Teşekkür ederim umarım hamileyimdirCnm ağır iş yapma bi hafta sonra yaklaşk test yap hamilesin inş
Hakkında hayırlısı cnm, stres yapma. Bu süreç içinde dikkat et kendine, riske etme. Olurki vardır, sonra düşük riski oluyor, ağır felan kaldırma, Rabbim gönlündekini versin inşallahumarım vücudum benle oyun oynamıyordurTeşekkür ederim
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.insallah siz de çok sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğinizi kucağınıza alırsınızHakkında hayırlısı cnm, stres yapma. Bu süreç içinde dikkat et kendine, riske etme. Olurki vardır, sonra düşük riski oluyor, ağır felan kaldırma, Rabbim gönlündekini versin inşallah
Merhaba inşallah hamilesiniz dir benim de yumurtlama gününde takvim kullanıyorum tam olarak emin değilim gününden ama 3 gün ara ara ağrım oldu şimdi ise kaşık ağrım var çok fazla var 16 eylül yumurtlamadan tahmini 5 gün sonra ara ara ağrım oldu ama dün ve bugün ağrım oldukça fazla ve sanki yemek yedikçe nedendir bilmem karnım da şişlik ve sertlik oluyo büyüyo sanki karnım böyle hisseden de var mı acaba test yaptım ama bişey yok şuan daHerkese iyi akşamlar hanımlar
Reglim düzenli oluyor geçen hafta yani ayın 3 Ve 4ünde ilişki oldu.Ovülasyon testim olmadığı için emin olamadım fakat hem akıntı şeklinden ve kasık agrımdan hem de kullandığım aplikasyona göre ayın 5inde yumurtlama günüm olduğunu tahmin ediyorum.
Sorum şu bugün gün boyunca iki kasıgımda da agrı oldu. Yalnız ara ara değil gün boyu devam etti.Regl yaklastıgındaki ağrıya benziyor.Fakat yoğun bir akıntı yok.Bu bir gebelik belirtisi mi beş günde belirtiler başlar mı?
Bu kadar erken test yapıp neden strese giriyorsun? Yumurtlama gününden itibaren sayarak en erken 10-12.Merhaba inşallah hamilesiniz dir benim de yumurtlama gününde takvim kullanıyorum tam olarak emin değilim gününden ama 3 gün ara ara ağrım oldu şimdi ise kaşık ağrım var çok fazla var 16 eylül yumurtlamadan tahmini 5 gün sonra ara ara ağrım oldu ama dün ve bugün ağrım oldukça fazla ve sanki yemek yedikçe nedendir bilmem karnım da şişlik ve sertlik oluyo büyüyo sanki karnım böyle hisseden de var mı acaba test yaptım ama bişey yok şuan da
İnşallah cnm bnmİyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.insallah siz de çok sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Merhaba inşallah hamilesiniz dir benim de yumurtlama gününde takvim kullanıyorum tam olarak emin değilim gününden ama 3 gün ara ara ağrım oldu şimdi ise kaşık ağrım var çok fazla var 16 eylül yumurtlamadan tahmini 5 gün sonra ara ara ağrım oldu ama dün ve bugün ağrım oldukça fazla ve sanki yemek yedikçe nedendir bilmem karnım da şişlik ve sertlik oluyo büyüyo sanki karnım böyle hisseden de var mı acaba test yaptım ama bişey yok şuan da
YaaBenim kasık ve bel ağrım yumurtlamadan sonra hiç geçmemişti
İnşallah isteyen herkese nasip olurYaaAhhhh insallah hamileyimdir
İnşallah isteyen herkese nasip olurBenim akıntım da Oldu baya. Adet günü yaklaştıkça arttı
Reglden farkı akıntı sadece onun dışında regl olacağımda bacağım ağrırdı yine aynı belirti vardı. Bir de gaz sorunu vardı bu ay. Gebeliğimi adete 4 gün kala idrar testinde çok silik çizgi ile öğrendimbende henüz akıntı yok ama daha on gün varreglden farkı neydi belirtilerinizin bir de gebeliğinizi ne zaman öğrendiniz?
İnşallah hediyen gelmiştir bekliyordur senin görmeniBu kadar erken test yapıp neden strese giriyorsun? Yumurtlama gününden itibaren sayarak en erken 10-12.
Günde yap hem üzülmezsin. Bendede aynı bat 18 Eylül doğum günüm 17si olursa d.gunu hediyem olacak inş vardır hepimizde.
Takvimle takip ediyorum 2 eylül gözüküyo 1 eylülde ağrım başladı kasıklarım ara ara batıyodu 3 eylülden sonra da o ağrı geçtibat 16 Eylül mü sizin? yumurtlama ne zamandı?
İnsallah hamilesinizdir.Ve bu süreç sağlıklı bir şekilde tamamlanırTakvimle takip ediyorum 2 eylül gözüküyo 1 eylülde ağrım başladı kasıklarım ara ara batıyodu 3 eylülden sonra da o ağrı geçti
İnsallah benimki de gebelik belirtisidir.size de sağlıklı gebelikler diliyorumReglden farkı akıntı sadece onun dışında regl olacağımda bacağım ağrırdı yine aynı belirti vardı. Bir de gaz sorunu vardı bu ay. Gebeliğimi adete 4 gün kala idrar testinde çok silik çizgi ile öğrendim
Pek umutlu değilim ama umarım öyledir inşallah sizde hamilesiniz dir Rabbim sağlıklı gebelik ve hayırlı evlat nasip etsin inşallahİnsallah hamilesinizdir.Ve bu süreç sağlıklı bir şekilde tamamlanır
Teşekkür ederim inşallah gebesinizdirİnsallah benimki de gebelik belirtisidir.size de sağlıklı gebelikler diliyorum
AminBenim de yumurtlamadan sonra kasık batması ve bel ağrısı geçmedi hiç şuan 10 gün var daha adetime ama insan umutlaniyor. İsteyen herkese versin rabbim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?