- 15 Eylül 2020
- 43
- 126
- 8
- Konu Sahibi eddagokhan
Benim bir iki gun deliricem cok zorİnşallah olmassin canım bnim ya bnim daha 10 gün var ya deli Olcam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bir iki gun deliricem cok zorİnşallah olmassin canım bnim ya bnim daha 10 gün var ya deli Olcam
ewt kuzum çok zorKesinlikle beklemek çok zor şuan oldum olacam derecesindeyim ama patlayamadım bir türlü kasik agrim var goguslerim sisti alti agriyor az az leke geliyor acik pembeli anlamadim gitti![]()
ZorrBenim bir iki gun deliricem cok zor![]()
Canım mesleğim hemşire bu testleri iyi biliyorum ,bende pcos hastasıyım ama önce şunu sil hafızandan 3 den fazla çatlayan pcos hastaları var ben mesela 60 günde bir oluyorum 40 günden oluyorum yani 6 belki daha fazla çatlıyor yumurtam ki adet oluyor . testlerine göre 17 eylülde yumurtlamışsın 18 eylülde tekrar test yapman gerekirdiki 2. çizgi koyulugunu kaybettiyse oda yumurta çatlamış demek oluyor. 18 eylülde yaptınmı? Yumurtladıktan sonra her gün ilişkiye girmen gerekiyor . Bu testlerle gebe kalan çok eger bu ay olmazsa benim bende bir adetten sonra denicem bende klasik 14. günde çatladıgımı hiç düşünmüyorum.Eki Görüntüle 2692310
Arkadaşlar bunlar adet bitiminden itibaren yaptığım ovulasyon testleri pko'luyum ve Matofin gynositol kullanıyorum doktorum 15 17 19 günleri değerlendir dedi pkolular senede 3 defa falan yumurtluyor yumurtlama olsa bile Yumurta çatlamıyor deniliyor ne kadar doğru? Bilgisi olan veya pkolu hamile kalan arkadaşlar bilgi verebilir mi sağ ve sol yumurtalığımda polikistik over var
leke demek bebek rahime yerleşiyor demekte olabilir:) ama strestende olamıyorsun olabilir biliyorum çok zor ama aklından çıkarmaya çalış insan düşündükçe daha çok stres yapıyorKesinlikle beklemek çok zor şuan oldum olacam derecesindeyim ama patlayamadım bir türlü kasik agrim var goguslerim sisti alti agriyor az az leke geliyor acik pembeli anlamadim gitti![]()
Ben elimden geldiğince çok düşünmemeye çalışıyorum ya , vücut agrılarım falan geçti şuan çok belirtim yok gögüs acısından başka mide bulantım falan hiç olmadıKızlar ya beklemek çok zor geliyor(((
Adet oldum zaten her ay ayni seyler biktimleke demek bebek rahime yerleşiyor demekte olabilir:) ama strestende olamıyorsun olabilir biliyorum çok zor ama aklından çıkarmaya çalış insan düşündükçe daha çok stres yapıyor![]()
Üzme canını ,mutlu olmaya bak o istediğnde gelsin ben öyle düşünüyorum sürekli içimden tekrar ediyorum o geliceği vakti kendi biliyordur diyeAdet oldum zaten her ay ayni seyler biktim![]()
Adetine ne kdr var kuzumBen elimden geldiğince çok düşünmemeye çalışıyorum ya , vücut agrılarım falan geçti şuan çok belirtim yok gögüs acısından başka mide bulantım falan hiç olmadı![]()
Ay iki gundu dimi dünde sormuştum kusura bkmaa bnimde sadece hafif kasık ağrısı ve hafif göğüs sizlamasi varAdetine ne kdr var kuzum
Ben şubat ayında direk çocuk düşündüğümüzde hamile olduğumu öğrenmiştim tabi ozaman polikistik over filan bilmiyordum gebeliğim in 3 ay sonrasında kürtaj oldum bebeğim gelişmediği için. 3 ay koruma verildi ağustosta korumasız birliktelik oldu ama gebelik olmadı ağustosta doktora gittim hormon testi yaptılar sağ ve sol polikistik over olduğumu söyledi doktorum klomen ve Matofin kullandım işe yaramadı Eylül 1 de adet oldum sonra bu ay doktorum Matofin verdi yine yanında gynositol verdi ayın 20sinde de kullanmam gereken Bi hormon ilacı verdi adet olursan 2.günü hormon testi yaptır dedi olmazsan da 5 ekimde beta yaptır dedi temmuz 31de adet oldum sonra Eylül 1 de adet oldum adetlerim 2 aydır günü gününe oluyor 7 gün sürüyor doktorum 15 17 19 günleri değerlendir demişti 3 gündür inanılmaz bel ağrım var bakalım bu ay ilk defa ovulasyon testi yapıyorum hergün size atayım yenisini inşaAllah hamilelik olur bu sefer Allah nasip ederseCanım mesleğim hemşire bu testleri iyi biliyorum ,bende pcos hastasıyım ama önce şunu sil hafızandan 3 den fazla çatlayan pcos hastaları var ben mesela 60 günde bir oluyorum 40 günden oluyorum yani 6 belki daha fazla çatlıyor yumurtam ki adet oluyor . testlerine göre 17 eylülde yumurtlamışsın 18 eylülde tekrar test yapman gerekirdiki 2. çizgi koyulugunu kaybettiyse oda yumurta çatlamış demek oluyor. 18 eylülde yaptınmı? Yumurtladıktan sonra her gün ilişkiye girmen gerekiyor . Bu testlerle gebe kalan çok eger bu ay olmazsa benim bende bir adetten sonra denicem bende klasik 14. günde çatladıgımı hiç düşünmüyorum.
Canım mesleğim hemşire bu testleri iyi biliyorum ,bende pcos hastasıyım ama önce şunu sil hafızandan 3 den fazla çatlayan pcos hastaları var ben mesela 60 günde bir oluyorum 40 günden oluyorum yani 6 belki daha fazla çatlıyor yumurtam ki adet oluyor . testlerine göre 17 eylülde yumurtlamışsın 18 eylülde tekrar test yapman gerekirdiki 2. çizgi koyulugunu kaybettiyse oda yumurta çatlamış demek oluyor. 18 eylülde yaptınmı? Yumurtladıktan sonra her gün ilişkiye girmen gerekiyor . Bu testlerle gebe kalan çok eger bu ay olmazsa benim bende bir adetten sonra denicem bende klasik 14. günde çatladıgımı hiç düşünmüyorum.
Benim 29 adet günüm tatlım daha 8 gün var , gögüs şişliği harici bir belirtim de yok bu sabah uyanınca evde çamaşır suyuyla bir deneme yaptım deli gibi köpürdüAdetine ne kdr var kuzum
17 sinde yumurtlamışsın , 20 sine kadar çatlamıl gözüküyor bugün yaptıgında tamamen silinmişse tamamdır bu iş :) 17 si itibarini güzel degerlendirmiş olman gerek , inşAllah tutar hayırlısıyla :)Eki Görüntüle 2693762
Ovulasyonla takibim bu canım
Ahhh bu pcos başımızın belasıBen şubat ayında direk çocuk düşündüğümüzde hamile olduğumu öğrenmiştim tabi ozaman polikistik over filan bilmiyordum gebeliğim in 3 ay sonrasında kürtaj oldum bebeğim gelişmediği için. 3 ay koruma verildi ağustosta korumasız birliktelik oldu ama gebelik olmadı ağustosta doktora gittim hormon testi yaptılar sağ ve sol polikistik over olduğumu söyledi doktorum klomen ve Matofin kullandım işe yaramadı Eylül 1 de adet oldum sonra bu ay doktorum Matofin verdi yine yanında gynositol verdi ayın 20sinde de kullanmam gereken Bi hormon ilacı verdi adet olursan 2.günü hormon testi yaptır dedi olmazsan da 5 ekimde beta yaptır dedi temmuz 31de adet oldum sonra Eylül 1 de adet oldum adetlerim 2 aydır günü gününe oluyor 7 gün sürüyor doktorum 15 17 19 günleri değerlendir demişti 3 gündür inanılmaz bel ağrım var bakalım bu ay ilk defa ovulasyon testi yapıyorum hergün size atayım yenisini inşaAllah hamilelik olur bu sefer Allah nasip ederse
Senin kaç günün kaldı tatlım :)Ay iki gundu dimi dünde sormuştum kusura bkmaa bnimde sadece hafif kasık ağrısı ve hafif göğüs sizlamasi var
Tamam canım inşaAllah bugunde yapar atarımAhhh bu pcos başımızın belasıbu testlerle gebe kalan çok kuzum bende bu ay olmazsa ilk adetimden sonra sipariş verip takip edicem hangi gün çatlıyorum , hergün aynı saatte yapılması gerekiyor bilgin olsun 12 16 arası mesela en uygun saatlermiş . Sen yaptıkça at gün gün takip edelim :)
Tamam kuzumTamam canım inşaAllah bugunde yapar atarım
Bnde yaptım ama köpürmedi sadece hareket ettirince köpürdüBenim 29 adet günüm tatlım daha 8 gün var , gögüs şişliği harici bir belirtim de yok bu sabah uyanınca evde çamaşır suyuyla bir deneme yaptım deli gibi köpürdüinanmam da böyle şeylere çamaşır suyuna göre pozitif
beklerken kafayı yedik
![]()
İçimden bir ses senin pozitif diyorBnde yaptım ama köpürmedi sadece hareket ettirince köpürdüinşallah ikimizde hamileyizdir kuzum bnim beyaz akıntım var süt kesiği gibi
Canım bnim çok erken yapmışsın bnde almıyorum mahsus korkuyrm adetin geçmesini bekle inşallah rabbim ikimizde hamileyizdir aminnnnnnnnnnİçimden bir ses senin pozitif diyorBen bugün dayanamadım test yaptım çünkü sabahtan beri bel ağrım var normalde hiç olmazdı ama sonuç negatif
![]()