• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamadan kac gun sonra kanda gebelik görülür?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet bittikten...sonra ki ilişkide mi ihtimal yüksek oluyor
1 hafta kala erken gebelik testlerinde çıktığına göre kanda hayli hayli çıkar diye düşünüyorum..
Yumurtlamanın 9.günü normal ucuz gebelik testinde çıkmıştı benim, kanda da 8.gün mutlaka çıkar
Adete 5 gün kala kanda öğrenen var hatta 1 hafta kalıp ogrenende duymuştum burda
8. Gunum yumurtlama sonrası, haftaya adet bekliyorum ama cuma yada dayanirsam pzt kan mi versem napsam bilemedim.rahim filminden sonraki ilk yumurtlamam glifor ve inofolic combi kullaniyorum cok umutluyum bu ay😔 napsam bilemedim

8. Gunum yumurtlama sonrası, haftaya adet bekliyorum ama cuma yada dayanirsam pzt kan mi versem napsam bilemedim.rahim filminden sonraki ilk yumurtlamam glifor ve inofolic combi kullaniyorum cok umutluyum bu ay😔 napsam bilemedim
Bence adet gününü bekle dayanabilirsen,

Kanda degil mi, idrar testinde mi yoksa
Kanda öğrenmiştim rahim de iğne batması gibi şeyler hissediyordum yolculuk yaptığım için rast gele bir hastane ye girdim ve değer 16 çıktı . Ayın 16 su yumurtlama günümdu . Belirtilerden biliyorum 27si akşam öğrendiğim gündü

Canım biraz daha bekle adetine kaç gün var

Kanda öğrenmiştim rahim de iğne batması gibi şeyler hissediyordum yolculuk yaptığım için rast gele bir hastane ye girdim ve değer 16 çıktı . Ayın 16 su yumurtlama günümdu . Belirtilerden biliyorum 27si akşam öğrendiğim gündü
Ahhh ne güzel sağlıkla büyüsün darisi bana💚🙏

Back
X