Yumurtlamanın 11. Günü YARDIM

tilsim256

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2024
44
6
1
34
Kızlar 1 nisan ovulasyon testi pikti. Donemi değerlendirdim. Regle 3 günüm var ve düzenlidir. awox erken gebelik testi yaptım sonucu negatif. Bu ay icin de umidimi kesmeliyim degil mi? Direncimi kaybettim yıprandım artık

Kızlar 1 nisan ovulasyon testi pikti. Donemi değerlendirdim. Regle 3 günüm var ve düzenlidir. awox erken gebelik testi yaptım sonucu negatif. Bu ay icin de umidimi kesmeliyim degil mi? Direncimi kaybettim yıprandım artık
Aynı durumdayim günler aynı seninle test yaptım negatif olsaydı cikardi 3 gün kala diye düşünüyorum bir sonraki aylari degerlendirkcez

Kesinlikle ümit var.benin yumurtalardan on gün sonra kan da bile çıkmamıştı hatta doktor yok diye söktürücü vermisti

Merhaba ovulasyon testi yumurtlama gununlerinde aninda pik mi oluyor cevap verir misiniz ovulasyon testi yaptim aninda ikiside kopkoyu adetimede var daha ondan bilemedim yumurta takibi yapmiyorum bugun oylesine bi yapayim dedim sasirdim yardim lutfen

Kizlar bende yeni basladim bu testlera. Yorumalarmisiniz lutfen. Pcosluyum bu arada.

Eklentiler

• IMG_8442.webp
    IMG_8442.webp
    66,2 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_8443.webp
    IMG_8443.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_8441.webp
    IMG_8441.webp
    81,6 KB · Görüntüleme: 11
Aynı durumdayim günler aynı seninle test yaptım negatif olsaydı cikardi 3 gün kala diye düşünüyorum bir sonraki aylari degerlendirkcez
Hayirlisi olsun artık. Bir kac gundur forumu takip ediyorum. 4 5 gun varken silik cizgilerle ogreniyor genelde cogu kisi. Bu da biraz yipranmama sebep oldu son gunlerde. Tabi regli olana kadar umut var sanirim:)

Merhaba ovulasyon testi yumurtlama gununlerinde aninda pik mi oluyor cevap verir misiniz ovulasyon testi yaptim aninda ikiside kopkoyu adetimede var daha ondan bilemedim yumurta takibi yapmiyorum bugun oylesine bi yapayim dedim sasirdim yardim lutfen
Merhaba, evet 1 dk bile olmadan pik oldugu anlasiliyor.

Degerlendirdim 11 nisan günunu pike yakin diye dusunuyordm ama bugun silik cikinca bi morelm bozuldu bugun pik beklemistim. Bugunde degerlendirsem mi. Offff kafamda deli sorular acaba olacak mi bu kez
Kesinlikle degerlendirin. Siliklesmesi yumurta catlamasi demek.zaten catladiktan sonra dollenme oluyor.

Back
X