- 24 Aralık 2024
- 802
- 296
- 18
- Konu Sahibi banaderlerelif
-
Ne yaptınız acaba döndü mü testiniz bende bu durumu yaşadım adetimin geçmesini bekliyorumÇatlama günü 22 Mart gecesi eminim. Bat yarın veya sonraki gün ama ağrı fln yok hiç.
Çatlamadan 11 gün sonra test yapmıştım innovitanın erken gebelik testiydi negatif çıktı.
Buradan döner mi sizce. Ne adet ne gebelik belirtisi var ymtlamadan beş altı gün sonra kasık agrısı ve mide bulantısı olmuştu sadece.
Elimde test olsa yapıcam ama yokNe yaptınız acaba döndü mü testiniz bende bu durumu yaşadım adetimin geçmesini bekliyorum
Yumurtlama ne zamandıCanım bende de durumlar aynı geçen hafta bir gün kasık batması ve göğüs sancısı yaşamıştım tamam kesin hamileyim diyordum ama tüm belirtilerin gitti. Adet belirtmde yok henüz ama testler negatif umudum kalmadı artık
Benim 26-27 arası bir şey ama ovulasyon testinde 3 kere pik gördüm farklı zamanlardaYumurtlama ne zamandı
Senin için daha erken bence yaBenim 26-27 arası bir şey ama ovulasyon testinde 3 kere pik gördüm farklı zamanlarda
Hayırlısı olsun canım valla hiç bir belirtim yok o yüzden umudumu kestim artık. İnşallah ikimizde hayırlısıyla çift çizgiler görürüz.Senin için daha erken bence yatest yaptıysan bile bir iki gün sonra tekrarla.. Benim 22 sinde çatladı hala utanmasam yapıcam test
Amin inşallahHayırlısı olsun canım valla hiç bir belirtim yok o yüzden umudumu kestim artık. İnşallah ikimizde hayırlısıyla çift çizgiler görürüz.
Göğüslerimde hassasiyet var kasıklarım ve belim ağrıyor mide bulantım var bende bekliyorum hayırlısı olsun hepimizin hakkında test yaparsanız yazar mısınızElimde test olsa yapıcam ama yokben de geçmesini bekliyorum siz de var mo adet veya gebelik belirtisi
Tabi ki siz de yazınGöğüslerimde hassasiyet var kasıklarım ve belim ağrıyor mide bulantım var bende bekliyorum hayırlısı olsun hepimizin hakkında test yaparsanız yazar mısınız
Tabi ki siz de yazınbende hiç belirti yok bakalım. Rahmimde çekilme oluyor arada böyle olmazdı normalde. Sanki kazınıyormus gibi geliyor gidiyor arada. Bakalım 12. Gün negatif olunca umudum kalmadı pek ama
Bugün test yaparsan illaki sonucu net çıkar canım ama benim 12 gün sonra falan uyku başlamıştı her gün uyuyodum yemekten sonra içim geçiyordu bide vücudum tamamen değişmişti göğüslerim dolgundu ağrısı yoktu ama dolgun ve yumsakti. Ağız iclerim bile yara olmuştu aciyodu ne alakysa. Biliyosun kimyasala döndüÇatlama günü 22 Mart gecesi eminim. Bat yarın veya sonraki gün ama ağrı fln yok hiç.
Çatlamadan 11 gün sonra test yapmıştım innovitanın erken gebelik testiydi negatif çıktı.
Buradan döner mi sizce. Ne adet ne gebelik belirtisi var ymtlamadan beş altı gün sonra kasık agrısı ve mide bulantısı olmuştu sadece.
Bugün test yaparsan illaki sonucu net çıkar canım ama benim 12 gün sonra falan uyku başlamıştı her gün uyuyodum yemekten sonra içim geçiyordu bide vücudum tamamen değişmişti göğüslerim dolgundu ağrısı yoktu ama dolgun ve yumsakti. Ağız iclerim bile yara olmuştu aciyodu ne alakysa. Biliyosun kimyasala döndürabbim herkes için hayırlısını nasip etsin sağlıklı gebelikler olsun
Öyle tabiki regl de olursan üzülme daha şansın var rabbim sağlık verdiği sürece şansımız varvardır bunda da hayır diyelim. En güzeli en sağlıklısı gelecek öyle düşün
Ben bu ay umudu kestim bugin rgl olurum muhtemelen kasıklarımdan baloncuk sesleri geliyor akşama leke gelirnasip bakalım
KesinlikleÖyle tabiki regl de olursan üzülme daha şansın var rabbim sağlık verdiği sürece şansımız vargüzel düşünelim güzel şeyler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?