- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
Normal gebelik testi gösterir diğeri para tuzağıben pazartesiyi bekliyim ozaman erken gebelik testi alayım ama dmi İnşalah olumlu sonuç alırız kuşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal gebelik testi gösterir diğeri para tuzağıben pazartesiyi bekliyim ozaman erken gebelik testi alayım ama dmi İnşalah olumlu sonuç alırız kuşum
Normal gebelik testi gösterir diğeri para tuzağı
14. Gun canimSelam canlar 3mart pik gördüm bu ay. Acaba yumurtlamadan kaç gün sonra idrar testi yaptınız???? Bugün maalesef yaptım ve negatif pik mi birinci gün sayıyorsunuz çatladığı günü mü? Lütfen hala şansımın olduğunu söyleyin
( 3martı sayarsam bugün 12.gün oluyor )
Canim iyi aksamlar Linki benimle paylasirmisin bulamadim ?Bak bu benim ne zaman test yapmam gerektiğini gösteren bir foto..
O siteden hesaplamıstım... Yeşil pikli olan günler test yaparsam büyük oranda doğru sonuc verecek...
Kırmızı olan günler test yaptıgım da negatif çıkma ihtimali var demek istiyor... Bat 5mart idi.
Böyleydi benimki 2 gün kala18i Silikleşmişmiydi yoksa koyumuydu 4ü silikleşti benim
Linki burayada atabılırmısınızCanim iyi aksamlar Linki benimle paylasirmisin bulamadim ?
İğne filan oldunuz mu?Benim de pikim 4ünde idi bugün yaptım gebelik testini silik çıktı
Canım sitenin linkini bana özelden paylaşır mısın bulamadım ben
Canim iyi aksamlar Linki benimle paylasirmisin bulamadim ?
Linki burayada atabılırmısınız
Teşekkürler canımSite bu canımPregnancy test calculator - When to take a test - Countdown to pregnancy
Calculate when to take a pregnancy test based on your cycle dates. A full description of each day past ovulation.www.countdowntopregnancy.com
Rica ederimTeşekkürler canım
Çatlamak üzere olduğu için değerlendir demiştir büyük ihtimalle.Selamün aleyküm kizlar. Ben ayin 4mart pik gordum sonrasinda 5Mart pik devamdı 6 martta doktor randevum vardi yani 6 mart doktor muane ederken solda bir yumurtam olduğunu ve bugunleri değerlendir dedi. Aksi gibi elimde testte bitmişti o gun ovu testi yapamadim. Doktorun yumurtan var bugünleri değerlendir demesi ne anlamda? Yani yumurtan var demesi catlamis mi oluyor. Gitmeden piki gördüğüm için kafam karisti haliyle mazur görün anlayamadim
Gercekten mi yumurtan var değerlendir dediği icin kafam karıştı çünkü gitmeden pik gördüm nasil oluyor die düşünüyorum o gunden beri Allah razi olsun valla anlayamiyorum kendi şeylerimde hicbirsey aynen yumurtan var bugünleri değerlendir dedi ama catlamak uzere falan demedi iste o yuzden kafam karıştıÇatlamak üzere olduğu için değerlendir demiştir büyük ihtimalle.
Bazen kafamız karışıyor evet. Bana da 5inde dedi gelismiş 1 yumurtan var diye ben de değerlendirdim. Zor olan bekleme kısmına geldi sıra.Gercekten mi yumurtan var değerlendir dediği icin kafam karıştı çünkü gitmeden pik gördüm nasil oluyor die düşünüyorum o gunden beri Allah razi olsun valla anlayamiyorum kendi şeylerimde hicbirsey aynen yumurtan var bugünleri değerlendir dedi ama catlamak uzere falan demedi iste o yuzden kafam karıştı
Aynen öyle oluyor. InsaAllah Rabbim Ol der de olmuştur canim benim ❤ iste banada yumurtan var değerlendir dedi ne gelişmiş ne birsey simdi hangi günden sayacağım onu bile sasirdim inanBazen kafamız karışıyor evet. Bana da 5inde dedi gelismiş 1 yumurtan var diye ben de değerlendirdim. Zor olan bekleme kısmına geldi sıra.
Regl ne zaman?Aynen öyle oluyor. InsaAllah Rabbim Ol der de olmuştur canim benim ❤ iste banada yumurtan var değerlendir dedi ne gelişmiş ne birsey simdi hangi günden sayacağım onu bile sasirdim inan
17si diye düşünüyorum ama yumurta olayi kafami karıştırdı iste reglimde düzensiz malesefRegl ne zaman?