Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamamin 11. Günü sonuç negatif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aysngrsl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2017
120
42
48
Merhaba arkadaşlar,
Ben bu ay yumurtlama mi adetimin 24. Günü 25. Günü 26. Günü gördüm. Gec yumurtama olduğu icin suan adetim normal olmam gereken zamandan 5 gün geçti. Yumurtlama geç olduğu için reglide gecikir dediler. Ne kadar doğru bilmiyorum. Şuan yumurtlamamın 11. Günümdeyim kan testi yaptirdim negatif cikti. Ben ne zaman kan tahlili yaptirmaliyim. Negatif ciktiysa bu ay gebelik yokmudur?

Yumurtlamanın 11. Günü idrar testinde bile çıkabiliyor bazen. Siz kanda negatifi görmüşsünüz.

Yumurtlama gününden eminseniz gebelik yoktur. Olsa mutlaka çıkardı

1 ihtimal geç döllenme eğer o yoksa negatiftir. 2 gün sonra tekrarlayın o zamanda yoksa malesef

Bnmde yumurtlamanın 12. Günü bende 10. Günü idrar yaptım çıkmadı şimdi bekliyprum ama adet olucam gibi adete iki üç kala bn afedetsiniz tuvaletten çıktığımda bi süre adet sancım oluyo sadece bu adet öncesinde oluyo bu oluyosa adetim gelcek demektir

İdrar testinde negatif çıksaydı bir ihtimal ama kanda negatifse gebelik yoktur diye düşünüyorum. Siz yine de dikkatli olun ilaç vs almayın regl olana kadar.
Ayrıca evet yumurtlama gecikince regl de gecikiyor, çünkü yumurtlama, sonraki reglden yaklaşık 14 gün önce oluyor.

arkadaşlar bende bu ay ovulasyon testi kullandım 7-8 mart yumurtlama 9 martta çatlamayı gördüm doktorum da çatlama olduğunu söyledi ve değerlendirdik. 17 martta test yaptım silik çizgiyi gördüm fakat aynı marka testle 18 mart yani dün gece tekrar yaptım tek çizgi çıktı ben bu işten birşey anlamadım. sizce gebelik olabilir mi. şuan adetime 4 gün var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…