Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamadan kaç gün sonra idrar testi yaptınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Merimerii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
257
198
34
Selam canlar 🤦🏼‍♀️ 3mart pik gördüm bu ay. Acaba yumurtlamadan kaç gün sonra idrar testi yaptınız???? Bugün maalesef yaptım ve negatif 👎🏻 🥺 pik mi birinci gün sayıyorsunuz çatladığı günü mü? Lütfen hala şansımın olduğunu söyleyin 👶🍼
( 3martı sayarsam bugün 12.gün oluyor )

Selam canlar 🤦🏼‍♀️ 3mart pik gördüm bu ay. Acaba yumurtlamadan kaç gün sonra idrar testi yaptınız???? Bugün maalesef yaptım ve negatif 👎🏻 🥺 pik mi birinci gün sayıyorsunuz çatladığı günü mü? Lütfen hala şansımın olduğunu söyleyin 👶🍼
( 3martı sayarsam bugün 12.gün oluyor )
Benim de çatlama 4-5 Mart gibi oldu canım ben de yaptım ve negatif umarım erken yapmışızdır 😔 ayrıca piki sayma çatladığı günden sonra say yani senin de benim gibi 10. 11. Gün falan

Benimde
19şubat pikti,
20şubat silindi... 29şubat test yaptım çift çizgiyi gördüm 😊bayağı erkek öğrendim ben.... 🤭

Çatlama gününden saymak mantıklı olan zaten çatlama dan sonra 14. Gün adet gelir hamilelik yoksa

4mart çatlama ozaman 10gün olmuş 🙏🏻O zaman 17-18inde yapsam kesin sonuç alırım sanırım 🌺

Amin hepimiz inşaallah 🙏🏿 💕

Kızımda da 2ocak pik olmustu 3ocak silindi
Ben 14ocakta çift çizgi görmüştüm 😊

benim 3mart pik 4silindi bugüne kadar 2737471 tane test olumsuz oldu ozaman şansım var değil mi 🙏🏻

benim 3mart pik 4silindi bugüne kadar 2737471 tane test olumsuz oldu ozaman şansım var değil mi 🙏🏻
Elbetteki var... Ben kızımda o kadr çok test yapmsıtım ki silik çizgiyi o gün gördüm inanamadım sonra aksamın da yaptım daha koyuydu sonra kan verdim.. Bakın size bir foto atayım bir dk
Bu foto da testi yunurtlamadan sonra hangi gün yaparsan yüzde kaç oranda test doğru sonuc verir en erken ne zaman test yapmalısın onu gösteren bir site var oradan bir foto atacağım simdi

Bak bu benim ne zaman test yapmam gerektiğini gösteren bir foto..
O siteden hesaplamıstım... Yeşil pikli olan günler test yaparsam büyük oranda doğru sonuc verecek...
Kırmızı olan günler test yaptıgım da negatif çıkma ihtimali var demek istiyor... Bat 5mart idi.

Eklentiler

• Screenshot_20200226_231046.jpg
    Screenshot_20200226_231046.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 6.271
O siteden hesaplamıstım... Yeşil pikli olan günler test yaparsam büyük oranda doğru sonuc verecek...
Kırmızı olan günler test yaptıgım da negatif çıkma ihtimali var demek istiyor... Bat 5mart idi.
Canım sitenin linkini bana özelden paylaşır mısın bulamadım ben

ya süper çok sevindim çok teşekkür ederim 🙏🏻 Çok 🌺

İnşallah var canım erken daha ben de buna inanmak istiyorum😆 ben mesela yarın yapmayacağım Pazartesi yapacağım çıkmazsa artık daha da ümitlenmem 🤷🏽‍♀️

ben pazartesiyi bekliyim ozaman 🙈 erken gebelik testi alayım ama dmi 🙏🏻 İnşalah olumlu sonuç alırız kuşum 🙏🏻

X