- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
- Konu Sahibi Spagetti bolonez
Beklenen adete kac gun kala kan versek cikar? Adetin gecmesini beklemeden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 hafta kala erken gebelik testlerinde çıktığına göre kanda hayli hayli çıkar diye düşünüyorum..Beklenen adete kac gun kala kan versek cikar? Adetin gecmesini beklemeden![]()
Adet bittikten...sonra ki ilişkide mi ihtimal yüksek oluyor
1 hafta kala erken gebelik testlerinde çıktığına göre kanda hayli hayli çıkar diye düşünüyorum..
Yumurtlamanın 9.günü normal ucuz gebelik testinde çıkmıştı benim, kanda da 8.gün mutlaka çıkar
8. Gunum yumurtlama sonrası, haftaya adet bekliyorum ama cuma yada dayanirsam pzt kan mi versem napsam bilemedim.rahim filminden sonraki ilk yumurtlamam glifor ve inofolic combi kullaniyorum cok umutluyum bu ayAdete 5 gün kala kanda öğrenen var hatta 1 hafta kalıp ogrenende duymuştum burda
Bence adet gününü bekle dayanabilirsen,8. Gunum yumurtlama sonrası, haftaya adet bekliyorum ama cuma yada dayanirsam pzt kan mi versem napsam bilemedim.rahim filminden sonraki ilk yumurtlamam glifor ve inofolic combi kullaniyorum cok umutluyum bu aynapsam bilemedim
Allah nasıp etsin inşallah canımCok zooor![]()
Kanda degil mi, idrar testinde mi yoksaBen tam 12. Gün öğrenmiştim gebeliği
Teşekkür ederim isteyen herkese insallahAllah nasıp etsin inşallah canım![]()
Kanda öğrenmiştim rahim de iğne batması gibi şeyler hissediyordum yolculuk yaptığım için rast gele bir hastane ye girdim ve değer 16 çıktı . Ayın 16 su yumurtlama günümdu . Belirtilerden biliyorum 27si akşam öğrendiğim gündüKanda degil mi, idrar testinde mi yoksa
8. Gunum yumurtlama sonrası, haftaya adet bekliyorum ama cuma yada dayanirsam pzt kan mi versem napsam bilemedim.rahim filminden sonraki ilk yumurtlamam glifor ve inofolic combi kullaniyorum cok umutluyum bu aynapsam bilemedim
15 16 si gibi adet olmam lazimCanım biraz daha bekle adetine kaç gün var
Ahhh ne güzel sağlıkla büyüsün darisi banaKanda öğrenmiştim rahim de iğne batması gibi şeyler hissediyordum yolculuk yaptığım için rast gele bir hastane ye girdim ve değer 16 çıktı . Ayın 16 su yumurtlama günümdu . Belirtilerden biliyorum 27si akşam öğrendiğim gündü
Daha çok var bugün 7 si daha bekle canım15 16 si gibi adet olmam lazim![]()
Kimyasala dondu senden uzak olsunAhhh ne güzel sağlıkla büyüsün darisi bana![]()
Daha çok var bugün 7 si daha bekle canım
Ahh cok geçmiş olsun rabbim yeniden nasip etsin insallahKimyasala dondu senden uzak olsundarısı hepimize
Cok sağol canım amin.Ahh cok geçmiş olsun rabbim yeniden nasip etsin insallah![]()