Yumurtlamadan 7 gün geçti kasık ağrısı ve karın şişliği hamilemiyim

Zynp01

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2022
40
55
26
Son adet tarihim 24 temmuz. 6 ağustosta yumurtlamam oldu. 7 gün geçti yumurtlamadan. Kasık ağrılarım hiç bitmedi. Sürekli hamileyim demek geçiyor içimden. Belki erken belki acelecilik ama hepiniz bilirsiniz insanın içi içini yiyor beklerken. 21 ağustos adet tarihim ama bekleyemiyorum da. Kızıma adete 1 hafta kala hamile kaldığımı öğrenmiştim. Sizce kasık ağrısı karın şişliği ve hafif bel ağrısı hamile olduğumu mu gösterir? Normalde hiç yumurtlamadan sonra böyle olmazdım. 2 günde geçerdi ağrım. Şimdi hala devam ediyor. Ve sanki çok yemek yemişim gibi de karnım şiş aslında açım bile

Son adet tarihim 24 temmuz. 6 ağustosta yumurtlamam oldu. 7 gün geçti yumurtlamadan. Kasık ağrılarım hiç bitmedi. Sürekli hamileyim demek geçiyor içimden. Belki erken belki acelecilik ama hepiniz bilirsiniz insanın içi içini yiyor beklerken. 21 ağustos adet tarihim ama bekleyemiyorum da. Kızıma adete 1 hafta kala hamile kaldığımı öğrenmiştim. Sizce kasık ağrısı karın şişliği ve hafif bel ağrısı hamile olduğumu mu gösterir? Normalde hiç yumurtlamadan sonra böyle olmazdım. 2 günde geçerdi ağrım. Şimdi hala devam ediyor. Ve sanki çok yemek yemişim gibi de karnım şiş aslında açım bile
Ins gönlüne göre olur, sonucu haber ver.
Geçen ay benzerdim adet oldum.

Ins gönlüne göre olur, sonucu haber ver.
Geçen ay benzerdim adet oldum.
Çok teşekkür ederim. Hepimizin gönlünce olsun inşallah. Ama moralim çok bozuk. Dün gece göğsümü sıktım süt geldi. Sağ göğsümden geliyoru sol göğsümde yok. Prolaktin yüksekliği de olmasını sanmıyorum çünkü adetim ve yumurtlamam düzenli nedenini anlayamadım. Adet olunca galibs hormon tahlili yaptırmam gerekiyor. Emzirmeyi bırakalı da 2 sene oldu. Prolaktim yüksekse zaten hamile kalmam da zor

Çok teşekkür ederim. Hepimizin gönlünce olsun inşallah. Ama moralim çok bozuk. Dün gece göğsümü sıktım süt geldi. Sağ göğsümden geliyoru sol göğsümde yok. Prolaktin yüksekliği de olmasını sanmıyorum çünkü adetim ve yumurtlamam düzenli nedenini anlayamadım. Adet olunca galibs hormon tahlili yaptırmam gerekiyor. Emzirmeyi bırakalı da 2 sene oldu. Prolaktim yüksekse zaten hamile kalmam da zor
Ilacla düşürüyor Dr, ona takilma hiç.
Ne zamandır deniyorsun?

Ilacla düşürüyor Dr, ona takilma hiç.
Ne zamandır deniyorsun?
Canım bugün test yaptım direk hemen pozitif çıktı. 3 4 gün önce beta hcg 2.3 çıkmıştı. Şim acilde kan örneği veriyorum bakalım ne olacak. 2 gündür adet sancıları çekiyorum normalde böyle ağrım olmaz benim. Kan sonucunu bekleyeceğim

Eklentiler

• IMG_20220820_200036.jpg
    IMG_20220820_200036.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 466
Canım bugün test yaptım direk hemen pozitif çıktı. 3 4 gün önce beta hcg 2.3 çıkmıştı. Şim acilde kan örneği veriyorum bakalım ne olacak. 2 gündür adet sancıları çekiyorum normalde böyle ağrım olmaz benim. Kan sonucunu bekleyeceğim
Sonuç ne çıktı canım değerin kaç ?

Arkadaşlar hamileymişim. Çok şaşırdım çok mutlu oldum. Beta hcg 2 iken 22 olmuş. Hiç beklemezdim. Bianda oldu. Stres yapmiyim adet olayım hormon testime hemen baktırayım diye düşünmüştüm. İnşallah sağlıklı bir hamilelik geçiririm. Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin. Şuan daha çok yeni olduğu için bende çok sevinemiyorum tabi. Ama içim kıpır kıpır bi o kadar da endişeli. Gerçekten umut oldu mucize oldu benim için❤️

Arkadaşlar hamileymişim. Çok şaşırdım çok mutlu oldum. Beta hcg 2 iken 22 olmuş. Hiç beklemezdim. Bianda oldu. Stres yapmiyim adet olayım hormon testime hemen baktırayım diye düşünmüştüm. İnşallah sağlıklı bir hamilelik geçiririm. Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin. Şuan daha çok yeni olduğu için bende çok sevinemiyorum tabi. Ama içim kıpır kıpır bi o kadar da endişeli. Gerçekten umut oldu mucize oldu benim için❤️
Hayırlı olsun 🥰🥰

Ay bende öyle düşünüyorum jnsallah bende gebeyimdir adetiniz kac gun gecmisti

Demek ki bebekmiş cevabı:) inş🤲
Bu arada Adet oncesi gibi mi kasık ağrısı batma diyorlar öyle mi?
Akıntı vs oldu mu?

Akıntı oldu mu acaba? Hafif pembe 2 3 gun sürdü geçti şimdi benim adetime 7 gün var... hayırlı olsun bu arada sağlıkla doğsun büyüsün inşallah

Arkadaşlar aslında çok uzun bi şekilde anlatmak isterdim ama sizi sıkmak istemiyorum. Bende kan pıhtılaşması olduğu için iğne vs derken sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz hamileliklerimde. Buda biraz sürpriz bir bebek oldu. Kan değerim 2.3dü yok dendi ama çok hafif bi çizgi çıkmıştı idrar testinde. Kuruma çizgisidir ya dedim. Ondan sonra 3 gün geçti regl olcakmışım gibi ağrılarım oldu halbuki adete 2 3 gün vardı. Ama bende ağrı olmaz. Olsada böyle olmaz. Bu çok şiddetliydi. Belim kopcak gibi. Göğüslerimde aşırı bi ağrı vs yoktu ama süt gelmesi bile bi belirtiymiş de haberim yokmuş. O yüzden her ihitmali gözden geçirin derimm. Şuan adeti günümdü bugün. Ama ağrılarım kayboldu gibi. Ara ara kasılma oluyo sadece. Ve aşırı derecede sol bacağım ağrıdı. Ve afedersiniz alt bölgem sürekli zonkluyodu. Ben ilk kızımda da bunları yaşamıştım ama ihtimal veremedim niyeyse. Nedense paniğe kapıldım daha doğrusu ya düşerse ya kimyasal sa diye. Oda geçmiştie yaşadığımız sıkıntılardan oldu. Pembe veya kahverengi lekelenmem hiç olmadı. Şuan daha erken olduğu için de bişe diyemiyorum.salı günü doktora gidip ilaçlarımı yazdırıcam. Hepinize pozitif testleri görmek nasip olsun ve kucağınıza almak en önemlisi ❤️❤️❤️
İlk 3 testim 2şer gün aralıklarla
İlk beta adete 4 gün kala 2.3
İkinci beta 2 gece sonra 22.7

Eklentiler

• IMG-20220818-WA0006.jpeg
    IMG-20220818-WA0006.jpeg
    93,6 KB · Görüntüleme: 612
  • IMG-20220818-WA0001.jpeg
    IMG-20220818-WA0001.jpeg
    60,4 KB · Görüntüleme: 579
  • IMG_20220820_200036.jpg
    IMG_20220820_200036.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 446
İnş sağlıkla artar değerinde, gözün aydın:)

Canım öncelikle hayırlı olsun okurken benim bile içimm kıpır kıpır etti bende 2 senedir istiyorum fakat olmuyor eşimin sperm yavaşlığı var ilaç alıyor fakat. Ben ağustosun 6 sında regli. Oldum bitti 18 ve 21 ağustosta ilişki oldu ama bugün başlayan kasık ağrılarım var hatta yumurtlamamdan itibaren var olan birşey, akşamdan beri midem hafid bulanıyor ve nedense sık idrara çıktım bugün akşamdan itibaren ve iki kere hapşırdım ani kasılmalar yaşadım kasıklarımda reglime var 10 gün falan ama erken yumurtladım gibime geliyor ve karnımda şiş dediğiniz gibi sizce bende de varmıdır gebelik hayırlısıyla?

Canım öncelikle hayırlı olsun okurken benim bile içimm kıpır kıpır etti bende 2 senedir istiyorum fakat olmuyor eşimin sperm yavaşlığı var ilaç alıyor fakat. Ben ağustosun 6 sında regli. Oldum bitti 18 ve 21 ağustosta ilişki oldu ama bugün başlayan kasık ağrılarım var hatta yumurtlamamdan itibaren var olan birşey, akşamdan beri midem hafid bulanıyor ve nedense sık idrara çıktım bugün akşamdan itibaren ve iki kere hapşırdım ani kasılmalar yaşadım kasıklarımda reglime var 10 gün falan ama erken yumurtladım gibime geliyor ve karnımda şiş dediğiniz gibi sizce bende de varmıdır gebelik hayırlısıyla?
Çok çok teşekkür ederim❤️Canım inşallah hamilesindir.vende de yumurtlamadan sonra hiç bitmeyen bir kasık ağrısı ve kasılmalar oldu. Gerçekten beklemediğimiz halde hamile olduğumu hissettim. Bende regla 10 gün kala buraya yazmıştım evet erken bi tarih ama ben ilk bebeğimden yola çıkarak birazda tereddütte kalmıştım aynılarıydı. Eğerki kasık ağrın batman kasılman ve bacak ağrın varsa, ve bir de karın şişliğii sanki çok yemek yemişsin hissi oluyosa bence sende hamile olabilirsin. Özellikle beni şişlik çok rahatsız etmişti.bunu yaşadığımda da yumurtlamadan sonra 3 4 gün geçmişti. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Bende bugün gittiğimde 4+2 olmuş olucak ama kese görünürmü endişesindeyim. Hâlbuki erken olduğunu bildiğimiz halde. Ama ilaç yazdıracağım ve iğne kullanacağım için mecbur erken gitmek ve hamileliği varsa da bir şüphem hemen öğrenmek zorundayım. Eğerki senin böyle bir durumun yoksa biraz bekle zaman geçsin adetinden sonra veya 2 gün önce yaptır testi. Erken öğrenmek çok yorucu bir süreç❤️

X