yumurtlamadan iki gun sonra pembe kan ve parca gelmesi

aishha

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
105
20
39
slm kizlar.ovulasyon takibi yapmistim.iki gun once yumurtlamam oldu dun gece ve bugun sulu kan gibi pembe renk lekelenmem oldu.doktora gittom muayene esnasinda kanli bi parca geldi eline.mercimek tanesi kadar.kesti nesterle kan pihtisi mi diye ama kirmizi bi et parcasi.patolojiye yolladi.daha once gormedim ne ki bu dedi endiselendim.hala pembe pembe noktali akintim geliyo.sogan suyu icmistim bu ay o mu yapti anlamadim.basina bu tarz bisey gelen varsa yardim edebilir mi?

canım benimde yumurtlamadan 3 gün sonra akıntımla birlikte hafif kan gelmeye başladı ilişki esnasında yara oluşmuş rahim girişinde o yüzden miş ancak sen doktrora gitmişin doktor ne dedi ki kanama için

hic birsey demedi bende panikledim sormamisim bisey.rahim agzinda da yara var dedi.ama tedavi filan vermedi.

hic birsey demedi bende panikledim sormamisim bisey.rahim agzinda da yara var dedi.ama tedavi filan vermedi.
canım kan o yaradan geliyor olabilir et parçası hakkında bilemiyorum inşlh kötü birşey değildir sıkıntı etme bakalım tekrar git kontrole ne diyecek

sen yara icin tedavi gordun mu .iliskiye devam ettin mi.
canım ilişki yasak dedi bir kaç gün tedavi vermedi sadece tarlusal diye bir ilaç verdi çikolata kistim var benim ayrıca yumurtalık kistimde var tahlillerim oldu salı tekrar gideceğim o zaman verecekmi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…