Canım bu yazdıkların aynı zamanda regl belirtisi. Korunmayı bıraktıktan sonra vucütta olan şeyler değişiyor. Bende regl olmaya başladığımdan beri reglime 14-15 gün kala gögüs ağrısı yaşardım. Korunmayı bıraktım gögüs ağrım yok oldu yumuşacık oluyor artık. Bu ay garip bir şekilde tekrar başladı yumurtlma sonrası gögüs ağrım. Bende de sırt ağrısı, kasıklarda ağrı, btma, gögüs ağrısı, diş eti şişmesi var. Ara ara ateş basıyor ama regl gecikmesi olmadan hamileliğe yormuyorum sonra negatif oluyor insan mahvoluyor. Benim de 3 gün kaldı. Yarın olmazsan test yapabilirsin çıkar sonuç. Birde yumurtlama tarihini biliyormusun ?Merhaba kızlar sürekli takip ediyordum siteyi ama hiç konu açmadım. Okuyorum hamilelikle ilgili konuları sürekli ve artık bende konu açmak istedim:) benim Reglim düzenli hep ama çok ağrılı geçiyor. Normalde regliden önce göğüs ağrısı olmaz bende ama bu ay ilk defa daha önce hiç olmayan yumurtlamadan sonra göğüslerimde hassasiyet var hala devam ediyor birde daha önce varmıydı bilmiyorum ama yeşil mavi gibi damarlar gözüküyor göğüslerimde bel ağrısı boyun ağrısı ara ara kasıklarımda batma oluyor adetime bir gün kaldı şuan test de yapmak istemedim negatif görmekten korktuğum için sadece içimi rahatlatmak için soruyorum sizce belirti midir bunlar ?
Canım bu yazdıkların aynı zamanda regl belirtisi. Korunmayı bıraktıktan sonra vucütta olan şeyler değişiyor. Bende regl olmaya başladığımdan beri reglime 14-15 gün kala gögüs ağrısı yaşardım. Korunmayı bıraktım gögüs ağrım yok oldu yumuşacık oluyor artık. Bu ay garip bir şekilde tekrar başladı yumurtlma sonrası gögüs ağrım. Bende de sırt ağrısı, kasıklarda ağrı, btma, gögüs ağrısı, diş eti şişmesi var. Ara ara ateş basıyor ama regl gecikmesi olmadan hamileliğe yormuyorum sonra negatif oluyor insan mahvoluyor. Benim de 3 gün kaldı. Yarın olmazsan test yapabilirsin çıkar sonuç. Birde yumurtlama tarihini biliyormusun ?
Yumurtlama geç olursa reglde gecikir. Takvim ile takip ediyorsan onlar tahmini yumurtlama zamanını gösterir. Akıntı takibi yapıyorsan son ilişki üzerinden 12 gün sayıp test yaparsan sonuç çıkarEylül 8 inde yumurtlama günüydü ondan bir hafta sonra falan başladı bu belirtiler bir buçuk yıldır evliyim korunmuyorum hiç evlendiğimden beri hep düzenliydi adetim bu aralar düzeni bozulmaya başladı geçen ay da 10 gün gecikmişti bu ayda böylr olunca acaba mı dedim
Evet takvimden bakıyordum akıntıya göre de anlıyorum işde bazen çok da bilmiyorum yani bebek istiyoruz ne yapmam gerekir acaba yardımcı olursanız çok sevinirimYumurtlama geç olursa reglde gecikir. Takvim ile takip ediyorsan onlar tahmini yumurtlama zamanını gösterir. Akıntı takibi yapıyorsan son ilişki üzerinden 12 gün sayıp test yaparsan sonuç çıkar
Ben yumurtlama günlerini ordan bakıyordum hastaneye kontrole gittiğimde doktor söylemişti düzenliyse adetin ordan bakarsan olur diye o yüzden hep takvimden bakıyordum ama ovülasyon testi alsam işe yarar mı acabaYumurtlama geç olursa reglde gecikir. Takvim ile takip ediyorsan onlar tahmini yumurtlama zamanını gösterir. Akıntı takibi yapıyorsan son ilişki üzerinden 12 gün sayıp test yaparsan sonuç çıkar
Canım öncelikle yumurtlama günlerinden emin olamıyorsan ovulasyon testi alıp yumurta takibi yapıp o günlere göre ilişki yaşayabilirsin. Yok öyle yapamam dersen takvime güvenmeyeceksin reglin bittikten sonra diğer regl tarihine kadar gün aşırı ilişki yaşamalısın en garantisi bu diyorlar. Bir gün durup bir gün değerlendirmek. 1.5 yıldır olmuyorsa bi doktora görün istersen hormonlarına baksın başka sebebi olabilir baya olmuş çünküEvet takvimden bakıyordum akıntıya göre de anlıyorum işde bazen çok da bilmiyorum yani bebek istiyoruz ne yapmam gerekir acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
Tamam teşekkür ederim haklısınız. Doktor da sende hiç bir sorun yok demişti bir sene den sonra hala olmuyorsa eşinde bi kontrole gelsin demişti olmazsa öyle yaparım tekrardan teşekkür ederim haber vericemCanım öncelikle yumurtlama günlerinden emin olamıyorsan ovulasyon testi alıp yumurta takibi yapıp o günlere göre ilişki yaşayabilirsin. Yok öyle yapamam dersen takvime güvenmeyeceksin reglin bittikten sonra diğer regl tarihine kadar gün aşırı ilişki yaşamalısın en garantisi bu diyorlar. Bir gün durup bir gün değerlendirmek. 1.5 yıldır olmuyorsa bi doktora görün istersen hormonlarına baksın başka sebebi olabilir baya olmuş çünkü
Yani her ay aynı olmuyor yumurtlama. Mesela bir ay döngünün 9. Günü oluyor diğer ay 13. Günü oluyor bazen olmuyor onun için ovulasyon testi kullanmak iyi oluyor.Ben yumurtlama günlerini ordan bakıyordum hastaneye kontrole gittiğimde doktor söylemişti düzenliyse adetin ordan bakarsan olur diye o yüzden hep takvimden bakıyordum ama ovülasyon testi alsam işe yarar mı acaba
Rica ederim canım ne demek. Rabbim bekleyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bekliyorum güzel haberleriniTamam teşekkür ederim haklısınız. Doktor da sende hiç bir sorun yok demişti bir sene den sonra hala olmuyorsa eşinde bi kontrole gelsin demişti olmazsa öyle yaparım tekrardan teşekkür ederim haber vericem
Amin inşallah çok teşekkür ederimRica ederim canım ne demek. Rabbim bekleyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bekliyorum güzel haberlerini
Doğru söylüyorsunuz eğer adet olursam yarından sonra ovülasyon testi alıcamYani her ay aynı olmuyor yumurtlama. Mesela bir ay döngünün 9. Günü oluyor diğer ay 13. Günü oluyor bazen olmuyor onun için ovulasyon testi kullanmak iyi oluyor.
Nasıl istersen canım. Yardımcı olmaya çalışırım her zaman istediğin zaman yazDoğru söylüyorsunuz eğer adet olursam yarından sonra ovülasyon testi alıcam