- Konu Sahibi eddagokhan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlamış canım yumurtanEki Görüntüle 2694269
Benim testim canımm
Evet bekleyemiyorum bir umut bakim dedimCanım bnim çok erken yapmışsın bnde almıyorum mahsus korkuyrm adetin geçmesini bekle inşallah rabbim ikimizde hamileyizdir aminnnnnnnnnn
İnşallah canimm bnimm okdr ihtiyacım varki Güzel şeyler duymaya rabbim inşallah vardirrr ikimizddedeeEvet bekleyemiyorum bir umut bakim dedimkuzumm inşAllah dualarımızı kabul eder rabbim şu adetler bir geçsin de yapalım testlerimizi :):)
![]()
İnşaAllah canım yaaaa dua et çok dünden beri duplason kullanıyorum 8 gün kullancakmuşım doktor dediÇatlamış canım yumurtan14 gün sonra adet olmazsan gebelik testi bakıcaksın
![]()
benim dünden beri inanılmaz nefes darlığım var alerjim tuttu sandım ilaç içtim ama yok fayda etmiyor şimdi işe geldim bir bakim dedim bilgisayardan nefes darlığıda gebelik belirtisiymiş bundan haberim yoktu :)) senin nasıl gidiyor hangi gün yapıcaksın testi :)İnşallah canimm bnimm okdr ihtiyacım varki Güzel şeyler duymaya rabbim inşallah vardirrr ikimizddedee
dualarım tüm bebiş isteyenlerle Allahım kimseye aratmasın hayırlısıyla :) çatladığın gün itibariyle 14 gün sonra test yapıcaksın :) testini benimlede paylaş merak ederim:)İnşaAllah canım yaaaa dua et çok dünden beri duplason kullanıyorum 8 gün kullancakmuşım doktor dedi
Benim daha var kuzum ne zmn yapıyım Sencer yagrin alsam mı acaba evet nefes darlığı da belirti kuzum inşallah vardır bnimde basım ağrıyor geçmedi sabahtan beri uyuyim geçer dedim yine geçmedi normlde adete bı iki gün kala agrirdi anlamaidm ya inşallah varidr bsilerbenim dünden beri inanılmaz nefes darlığım var alerjim tuttu sandım ilaç içtim ama yok fayda etmiyor şimdi işe geldim bir bakim dedim bilgisayardan nefes darlığıda gebelik belirtisiymiş bundan haberim yoktu :)) senin nasıl gidiyor hangi gün yapıcaksın testi :)
inşAllah tatlım regl günün ne zamandı senin yarın , yarın reglinin kaçıncı günü ona göre yapalım :)Benim daha var kuzum ne zmn yapıyım Sencer yagrin alsam mı acaba evet nefes darlığı da belirti kuzum inşallah vardır bnimde basım ağrıyor geçmedi sabahtan beri uyuyim geçer dedim yine geçmedi normlde adete bı iki gün kala agrirdi anlamaidm ya inşallah varidr bsiler
Kuzum 31 Eylül batinşAllah tatlım regl günün ne zamandı senin yarın , yarın reglinin kaçıncı günü ona göre yapalım :)
daha erken kuzum varsada idrarda çıkmaz en azından kandan bakmak gerek suan ögrenebilmek için bir haftadan fazla var çünkü en iyisi biraz daha bekle bakalım haftaya yaparız testleri :)Kuzum 31 Eylül bat
Bncede kuzum beraber yapalım seninde 29 du dimi batdaha erken kuzum varsada idrarda çıkmaz en azından kandan bakmak gerek suan ögrenebilmek için bir haftadan fazla var çünkü en iyisi biraz daha bekle bakalım haftaya yaparız testleri :)
yapalım tatlım 29 benimde:)Bncede kuzum beraber yapalım seninde 29 du dimi bat
Aynen kuzumyapalım tatlım 29 benimde:)
Paylaşırım tabikiidualarım tüm bebiş isteyenlerle Allahım kimseye aratmasın hayırlısıyla :) çatladığın gün itibariyle 14 gün sonra test yapıcaksın :) testini benimlede paylaş merak ederim:)