiyor. ama yumurtlamam 20-21. gun oluyor.

sanirim bu yumurtlama tembelligi imis. hamile kalmaya engel degil ama gene de sol tupumun olmadigini dusununce, reglden sonra 3 hafta yumurtlamayi beklemek gercekten cok sinir bozucu.

mesela incir kurunu deneyen oldu mu? ya da sogan kurunu.

Allah hepimize guc olmayan hamilelikler versin. :CüvCüv:

canım bendede yumurtalık tembellıgı var klomen kullandım fayda etmedı bu ay puregon ıgneye başladım inşşşşşşş buyur pazartesı kontrolum var ben kur hıç uygulamadım ama ermiş attara gittim yumurta geliştırıcı macun verdı bır karışım bakalım bu ay ne olacak sen nasıl tedavı oluyorsun canım

canım bendede yumurtalık tembellıgı var klomen kullandım fayda etmedı bu ay puregon ıgneye başladım inşşşşşşş buyur pazartesı kontrolum var ben kur hıç uygulamadım ama ermiş attara gittim yumurta geliştırıcı macun verdı bır karışım bakalım bu ay ne olacak sen nasıl tedavı oluyorsun canım

canim tembellik derken nasil bir tembellik? yani kacinci gun ovulasyon oluyor sende?

ben herhangi bir ilac kullanmiyorum. her ay oluyor oyle ya da boyle sekilde. benim derdim acaba 15-16. gune cekebilir miyim diger hormonlara zarar vermeden?

canim sonucu merakla bekliyoruz. insallah yumurtalamarin gelisir. sogan kuru, incir kuru, corekotu bal tarcin vs destek alabilirsin. ben bu ay nasilsa soldan yumurtlayacam diye takmiyorum ama belki su incir kurunu denerim.

Son düzenleme:
X