- 30 Kasım 2024
- 164
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar üzücü ki ağlamak istiyorum şu an bilmiyorum ne yapacağımı kafaya takmiyim diyorum yapamıyorumÇizgileri görüyorum bu arada ama bunu yaşamış biri olarak böyle görüp kan teslim 0 çıktı malesef
Evet gerçekten adette gecikiyor gelmeyince de boşu boşuna hep bir umut oluyor içimde artık canım yanmaya başladı bir buçuk yıldır sürekli çabalıyorumTakma inan bana … taktıkça âdet geçiliyor. Ben şuan aynı durumdayım regl günü test yaptım. Silik bu sefer kan verdim yok . Bugğn yine test yaptırdım yine silik 5. Gün gecikmenin artık saldım daha rabbim ne zaman nasip ederse takip bile etmeyeceiğim
Denedim bu ay yumurtlama gördüm o günleri değerlendirdikOvulasyon testi denedin mi?
Bende ama bulabildim mi bilmiyorum senin gbeelik testleri ne markaydıDenedim bu ay yumurtlama gördüm o günleri değerlendirdik
Hiç bilmediğim bir marka vula life diye eğer pik gördüğüm günden değilde çatlama gününü sayarsam biraz umutlu hissediyorum kendimi bide testler belki kaliteli değildir diyorum erken gebelik testi ama 25 betayı ölçüyormuş bu marka, benim bildiğim erken gebelik testleri 5-10 beta hassasiyetinde olması lazım. Bide ben sabah uyku sersemi yaptım testi idrar da çok bekletmedim onunla da alakası var mıdır bilmiyorumBende ama bulabildim mi bilmiyorum senin gbeelik testleri ne markaydı
Umarım hayırlı sonuçlar alırızHiç bilmediğim bir marka vula life diye eğer pik gördüğüm günden değilde çatlama gününü sayarsam biraz umutlu hissediyorum kendimi bide testler belki kaliteli değildir diyorum erken gebelik testi ama 25 betayı ölçüyormuş bu marka, benim bildiğim erken gebelik testleri 5-10 beta hassasiyetinde olması lazım. Bide ben sabah uyku sersemi yaptım testi idrar da çok bekletmedim onunla da alakası var mıdır bilmiyorum
İnşallah canım inşallah ben yarın yada pazartesi kan vermeye gidicemUmarım hayırlı sonuçlar alırız
Elinde test varsa esinin idrariyla dene yine boyle silik cikiyorsa yalanci pozitif demektir. Turkiyedeki testler inanilmaz yaniltiyor, cok sinir bozucu. Yurt disinda yasiyorum bugune kadar tek bir testim bile yalanci pozitif cikmadi. Kuruma cizgisi bile cikmiyor resmenİnşallah canım inşallah ben yarın yada pazartesi kan vermeye gidicem
Elimde test kalmadı canım gerçekten yalancı pozitifse cidden yazıklar olsun. Bakalım bi kan verıyım de çıkıcak ortaya inşallahElinde test varsa esinin idrariyla dene yine boyle silik cikiyorsa yalanci pozitif demektir. Turkiyedeki testler inanilmaz yaniltiyor, cok sinir bozucu. Yurt disinda yasiyorum bugune kadar tek bir testim bile yalanci pozitif cikmadi. Kuruma cizgisi bile cikmiyor resmen
İnşallah gebelik vardır ikimizin de Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaAllahBen daha vermem ya beklleyeceğim artk Allaha emanet . Benim bi önceki gebeliğimde geç döllenmeydi belki buda öyledir . Eğer haftaya kadar olmazsam dr giderim