• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamadan önce ve sonra ateş ölçenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım benim ki dün 21. Gündü yani progesteron hormonunun yüksek olduğu gün düştü ve bugün yine yüksek bakalım 3 gün kAldı neler olacak :halay::süslü:
Aa iyi dedin. 21 gun o hormon neden bakiliyor bak bende vericem bu ay kan baksinlar. Öğreneyim bi

Aa iyi dedin. 21 gun o hormon neden bakiliyor bak bende vericem bu ay kan baksinlar. Öğreneyim bi
Bide adetinin üçüncü günü yaptırabilirsin hormon testlerini sağlık Ocağı da yapıyor adetin üçüncü günü gidip hormon testlerimi yaptırmak istiyorum dersen yapıyorlar

Bide adetinin üçüncü günü yaptırabilirsin hormon testlerini sağlık Ocağı da yapıyor adetin üçüncü günü gidip hormon testlerimi yaptırmak istiyorum dersen yapıyorlar
Gecen ay yaptırdım canim onlar normal seyrinde. Bunu yaptirmamistim

Ben ateş ölçüm ara ara ama sadece meraktan. Düzenli yapmadım. Ancak yapacak olsaydım Bi alet var fermometer diye onla yapardım. 250 TL falan ama direk telefonla bağlantı kuruyor kaydediyo o açıdan güzel

:oops:
Anladım artık bu ay da olmazsa bilmiyorum napıcam benim eşim hastaneye felan da gitmek istemiyor offf :mad::KK34:
Evde yapılan sperm testi de var. Çok araştırmadım. Bi bak istersen. Çok ucuz değil yine pahalı ve tek seferlik. Ama eşin gitmiyorsa hastaneye sana uygun diye düşünüyorum

:oops:
Anladım artık bu ay da olmazsa bilmiyorum napıcam benim eşim hastaneye felan da gitmek istemiyor offf :mad::KK34:
Benim esim bu sabah cocuk istemiyorim dedi. Sen bunu düşünmeyi takmayi ne zaman birakirsin o zaman düşünürüz dedi.. heralde 2 3 ay en az yok der. Bende kilo veririm o arada. Uzerine gitmicem iyice ters tepki verir diye. O yuzden ölçümlere ara veriyorum kizlar.

Back