Yumurtlamadan sonra göğüs ucu hassasiyeti?

Çatladığı gün mü başladı hassasiyet

İnşallah gercekten beklemek çok zor
inşallah gönlünüze göre olur, geçen ay kimyasal yaşamıştım bu ayda pozitif sonuç aldım tekrar kan vereceğim sabah bu 2 ay da en belirgin göstergem göğüs ucu dikleşmesi, ağrısı ve akıntımdaki artıştı bunlar yumurtam çatladıktan itibaren olmaya başladı inşallah sizlerinki de güzel sonuçlanır

Ay hadi inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum

Ay gercekten mı benımde çok fazla akıntım var benım bat 26 sı cok var daha ama boyle seyler duymak ümitlendiriyo

Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Benim akıntım yumurtlama işe durdu. Göğüs ucu ağrısı aldı yerini hayırlısı diyelim. Umarım bu ay olur

Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Benim akıntım yumurtlama işe durdu. Göğüs ucu ağrısı aldı yerini hayırlısı diyelim. Umarım bu ay olur
Benim hiç akıntım olmadı ama ovulasyon testinde çatlama gördüm çok sağ yumurtalık ağrım oldu 2 gün boyunca

hakkında hayırlısı olsun herkesin vücudu farklı aslında bunlara çok da takılmamak lazım

Ay gercekten mı benımde çok fazla akıntım var benım bat 26 sı cok var daha ama boyle seyler duymak ümitlendiriyo
vajinal kuruluk yaşayan bi insan olduğum için şak diye belli olan bi durum bende, kokusu beyaz şeffaf karışık akıntı

vajinal kuruluk yaşayan bi insan olduğum için şak diye belli olan bi durum bende, kokusu beyaz şeffaf karışık akıntı
Yok benım baya krem gıbı beyaz ıkıntım var suan dayanamadım test yaptım ama çok erken emın olmdım bu testle yalancı pozitif goren oldumu acaba

Eklentiler

• IMG_0403.webp
    7 KB · Görüntüleme: 10
Yok benım baya krem gıbı beyaz ıkıntım var suan dayanamadım test yaptım ama çok erken emın olmdım bu testle yalancı pozitif goren oldumu acaba
yaa bu testi bilmiyorum ama baya net görüyorum inşallah doğru sonuç vermiştir

İki gebeliğimde de ilk belirtim yumurtlamadan sonra göğüs ucu hassasiyetiydi

Ay hadi inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum
Awox marka test aldım yarın gelırler bı kaç gun daha yapıp oyle kan vermıyı dusunuyorum daha once hı husran yasadım tekrar yaşamak istemıyorum su mubarek gunlerın hurmetıne rabbım hepımize o sevıncı yaşmayı nasıp etsın

Bu ay bende koyulaşma bekleyip öyle kan verdim geçen ay kimyasaldan dolayı çok korkuyorum inşallah ikimizinde yüzü güler bol bol dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…