Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben öyle yaptım. Her gün sabah 5te yataktan kalkmadan ateş ölçtüm. Düştüğü gün ilişki oldu. Yükseldiğinde de anladım ki yumurtam çatlamış. Ama ilk ay değil ikinci ay hamile kaldım.hamile kalmadan önce yumurtlama takibini Ateş ölçerek yapan ve bu şekilde hamile kalanlar var mı varsa nasıl yaptınız benimki bi türlü olmuyor
Ayyy darısı benim başıma ben daha yeni başladım Ateş ölçmeye ama birden yükseldi iki gündür 36.8 düşmezse hamile mi oluyorum acaba sonuçta tecrübe sahibi olan sensinBen öyle yaptım. Her gün sabah 5te yataktan kalkmadan ateş ölçtüm. Düştüğü gün ilişki oldu. Yükseldiğinde de anladım ki yumurtam çatlamış. Ama ilk ay değil ikinci ay hamile kaldım.
Yumurtan çatladıysa adet gününe kadar düşmüyor zaten. Hamilelik varsa adetten sonra da yüksek devam ediyor, yoksa adet olacağın günün sabahında eski haline dönüyor.
Ayyy darısı benim başıma ben daha yeni başladım Ateş ölçmeye ama birden yükseldi iki gündür 36.8 düşmezse hamile mi oluyorum acaba sonuçta tecrübe sahibi olan sensin
Adet günü gelmeden ateşin yüksek olması hamilelikle ilgili Bilgi vermez. Yumurtanın çatlamış olduğunu gösterir sadece. Adet sabahı yapacağın testten anlayabilirsin. O zaman gebelik testinden de çıkar zaten.Kizlar sabah ben ölçtüm 36.6 adete 4 gun vardi. Simdi bi an ates basti olctum 37.1
Simdiki geçerli degil tabi ama yukseklerden dusmuyor hic ates. Ins devam eder de ogrenirim bebisi. Ctesi evde test yapicam adet olmazsam
İnşallah hamileyizdir bende aynı heyecanı yaşıyorum bugün 36.6 ama araştırdım daha da düşmesi gerekiyormuş olmadığını anlamamız için yaaa şu an hamile olabiliriz belki 4 gün sonra adet günüm ama olmayacağımı düşünüyorum inşallah sende olmazsınKizlar sabah ben ölçtüm 36.6 adete 4 gun vardi. Simdi bi an ates basti olctum 37.1
Simdiki geçerli degil tabi ama yukseklerden dusmuyor hic ates. Ins devam eder de ogrenirim bebisi. Ctesi evde test yapicam adet olmazsam
Ya zahmetli değil aslında ama üşeniyoruz galiba istikrar şartben bi ara yapıyodum adet olmadan 1 gün önce düştü ısı ama bazen 37,5 görüyodum sonra da yapmadım zaten zahmetli bi iş. ov dönemim geçeli bugün 3.günüm ve sanki vücudum da hararet var ama hiç ölçmedim
Sabah 5de kalk yataktan kalkma ölç falan bana göre değil kuzum ben bir kalkınca uyuyamam geri işe gitmem lazım uyumadım mı etkileniyorum günüme yansıyor ölü gibi dolanıyorumYa zahmetli değil aslında ama üşeniyoruz galiba istikrar şartherşey bunun için
Ayyy bu arada baya olmuş sen yazalı hala ateşin yüksek miKizlar sabah ben ölçtüm 36.6 adete 4 gun vardi. Simdi bi an ates basti olctum 37.1
Doğru haklısın sen ne zamandır istiyorsun bebek yani ne zamandır deniyorsunuzSabah 5de kalk yataktan kalkma ölç falan bana göre değil kuzum ben bir kalkınca uyuyamam geri işe gitmem lazım uyumadım mı etkileniyorum günüme yansıyor ölü gibi dolanıyorum
Ben hamile kaldım canım ama maalesef kalbi durdu 3 ay denemeden sonra olmuştu kürtaj oldum ilk adetimi gördüm bu ay denedik bekliyoruz sonucu bat 18 ekim erken yumurtladım ama döngüm şaşmıyor 30 günde bir oluyorum ne garip ki :)Doğru haklısın sen ne zamandır istiyorsun bebek yani ne zamandır deniyorsunuz
Öncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm ama 3 aylık denemeden sonra olduysa çabuk hamile kalıyorsun denektir ben inşallah Allah bu ay gönlüne göre verir de adet olmaz hamile kalırsın bebişlerimizin haberlerini alırız bu ay Allah’ın izniyleBen hamile kaldım canım ama maalesef kalbi durdu 3 ay denemeden sonra olmuştu kürtaj oldum ilk adetimi gördüm bu ay denedik bekliyoruz sonucu bat 18 ekim erken yumurtladım ama döngüm şaşmıyor 30 günde bir oluyorum ne garip ki :)
Sekerim benim dün 36.4 oldu ogleden sonra kirmizi kartİnşallah hamileyizdir bende aynı heyecanı yaşıyorum bugün 36.6 ama araştırdım daha da düşmesi gerekiyormuş olmadığını anlamamız için yaaa şu an hamile olabiliriz belki 4 gün sonra adet günüm ama olmayacağımı düşünüyorum inşallah sende olmazsın
İnşallah canım hayırlısıyla sağlıkla gelsin.Öncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm ama 3 aylık denemeden sonra olduysa çabuk hamile kalıyorsun denektir ben inşallah Allah bu ay gönlüne göre verir de adet olmaz hamile kalırsın bebişlerimizin haberlerini alırız bu ay Allah’ın izniyle![]()
Aaa tüh yaaaa peki tam adet günü mü düştü benim adetime üç gün var ve şu an 36.8 yeni ölçtüm inşallah önümüzdeki ay olur artık senindeSekerim benim dün 36.4 oldu ogleden sonra kirmizi kartadetim basladi. Bu sabah 36.2 yani benim 36.7 ve ustunde seyir ederse anlarim artik.
Dün adet oldum. Persembe yüksekti dün biraz düştü bugun 36.2 oldu normale cekti yani. Tam adet sabahi inise geciyo sanirimAaa tüh yaaaa peki tam adet günü mü düştü benim adetime üç gün var ve şu an 36.8 yeni ölçtüm inşallah önümüzdeki ay olur artık senindetabi bakalım benim oldumu acaba
![]()
Anladım benim ki dün 21. Gündü yani progesteron hormonunun yüksek olduğu gün düştü ve bugün yine yüksek bakalım 3 gün kAldı neler olacakDün adet oldum. Persembe yüksekti dün biraz düştü bugun 36.2 oldu normale cekti yani. Tam adet sabahi inise geciyo sanirim