Yumurtlamanın 15 çatlamanın 13. günü testler çok çok silik pozitife dönen var mı?

mavera12

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2024
164
30
Kızlar çarşamba günü test yapmıştım yumurtlamanın 12 çatlamanın 10. Günüydü testte çok belli silik çizgi vardı bugün 15. gün gene yaptım bu daha da silik çıktı koyulaşması gerekmez miydi olsaydı hala ihtimal var mıdır🥺 fotoğrafları eklicem aşağı

Bu çarşamba günü yaptığım

Eklentiler

• IMG_20241214_223233.jpg
    IMG_20241214_223233.jpg
    146,2 KB · Görüntüleme: 38
Bunlar da bugün yaptığım testler

Eklentiler

• IMG_20241214_221234.jpg
    IMG_20241214_221234.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20241214_220854.jpg
    IMG_20241214_220854.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 39
Erkenden test yapmak sizi strese sokar adet gününüzü yâda gecikmeyi bekleyin🫶🏻 inşallah vardır

Çizgileri görüyorum bu arada ama bunu yaşamış biri olarak böyle görüp kan teslim 0 çıktı malesef

Takma inan bana … taktıkça âdet geçiliyor. Ben şuan aynı durumdayım regl günü test yaptım. Silik bu sefer kan verdim yok . Bugğn yine test yaptırdım yine silik 5. Gün gecikmenin artık saldım daha rabbim ne zaman nasip ederse takip bile etmeyeceiğim

Takma inan bana … taktıkça âdet geçiliyor. Ben şuan aynı durumdayım regl günü test yaptım. Silik bu sefer kan verdim yok . Bugğn yine test yaptırdım yine silik 5. Gün gecikmenin artık saldım daha rabbim ne zaman nasip ederse takip bile etmeyeceiğim
Evet gerçekten adette gecikiyor gelmeyince de boşu boşuna hep bir umut oluyor içimde artık canım yanmaya başladı bir buçuk yıldır sürekli çabalıyorum 🥺

Bende ama bulabildim mi bilmiyorum 🤣🤣 senin gbeelik testleri ne markaydı
Hiç bilmediğim bir marka vula life diye 😂 eğer pik gördüğüm günden değilde çatlama gününü sayarsam biraz umutlu hissediyorum kendimi bide testler belki kaliteli değildir diyorum erken gebelik testi ama 25 betayı ölçüyormuş bu marka, benim bildiğim erken gebelik testleri 5-10 beta hassasiyetinde olması lazım. Bide ben sabah uyku sersemi yaptım testi idrar da çok bekletmedim onunla da alakası var mıdır bilmiyorum

Hiç bilmediğim bir marka vula life diye 😂 eğer pik gördüğüm günden değilde çatlama gününü sayarsam biraz umutlu hissediyorum kendimi bide testler belki kaliteli değildir diyorum erken gebelik testi ama 25 betayı ölçüyormuş bu marka, benim bildiğim erken gebelik testleri 5-10 beta hassasiyetinde olması lazım. Bide ben sabah uyku sersemi yaptım testi idrar da çok bekletmedim onunla da alakası var mıdır bilmiyorum
Umarım hayırlı sonuçlar alırız

Ben daha vermem ya beklleyeceğim artk Allaha emanet . Benim bi önceki gebeliğimde geç döllenmeydi belki buda öyledir . Eğer haftaya kadar olmazsam dr giderim

İnşallah canım inşallah ben yarın yada pazartesi kan vermeye gidicem
Elinde test varsa esinin idrariyla dene 🙈 yine boyle silik cikiyorsa yalanci pozitif demektir. Turkiyedeki testler inanilmaz yaniltiyor, cok sinir bozucu. Yurt disinda yasiyorum bugune kadar tek bir testim bile yalanci pozitif cikmadi. Kuruma cizgisi bile cikmiyor resmen

Elinde test varsa esinin idrariyla dene 🙈 yine boyle silik cikiyorsa yalanci pozitif demektir. Turkiyedeki testler inanilmaz yaniltiyor, cok sinir bozucu. Yurt disinda yasiyorum bugune kadar tek bir testim bile yalanci pozitif cikmadi. Kuruma cizgisi bile cikmiyor resmen
Elimde test kalmadı canım gerçekten yalancı pozitifse cidden yazıklar olsun. Bakalım bi kan verıyım de çıkıcak ortaya inşallah

X