- 24 Ağustos 2020
- 248
- 132
- 23
- 31
- Konu Sahibi eddagokhan
-
İnofolik göğüs hassasiyeti yapabiliyor canım, ondan olabilirArkadaşlar iyi akşamlar , ben pcos hastasıyım gecen ay 90 gün adet olamadım ımofolic başladı doktorum tarlusal ile adet oldum bu ay adetimin 18.ci günü ve 15. Gününden beri gögüslerimde sancı var ilk defa bu kadar erken başladı bu şekilde belirti yaşayıp gebe oldugunu ögrenen varmı aranızda :)
Bunu hiç duymamıştım teşekkür ederimİnofolik göğüs hassasiyeti yapabiliyor canım, ondan olabilir
Ben... yumurtlama zamanı başladı hala devam ediyor :)Arkadaşlar iyi akşamlar , ben pcos hastasıyım gecen ay 90 gün adet olamadım ımofolic başladı doktorum tarlusal ile adet oldum bu ay adetimin 18.ci günü ve 15. Gününden beri gögüslerimde sancı var ilk defa bu kadar erken başladı bu şekilde belirti yaşayıp gebe oldugunu ögrenen varmı aranızda :)
bnimde adetime 15gun var migdem yanıyor göğsümun üstüne yatamıyorum sizce varmıdırBen... yumurtlama zamanı başladı hala devam ediyor :)
Canım ben dediğim gibi yumurtlamadan itibaren vardı normalde hiç göğüs ağrım olmaz uçlarında bi hassasiyet oldu bide inşallah vardır :)bnimde adetime 15gun var migdem yanıyor göğsümun üstüne yatamıyorum sizce varmıdır
Bnimde yumurtlamayı günlerim yeni bitti kuzum hamilesin dua eder misin rabbim sağ sağlım kucugina almayı nasip etsin inşallah canım bnimCanım ben dediğim gibi yumurtlamadan itibaren vardı normalde hiç göğüs ağrım olmaz uçlarında bi hassasiyet oldu bide inşallah vardır :)
Sağol canıım inşallah güzel haberler alırsın dualarım seninle :)Bnimde yumurtlamayı günlerim yeni bitti kuzum hamilesin dua eder misin rabbim sağ sağlım kucugina almayı nasip etsin inşallah canım bnim
İnşallah canım bnimSağol canıım inşallah güzel haberler alırsın dualarım seninle :)
Bazılarında yumurtlama zamanı başladıgı dogruymuş demek çok sevindim :) sağsalim kucagınıza almayı nasip etsin AllahBen... yumurtlama zamanı başladı hala devam ediyor :)
İnşAllah hamileyizdir :)Bnimde yumurtlamayı günlerim yeni bitti kuzum hamilesin dua eder misin rabbim sağ sağlım kucugina almayı nasip etsin inşallah canım bnim
Bende bu sabah mide dolulugu ile uyandım belkide psikolojik bilmiyorum ama inşAllah gebeyizdirbnimde adetime 15gun var migdem yanıyor göğsümun üstüne yatamıyorum sizce varmıdır
İnşallah kuzum inşallah senin bat ne zmnBende bu sabah mide dolulugu ile uyandım belkide psikolojik bilmiyorum ama inşAllah gebeyizdir
Evet benim öyle oldu garipsemiştim hatta yani normalde olan bişey değildi çünkü :)Bazılarında yumurtlama zamanı başladıgı dogruymuş demek çok sevindim :) sağsalim kucagınıza almayı nasip etsin Allah
Bat 29 agustos benim zaten çok geç adet oldugum için normalde hep adete bir hafta kala gögüslerim kötü olurdu bu sefer 14. Gün sızlamalara başladı şuan çok şişler birtek o şüphelendirdi beniİnşallah kuzum inşallah senin bat ne zmn
Şuan sanırım bende aynı durumdayım umarım kullandıgım inofolicten degildir de bende o mutlulugu yaşarım hayırlısıyla :)Evet benim öyle oldu garipsemiştim hatta yani normalde olan bişey değildi çünkü :)
Seninki ne zaman aynı süreyimi beklicez :)İnşallah kuzum inşallah senin bat ne zmn
Hadi inşallah güzel haberler alırsın :)Şuan sanırım bende aynı durumdayım umarım kullandıgım inofolicten degildir de bende o mutlulugu yaşarım hayırlısıyla :)
Bnim 31 bat kuzum ekimSeninki ne zaman aynı süreyimi beklicez :)
Agustos yazmışım 29 Eylül seninde 31 eylül sanırım :) hemen hemen aynı zamanda ikimizin haberleşelim mutlaka :) varmı belirtin ne hissediyorsun bu ay kaldınmı sence gebe :)Bnim 31 bat kuzum ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?