Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamadan kaç gün sonra idrar testi yaptınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam canlar 🤦🏼‍♀️ 3mart pik gördüm bu ay. Acaba yumurtlamadan kaç gün sonra idrar testi yaptınız???? Bugün maalesef yaptım ve negatif 👎🏻 🥺 pik mi birinci gün sayıyorsunuz çatladığı günü mü? Lütfen hala şansımın olduğunu söyleyin 👶🍼
( 3martı sayarsam bugün 12.gün oluyor )
14. Gun canim

Bak bu benim ne zaman test yapmam gerektiğini gösteren bir foto..
O siteden hesaplamıstım... Yeşil pikli olan günler test yaparsam büyük oranda doğru sonuc verecek...
Kırmızı olan günler test yaptıgım da negatif çıkma ihtimali var demek istiyor... Bat 5mart idi.
Canim iyi aksamlar Linki benimle paylasirmisin bulamadim ?

Eklentiler

• 20200301_102454.jpg
    20200301_102454.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 1.916
Selamün aleyküm kizlar. Ben ayin 4mart pik gordum sonrasinda 5Mart pik devamdı 6 martta doktor randevum vardi yani 6 mart doktor muane ederken solda bir yumurtam olduğunu ve bugunleri değerlendir dedi. Aksi gibi elimde testte bitmişti o gun ovu testi yapamadim. Doktorun yumurtan var bugünleri değerlendir demesi ne anlamda? Yani yumurtan var demesi catlamis mi oluyor. Gitmeden piki gördüğüm için kafam karisti haliyle mazur görün anlayamadim

Selamün aleyküm kizlar. Ben ayin 4mart pik gordum sonrasinda 5Mart pik devamdı 6 martta doktor randevum vardi yani 6 mart doktor muane ederken solda bir yumurtam olduğunu ve bugunleri değerlendir dedi. Aksi gibi elimde testte bitmişti o gun ovu testi yapamadim. Doktorun yumurtan var bugünleri değerlendir demesi ne anlamda? Yani yumurtan var demesi catlamis mi oluyor. Gitmeden piki gördüğüm için kafam karisti haliyle mazur görün anlayamadim
Çatlamak üzere olduğu için değerlendir demiştir büyük ihtimalle. 🤗

Çatlamak üzere olduğu için değerlendir demiştir büyük ihtimalle. 🤗
Gercekten mi yumurtan var değerlendir dediği icin kafam karıştı çünkü gitmeden pik gördüm nasil oluyor die düşünüyorum o gunden beri Allah razi olsun valla anlayamiyorum kendi şeylerimde hicbirsey 🤗 aynen yumurtan var bugünleri değerlendir dedi ama catlamak uzere falan demedi iste o yuzden kafam karıştı

Gercekten mi yumurtan var değerlendir dediği icin kafam karıştı çünkü gitmeden pik gördüm nasil oluyor die düşünüyorum o gunden beri Allah razi olsun valla anlayamiyorum kendi şeylerimde hicbirsey 🤗 aynen yumurtan var bugünleri değerlendir dedi ama catlamak uzere falan demedi iste o yuzden kafam karıştı
Bazen kafamız karışıyor evet. Bana da 5inde dedi gelismiş 1 yumurtan var diye ben de değerlendirdim. Zor olan bekleme kısmına geldi sıra. 🤷🏻‍♀️

Bazen kafamız karışıyor evet. Bana da 5inde dedi gelismiş 1 yumurtan var diye ben de değerlendirdim. Zor olan bekleme kısmına geldi sıra. 🤷🏻‍♀️
Aynen öyle oluyor. InsaAllah Rabbim Ol der de olmuştur canim benim ❤🤲 iste banada yumurtan var değerlendir dedi ne gelişmiş ne birsey simdi hangi günden sayacağım onu bile sasirdim inan

X