• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamadan bir gün sonra gögüs ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Agustos yazmışım 29 Eylül seninde 31 eylül sanırım :) hemen hemen aynı zamanda ikimizin haberleşelim mutlaka :) varmı belirtin ne hissediyorsun bu ay kaldınmı sence gebe :)
Kuzumm bu ay olmuş gibi hissediyorum inşallah hüsrana ugramam olursa eşime en büyük hediye olur 21eylul evlilik yıldönümumuz evlliligimiz ikinci ayında gebe kalmistim ama bı aylıkken gelişimi durdu kürtaj oldum

Benım oyle olup adet olmuşluğm var uzmek istenem ama hamileliğimde de gogus agrısı 5. hafta basladı
İnşallah vardır bişeler

Benimde kasık ağrım var yumurtlamamdan bile önce basladi. Takvime göre bakıyorum yada erken yumurtladim. Hala karnim ve gogusleim sis bi kac gündür ağrıda başladı 21 inde adetim. İsteyen herkese verir inşallah rabbim hayırlısıyla

Kuzumm bu ay olmuş gibi hissediyorum inşallah hüsrana ugramam olursa eşime en büyük hediye olur 21eylul evlilik yıldönümumuz evlliligimiz ikinci ayında gebe kalmistim ama bı aylıkken gelişimi durdu kürtaj oldum
Tatlım inşAllah bu sefer saglıklı bir bebişin olur 🤲🏻 Aynı zamanlarda evlenmişiz bizde geçen sene eylülde evlendik 28 eylülde eşimin dogum günü bende olursa süpriz hazırlamayı düşünüyorum bu ay önemliydi o yuzden :) umarım bu ay yüzümüz güler de nasıl süpriz hazırlıcagımızı konuşuruz 😊😊

Benimde kasık ağrım var yumurtlamamdan bile önce basladi. Takvime göre bakıyorum yada erken yumurtladim. Hala karnim ve gogusleim sis bi kac gündür ağrıda başladı 21 inde adetim. İsteyen herkese verir inşallah rabbim hayırlısıyla
Güzel haberlerini alırız inşAllah şuan aramızda en erken regl tarihi senin güzel haberin ilkini sen ver bize 😍

Tatlım inşAllah bu sefer saglıklı bir bebişin olur 🤲🏻 Aynı zamanlarda evlenmişiz bizde geçen sene eylülde evlendik 28 eylülde eşimin dogum günü bende olursa süpriz hazırlamayı düşünüyorum bu ay önemliydi o yuzden :) umarım bu ay yüzümüz güler de nasıl süpriz hazırlıcagımızı konuşuruz 😊😊
Herseyimiz aynı nerdeyse kuzumm inşallah rabbim yüzümüzü güldürür canım bnim hberdar ederlim birbirimizi

Herseyimiz aynı nerdeyse kuzumm inşallah rabbim yüzümüzü güldürür canım bnim hberdar ederlim birbirimizi
Evetttt tatlımm inşAllah :) bugün ekstra olarak benim inanılmaz vücut agrım var üşütmüşte olabilirim bide sabah kalktım sag gözümün kirpikleri karman çorman rimelle ayırdım mecbur 😊 varmı sende günlük bir degişiklik :)

Kuzum göğüslerim şişti iycene arada migdem bulanıyor bugün kustu kuscaktim ama kusmadim hafif kasık ağrım var bide

Arkadaşlar iyi akşamlar , ben pcos hastasıyım gecen ay 90 gün adet olamadım ımofolic başladı doktorum tarlusal ile adet oldum bu ay adetimin 18.ci günü ve 15. Gününden beri gögüslerimde sancı var ilk defa bu kadar erken başladı bu şekilde belirti yaşayıp gebe oldugunu ögrenen varmı aranızda :)
Benim ilk gebelikte ovulasyondan 2 gun sonra baslamisti gogus agrim ..

Insallah bu sefer saglikli gebelik olur 🙏🙏

IMG_20200918_000009.webp

Arkadaşlar bunlar adet bitiminden itibaren yaptığım ovulasyon testleri pko'luyum ve Matofin gynositol kullanıyorum doktorum 15 17 19 günleri değerlendir dedi pkolular senede 3 defa falan yumurtluyor yumurtlama olsa bile Yumurta çatlamıyor deniliyor ne kadar doğru? Bilgisi olan veya pkolu hamile kalan arkadaşlar bilgi verebilir mi sağ ve sol yumurtalığımda polikistik over var

Kesinlikle beklemek çok zor şuan oldum olacam derecesindeyim ama patlayamadım bir türlü kasik agrim var goguslerim sisti alti agriyor az az leke geliyor acik pembeli anlamadim gitti 😞

Back
X