• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamadan bir gün sonra gögüs ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
IMG_20200921_191530.webp

Benim testim canımm

Canım bnim çok erken yapmışsın bnde almıyorum mahsus korkuyrm adetin geçmesini bekle inşallah rabbim ikimizde hamileyizdir aminnnnnnnnnn
Evet bekleyemiyorum bir umut bakim dedim 😊 kuzumm inşAllah dualarımızı kabul eder rabbim şu adetler bir geçsin de yapalım testlerimizi :):) 😍

Evet bekleyemiyorum bir umut bakim dedim 😊 kuzumm inşAllah dualarımızı kabul eder rabbim şu adetler bir geçsin de yapalım testlerimizi :):) 😍
İnşallah canimm bnimm okdr ihtiyacım varki Güzel şeyler duymaya rabbim inşallah vardirrr ikimizddedee

İnşallah canimm bnimm okdr ihtiyacım varki Güzel şeyler duymaya rabbim inşallah vardirrr ikimizddedee
benim dünden beri inanılmaz nefes darlığım var alerjim tuttu sandım ilaç içtim ama yok fayda etmiyor şimdi işe geldim bir bakim dedim bilgisayardan nefes darlığıda gebelik belirtisiymiş bundan haberim yoktu :)) senin nasıl gidiyor hangi gün yapıcaksın testi :)

benim dünden beri inanılmaz nefes darlığım var alerjim tuttu sandım ilaç içtim ama yok fayda etmiyor şimdi işe geldim bir bakim dedim bilgisayardan nefes darlığıda gebelik belirtisiymiş bundan haberim yoktu :)) senin nasıl gidiyor hangi gün yapıcaksın testi :)
Benim daha var kuzum ne zmn yapıyım Sencer yagrin alsam mı acaba evet nefes darlığı da belirti kuzum inşallah vardır bnimde basım ağrıyor geçmedi sabahtan beri uyuyim geçer dedim yine geçmedi normlde adete bı iki gün kala agrirdi anlamaidm ya inşallah varidr bsiler

Benim daha var kuzum ne zmn yapıyım Sencer yagrin alsam mı acaba evet nefes darlığı da belirti kuzum inşallah vardır bnimde basım ağrıyor geçmedi sabahtan beri uyuyim geçer dedim yine geçmedi normlde adete bı iki gün kala agrirdi anlamaidm ya inşallah varidr bsiler
inşAllah tatlım regl günün ne zamandı senin yarın , yarın reglinin kaçıncı günü ona göre yapalım :)

daha erken kuzum varsada idrarda çıkmaz en azından kandan bakmak gerek suan ögrenebilmek için bir haftadan fazla var çünkü en iyisi biraz daha bekle bakalım haftaya yaparız testleri :)
Bncede kuzum beraber yapalım seninde 29 du dimi bat

Back
X