• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan sonra devam eden göğüs agrısı hamilelik belirtisimi ?

123kyd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2021
47
3
1
25
Yumurtlamadan sonra gögsümün agrısı geçmedi ilk defa böyle oluyor dokununca sızlıyor benim gibi olup hamile kalan varmı acaba

Yumurtlamadan sonra gögsümün agrısı geçmedi ilk defa böyle oluyor dokununca sızlıyor benim gibi olup hamile kalan varmı acaba
Sonucta hormonlar rahme yerlesince degisiyor bence bu belirti olamaz bir hafta kala deseniz yine anlarimda cok erken henuz

Merhaba, acaba durumunuzda bir gelişme var mı? Benim de yumurtlamadan 3-4 gün sonra göğüslerimde hassasiyet başladı. Acaba bu kadar erken bir hamilelik belirtisi olabilir mi? :) Aslında başkası sorsa bu kadar erken heveslenmek doğru değil, adet gecikmesinin ardından 1 hafta bekledikten sonra gebelik testi yapılmalı derim ama insanın başına gelince çok sabırsız oluyor.

Merhaba, acaba durumunuzda bir gelişme var mı? Benim de yumurtlamadan 3-4 gün sonra göğüslerimde hassasiyet başladı. Acaba bu kadar erken bir hamilelik belirtisi olabilir mi? :) Aslında başkası sorsa bu kadar erken heveslenmek doğru değil, adet gecikmesinin ardından 1 hafta bekledikten sonra gebelik testi yapılmalı derim ama insanın başına gelince çok sabırsız oluyor.
Merhaba acaba böyle olduktan sonra gebelik oldumu

İlk defa yumurtlama doneminde meme hassasiyeti yaşadım demekkı böyle yumurtlama belirtim varmıs farketmemısım dedım ama öyle böyle hassasiyet değil adetime 3 4 gun kaldı hala devam ediyor hassasiyet fakat tatlı ıstegı bende net adet belirtisidir o da bu sabah itibari ile başladı demekkı meme bir belirti sayılmıyor

Back