Aynen öyle ya. Benimde bata 6 gün var kasık ağrım biraz hafifledi ama göğüslerim hala çok acıyo şişti dokunamıyorum. Umutlanmak ta istemiyorum çünkü önceki adetimden 1 hafta sonra başladı benim ağrılarım yumurtlama günlerimde hemen hamile kalmış olsam belirtiyi hemen vermez diye düşünüyorum çünkü daha yumurtlama günlerimdi yani düzgün değerlendirememiştik bile sonraları değerlendirdik yada geçen adetim geldiğinde üstüne görme mi yaşadım yani kafam allak bulakBu ay bende ayni durumdayim uzun suredir gebelik planliyoruz.. bir sene once dis gebelik gecirdim.. bu ay hic umudum yoktu aklima bile gelmiyordu faka adetime 15 gun varken göğüslerim acimaya basladi ( normalde adetime 5-7 gun kala acir) basta adetim erken gelecek heralde falan dedim ama yok.. 6 gun var adetime hala cok aciyor acaba hamilemiyim diye düşünmeden edemiyorum
Bende aynısını düşündüm yumurtlama döneminde nasıl hemen belirti göstersin diye ama bu sekilde 10 12 gundur bu sekilde acimasida pek normal gelmedi daha önce boyle olmadi yani hicAynen öyle ya. Benimde bata 6 gün var kasık ağrım biraz hafifledi ama göğüslerim hala çok acıyo şişti dokunamıyorum. Umutlanmak ta istemiyorum çünkü önceki adetimden 1 hafta sonra başladı benim ağrılarım yumurtlama günlerimde hemen hamile kalmış olsam belirtiyi hemen vermez diye düşünüyorum çünkü daha yumurtlama günlerimdi yani düzgün değerlendirememiştik bile sonraları değerlendirdik yada geçen adetim geldiğinde üstüne görme mi yaşadım yani kafam allak bulak
Evet evde test var ama bende yapmaya ve tek çizgi görmeye korkuyorum bazen içimde doğuyor ağrım olunca hamileyim diyorum bazen de yok umutlanma diyorum. Normalde yumurtlama günleri böyle ufak ağrılar olurmuş amaa bu kadar sürmesi bence normal değil ve sürekli olağan bişey değildi bende yani. Bide benim 2 aydır kasık ağrısız göğüs ağrısız geldi adetlerim geldikten sonra ağrımaya başladı ikiside ve geçen ay 2 gün gecikti öyle geldi bu ay nedense önden başladı ağrılar ya vücudumuz bize oyun oynuyor yada gerçekten mucize varBende aynısını düşündüm yumurtlama döneminde nasıl hemen belirti göstersin diye ama bu sekilde 10 12 gundur bu sekilde acimasida pek normal gelmedi daha önce boyle olmadi yani hicama insallah hamileyizdir yaa.. testte negatif görmekten çok korkuyorum ama elimde olmadan da umutlanıyorum.. içimde garip bir his var hamilesin diyor içim bana ama sonunun hayal kırıklığı olabilme ihtimali de üzüyor
Yani gerçekten ayni duyguları yasiyoruzEvet evde test var ama bende yapmaya ve tek çizgi görmeye korkuyorum bazen içimde doğuyor ağrım olunca hamileyim diyorum bazen de yok umutlanma diyorum. Normalde yumurtlama günleri böyle ufak ağrılar olurmuş amaa bu kadar sürmesi bence normal değil ve sürekli olağan bişey değildi bende yani. Bide benim 2 aydır kasık ağrısız göğüs ağrısız geldi adetlerim geldikten sonra ağrımaya başladı ikiside ve geçen ay 2 gün gecikti öyle geldi bu ay nedense önden başladı ağrılar ya vücudumuz bize oyun oynuyor yada gerçekten mucize var
Gerçekten bende çok sevindim günlerimiz bile aynı resmenYani gerçekten ayni duyguları yasiyoruzayni hisseden birilerini görmek mutlu etti beni.. evde erken gebelik testi var birak yapmayi elime bile alamiyorum.. 15 inde gelecek adetim bekleyeceğim o gune kadar gelmezse yapacağım testi bir yanim var diyor bir yanim bosuna umutlanma diyor of of
O ay hamile mi kalmışsınız yanivalla canım ben yumurtlamadan sonra geçmeyen göğüs ağrısıyla anladım bir gariplik olduğunu:)
Peki normalde göğüs ağrınız ne zaman başlardı nasıl olurdıaynen canım :)
Tamam haberleselim mutlaka.. hafif kasık ağrısı ve bel ağrısı var ama cok siddetli degil ama bunlar belkide psikolojik bilemiyorumGerçekten bende çok sevindim günlerimiz bile aynı resmengeçen ayy 2 gün gecikip geldiği için ben normal gününden 1 hafta geçtikten sonra test yaparım diye düşünüyorum garanti olsun diye buradan mutlaka haberleşelim başka belirtileriniz var mı peki
Ay insallah bizde de boyle olurvalla canım ben yumurtlamadan sonra geçmeyen göğüs ağrısıyla anladım bir gariplik olduğunu:)
Bende de aynı şekilde arada gelen Bi kasık ağrısı ve bel ağrısı var bazen sancı gibide oluyo hafif gidiyo sonra. Kasık ağrısı yumurtlama günlerimde çok şiddetliydi şimdi azaldı.Tamam haberleselim mutlaka.. hafif kasık ağrısı ve bel ağrısı var ama cok siddetli degil ama bunlar belkide psikolojik bilemiyorumsizde var mi baska belirti
Bakalim bekleyip göreceğiz sonucuBende de aynı şekilde arada gelen Bi kasık ağrısı ve bel ağrısı var bazen sancı gibide oluyo hafif gidiyo sonra. Kasık ağrısı yumurtlama günlerimde çok şiddetliydi şimdi azaldı.
Yumurtlamadan sonra başlar, adete yakın giderdiPeki normalde göğüs ağrınız ne zaman başlardı nasıl olurdı
İnşallah dualarımda herkesBakalim bekleyip göreceğiz sonucuinsallah guzel sonuclar aliriz
Umarım dediğiniz gibi olur bizim gibi olup adet olanlarda var ama insanın kafası karışıyorReglden sonra fln hamile kaldıysanız hemen gogusler hassaslasmaya baslıyor ordan anlayabilirsiniz yumurtlamada baslıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?