SulErzkn Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ekim 2023 721 348 29 26 Kasım 2024 Konu Sahibi leydii69 #21 ereli .!.: Bnde aşılama yaptım 5 ii gündeyim ama kokuya hassasiyetim var sık sık idrar sizde öylemiydi Genişletmek için tıkla... Evvet öyle sık sık gidiyorum tuvalete 8.haftadayim devam tuvalet isine
ereli .!.: Bnde aşılama yaptım 5 ii gündeyim ama kokuya hassasiyetim var sık sık idrar sizde öylemiydi Genişletmek için tıkla... Evvet öyle sık sık gidiyorum tuvalete 8.haftadayim devam tuvalet isine
M melikeozdemir1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2024 29 9 24 26 Kasım 2024 Konu Sahibi leydii69 #22 ereli .!.: Bnde aşılama yaptım 5 ii gündeyim ama kokuya hassasiyetim var sık sık idrar sizde öylemiydi Genişletmek için tıkla... Gebeliğin en net belirtisi bence sık idrara çıkmak. 7 haftalık hamileyim, 2. Gebeliğim ve ikisinde de ilk belirti sık idrara çıkmaktı
ereli .!.: Bnde aşılama yaptım 5 ii gündeyim ama kokuya hassasiyetim var sık sık idrar sizde öylemiydi Genişletmek için tıkla... Gebeliğin en net belirtisi bence sık idrara çıkmak. 7 haftalık hamileyim, 2. Gebeliğim ve ikisinde de ilk belirti sık idrara çıkmaktı
E ereli Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2024 157 17 28 26 Kasım 2024 Konu Sahibi leydii69 #23 melikeozdemir1 .!.: Gebeliğin en net belirtisi bence sık idrara çıkmak. 7 haftalık hamileyim, 2. Gebeliğim ve ikisinde de ilk belirti sık idrara çıkmaktı Genişletmek için tıkla... Ya hade inş bnmde tutunur bu şekilde inş idrara çıkarken hafif agrı varmıydı
melikeozdemir1 .!.: Gebeliğin en net belirtisi bence sık idrara çıkmak. 7 haftalık hamileyim, 2. Gebeliğim ve ikisinde de ilk belirti sık idrara çıkmaktı Genişletmek için tıkla... Ya hade inş bnmde tutunur bu şekilde inş idrara çıkarken hafif agrı varmıydı
E ereli Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2024 157 17 28 26 Kasım 2024 Konu Sahibi leydii69 #24 SulErzkn .!.: Evvet öyle sık sık gidiyorum tuvalete 8.haftadayim devam tuvalet isine Genişletmek için tıkla... Darısı benim başıma TM kaç günde öğrendiniz hamimileginizi
SulErzkn .!.: Evvet öyle sık sık gidiyorum tuvalete 8.haftadayim devam tuvalet isine Genişletmek için tıkla... Darısı benim başıma TM kaç günde öğrendiniz hamimileginizi
SulErzkn Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ekim 2023 721 348 29 26 Kasım 2024 Konu Sahibi leydii69 #25 ereli .!.: Darısı benim başıma TM kaç günde öğrendiniz hamimileginizi Genişletmek için tıkla... 4haftalikken falan öğrendim 6+0da gittim 6+6da kalp atışını da bebisi de gördüm şükür, darısı basina inşallah rabbim gonlune göre versin
ereli .!.: Darısı benim başıma TM kaç günde öğrendiniz hamimileginizi Genişletmek için tıkla... 4haftalikken falan öğrendim 6+0da gittim 6+6da kalp atışını da bebisi de gördüm şükür, darısı basina inşallah rabbim gonlune göre versin
M melikeozdemir1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2024 29 9 24 26 Kasım 2024 Konu Sahibi leydii69 #26 ereli .!.: Ya hade inş bnmde tutunur bu şekilde inş idrara çıkarken hafif agrı varmıydı Genişletmek için tıkla... Evett 7 haftalık hamileyim ben de batma hala oluyor, oturup kalkarken de oluyor bazen. doktora sordum bunu normal olduğunu söyledi
ereli .!.: Ya hade inş bnmde tutunur bu şekilde inş idrara çıkarken hafif agrı varmıydı Genişletmek için tıkla... Evett 7 haftalık hamileyim ben de batma hala oluyor, oturup kalkarken de oluyor bazen. doktora sordum bunu normal olduğunu söyledi
E ereli Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2024 157 17 28 27 Kasım 2024 Konu Sahibi leydii69 #27 melikeozdemir1 .!.: Evett 7 haftalık hamileyim ben de batma hala oluyor, oturup kalkarken de oluyor bazen. doktora sordum bunu normal olduğunu söyledi Genişletmek için tıkla... Ya bn aşılama yaptım 6 Cı gündeyim mide bulantı var
melikeozdemir1 .!.: Evett 7 haftalık hamileyim ben de batma hala oluyor, oturup kalkarken de oluyor bazen. doktora sordum bunu normal olduğunu söyledi Genişletmek için tıkla... Ya bn aşılama yaptım 6 Cı gündeyim mide bulantı var