Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı durumdayim günler aynı seninle test yaptım negatif olsaydı cikardi 3 gün kala diye düşünüyorum bir sonraki aylari degerlendirkcezKızlar 1 nisan ovulasyon testi pikti. Donemi değerlendirdim. Regle 3 günüm var ve düzenlidir. awox erken gebelik testi yaptım sonucu negatif. Bu ay icin de umidimi kesmeliyim degil mi? Direncimi kaybettim yıprandım artık
Kesinlikle ümit var.benin yumurtalardan on gün sonra kan da bile çıkmamıştı hatta doktor yok diye söktürücü vermistiKızlar 1 nisan ovulasyon testi pikti. Donemi değerlendirdim. Regle 3 günüm var ve düzenlidir. awox erken gebelik testi yaptım sonucu negatif. Bu ay icin de umidimi kesmeliyim degil mi? Direncimi kaybettim yıprandım artık
Hayirlisi olsun artık. Bir kac gundur forumu takip ediyorum. 4 5 gun varken silik cizgilerle ogreniyor genelde cogu kisi. Bu da biraz yipranmama sebep oldu son gunlerde. Tabi regli olana kadar umut var sanirim:)Aynı durumdayim günler aynı seninle test yaptım negatif olsaydı cikardi 3 gün kala diye düşünüyorum bir sonraki aylari degerlendirkcez
Umidi 3 gun daha canli tutup test yapmayi da birakmaliyim:) reglisinin geciktigini bile bir kac gun sonra farkeden kadinlara cok ozeniyorumKesinlikle ümit var.benin yumurtalardan on gün sonra kan da bile çıkmamıştı hatta doktor yok diye söktürücü vermisti
Merhaba, evet 1 dk bile olmadan pik oldugu anlasiliyor.Merhaba ovulasyon testi yumurtlama gununlerinde aninda pik mi oluyor cevap verir misiniz ovulasyon testi yaptim aninda ikiside kopkoyu adetimede var daha ondan bilemedim yumurta takibi yapmiyorum bugun oylesine bi yapayim dedim sasirdim yardim lutfen
11 i pik olmus gibi geldi banaKizlar bende yeni basladim bu testlera. Yorumalarmisiniz lutfen. Pcosluyum bu arada.
Cok teşekkür ederim ilk defa yumurtlama gunumu buldum gordumMerhaba, evet 1 dk bile olmadan pik oldugu anlasiliyor.
Degerlendirdim 11 nisan günunu pike yakin diye dusunuyordm ama bugun silik cikinca bi morelm bozuldu bugun pik beklemistim. Bugunde degerlendirsem mi. Offff kafamda deli sorular acaba olacak mi bu kez11 i pik olmus gibi geldi bana
Kesinlikle degerlendirin. Siliklesmesi yumurta catlamasi demek.zaten catladiktan sonra dollenme oluyor.Degerlendirdim 11 nisan günunu pike yakin diye dusunuyordm ama bugun silik cikinca bi morelm bozuldu bugun pik beklemistim. Bugunde degerlendirsem mi. Offff kafamda deli sorular acaba olacak mi bu kez
Umuyorum gönlünüze gore olur herseyCok teşekkür ederim ilk defa yumurtlama gunumu buldum gordum
Amin Allahim herkesin ne dilegi varsa kabul etsin insallahUmuyorum gönlünüze gore olur hersey![]()