Merhaba. Ovülasyon testim 3-4 martta pik ve 5 martta hafif silikleşmeye başladı ve çatlama olduğunu anladım. 6 martta çizgi daha da silikleşti. ilk kez çatlamadan 4 gün sonra sağ yumurtalığımda elimle hatta parmağımla bile bastıramadığım bir acı , sancı var. iki büklüm oldum resmen. Adete yakın göğüslerim sıkınca acir evet ama yumurtlamanin 3 gününden itibaren o acı var başladı niyeyse. Kendimde belirti aramıyorum tabii ki . özellikle bu kadar yeniyken. Ama bu sancı , acı normal midir? Kist olmuş olmasından korkuyorum tekrar. Yumurtlama ağrısı ya da hamileliği işaret ettiği söylenen bu ağrıyı yaşayanlar var mı?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamadan 4 gün sonra dayanılmaz sancı
- Konu Sahibi curbin
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ovulasyon yumurtlama yumurtlama ağrısı
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
Bende de oldu bu ay takvime göre yumurtlamadan 5 gün sonra kasıklarıma bir acı girdi dediğin gibi iki büklüm oldum kaldım öyle yarım saniye kadar belki daha fazla ama canım çok yandı o gün bembeyaz kremsi bir akıntı geldi iki gün sonrada gaz başladı ve devam ediyor ümitlenmiyorum bile artık ama bu belirtiler bariz varMerhaba. Ovülasyon testim 3-4 martta pik ve 5 martta hafif silikleşmeye başladı ve çatlama olduğunu anladım. 6 martta çizgi daha da silikleşti. ilk kez çatlamadan 4 gün sonra sağ yumurtalığımda elimle hatta parmağımla bile bastıramadığım bir acı , sancı var. iki büklüm oldum resmen. Adete yakın göğüslerim sıkınca acir evet ama yumurtlamanin 3 gününden itibaren o acı var başladı niyeyse. Kendimde belirti aramıyorum tabii ki . özellikle bu kadar yeniyken. Ama bu sancı , acı normal midir? Kist olmuş olmasından korkuyorum tekrar. Yumurtlama ağrısı ya da hamileliği işaret ettiği söylenen bu ağrıyı yaşayanlar var mı?
Aynılarını yaşadım doktora gittim şiddetli sancıyla ultrasonda sağ yumurtalığımda 4 cmlik kist görüldü. Gebelik belirtilerinde şiddetli ağrı olmaz benim bildiğim. Ben hiç yaşamadım yaşayan da duymadım. Kasıklarda ağrı batma bacak çekilmesi adet sancısı vb bi çok şekilde gösteriyor kendini. Ama şiddetliyse başka şeylerde olabilir adet olursanız gebelik yoksa bi doktora muayene olun bence. İnşallah herşey yolundadırMerhaba. Ovülasyon testim 3-4 martta pik ve 5 martta hafif silikleşmeye başladı ve çatlama olduğunu anladım. 6 martta çizgi daha da silikleşti. ilk kez çatlamadan 4 gün sonra sağ yumurtalığımda elimle hatta parmağımla bile bastıramadığım bir acı , sancı var. iki büklüm oldum resmen. Adete yakın göğüslerim sıkınca acir evet ama yumurtlamanin 3 gününden itibaren o acı var başladı niyeyse. Kendimde belirti aramıyorum tabii ki . özellikle bu kadar yeniyken. Ama bu sancı , acı normal midir? Kist olmuş olmasından korkuyorum tekrar. Yumurtlama ağrısı ya da hamileliği işaret ettiği söylenen bu ağrıyı yaşayanlar var mı?
Eğer her gün bu yumurta ağrısı devam ederse belki de umut var demektir. Kasım'dan beri ovülasyon testi yapıyorum hiç olmadı böyle. Çatladığını bile minik bir sancı giriyor tamam çatladı diyorum. Ama günler sonra ne bu yani? öksürüken bile çok acıyor.Umarım güzel gelişmelerin habercisidirBende de oldu bu ay takvime göre yumurtlamadan 5 gün sonra kasıklarıma bir acı girdi dediğin gibi iki büklüm oldum kaldım öyle yarım saniye kadar belki daha fazla ama canım çok yandı o gün bembeyaz kremsi bir akıntı geldi iki gün sonrada gaz başladı ve devam ediyor ümitlenmiyorum bile artık ama bu belirtiler bariz var
- 29 Ocak 2021
- 2.726
- 5.895
- 108
Kist gebe kalmaya engel oluyor mu?Aynılarını yaşadım doktora gittim şiddetli sancıyla ultrasonda sağ yumurtalığımda 4 cmlik kist görüldü. Gebelik belirtilerinde şiddetli ağrı olmaz benim bildiğim. Ben hiç yaşamadım yaşayan da duymadım. Kasıklarda ağrı batma bacak çekilmesi adet sancısı vb bi çok şekilde gösteriyor kendini. Ama şiddetliyse başka şeylerde olabilir adet olursanız gebelik yoksa bi doktora muayene olun bence. İnşallah herşey yolundadır
O ay olmaz çünkü çatlamayan yumurta kiste dönüşüyor. Ya da bi sebepten rahme ilerleyemiyor kist oluyor. Yani döllenecek bi yumurta olmadığından gebelik oluşamaz. Ama bu basit kist genelde ilk adetle en geç ikinci adetle kendiliğinden geçiyorKist gebe kalmaya engel oluyor mu?
- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 27
Beeennn suan sisdetli sanci yasiyorum femara ile buyuttuk bu ay yumurtalarimi ve doktor iliski gunleri verdi sadece catlama ignesi kullanmafik buyuk ihtimalle catlma ahlgrisi yasiyorum ama saatlerdir gecmek bilmiyor sadece cok az hafifledi yumurtaliklarimi hissediyorum her iki tarafidaMerhaba. Ovülasyon testim 3-4 martta pik ve 5 martta hafif silikleşmeye başladı ve çatlama olduğunu anladım. 6 martta çizgi daha da silikleşti. ilk kez çatlamadan 4 gün sonra sağ yumurtalığımda elimle hatta parmağımla bile bastıramadığım bir acı , sancı var. iki büklüm oldum resmen. Adete yakın göğüslerim sıkınca acir evet ama yumurtlamanin 3 gününden itibaren o acı var başladı niyeyse. Kendimde belirti aramıyorum tabii ki . özellikle bu kadar yeniyken. Ama bu sancı , acı normal midir? Kist olmuş olmasından korkuyorum tekrar. Yumurtlama ağrısı ya da hamileliği işaret ettiği söylenen bu ağrıyı yaşayanlar var mı?
Sık idrara çıkma da var mı. Ben 10-15 dkda bir tuvalete koşuyordum. İdrar torbasına baskı yapıyormuş kistEğer her gün bu yumurta ağrısı devam ederse belki de umut var demektir. Kasım'dan beri ovülasyon testi yapıyorum hiç olmadı böyle. Çatladığını bile minik bir sancı giriyor tamam çatladı diyorum. Ama günler sonra ne bu yani? öksürüken bile çok acıyor.Umarım güzel gelişmelerin habercisidir
- 29 Ocak 2021
- 2.726
- 5.895
- 108
Bu konuda bilgim yoktu teşekkür ederim içim rahatladı. Bahsettiğinizi ben yazın yaşamıştım. Geceleri uykumdan uyandırıyordu. Sadece bir regli dönemimde yaşadım bi daha da olmayaınca doktora gitmemiştimO ay olmaz çünkü çatlamayan yumurta kiste dönüşüyor. Ya da bi sebepten rahme ilerleyemiyor kist oluyor. Yani döllenecek bi yumurta olmadığından gebelik oluşamaz. Ama bu basit kist genelde ilk adetle en geç ikinci adetle kendiliğinden geçiyor
teşekkür ederim. Birkaç gün daha bu şiddetle devam ederse korkup gidebilirim. sağlar suyu içtim aslında bu ay ilk kez. Yani kistleri temizlediği söyleniyordu.Aynılarını yaşadım doktora gittim şiddetli sancıyla ultrasonda sağ yumurtalığımda 4 cmlik kist görüldü. Gebelik belirtilerinde şiddetli ağrı olmaz benim bildiğim. Ben hiç yaşamadım yaşayan da duymadım. Kasıklarda ağrı batma bacak çekilmesi adet sancısı vb bi çok şekilde gösteriyor kendini. Ama şiddetliyse başka şeylerde olabilir adet olursanız gebelik yoksa bi doktora muayene olun bence. İnşallah herşey yolundadır
Adet kanamasıyla gitmiştir o büyük ihtimalle. Yoksa ağrı devam ederdiBu konuda bilgim yoktu teşekkür ederim içim rahatladı. Bahsettiğinizi ben yazın yaşamıştım. Geceleri uykumdan uyandırıyordu. Sadece bir regli dönemimde yaşadım bi daha da olmayaınca doktora gitmemiştim
- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 27
Canım her iki yumurtadanda yumurta görüldü birer tane biri kiste cevirirken biri de gebelik olusturabilirmi acabaO ay olmaz çünkü çatlamayan yumurta kiste dönüşüyor. Ya da bi sebepten rahme ilerleyemiyor kist oluyor. Yani döllenecek bi yumurta olmadığından gebelik oluşamaz. Ama bu basit kist genelde ilk adetle en geç ikinci adetle kendiliğinden geçiyor
Çok sık rastlanmaz genelde bi taraf gelişirken diğeri geride kalır. Ama olduysa gebelik olabilir tabi biri kist olur biri döllenirCanım her iki yumurtadanda yumurta görüldü birer tane biri kiste cevirirken biri de gebelik olusturabilirmi acaba
Bugün iş yerinde 4_5 kez gittim evet. Ben de şaşırdım ama süttüm ayaklarımı heralde diye düşünüyorum.Sık idrara çıkma da var mı. Ben 10-15 dkda bir tuvalete koşuyordum. İdrar torbasına baskı yapıyormuş kist
İnşallah ondandır ya da gebelik belirtisidirBugün iş yerinde 4_5 kez gittim evet. Ben de şaşırdım ama süttüm ayaklarımı heralde diye düşünüyorum.
- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 27
Tamamfir canim kist olusturabilcek buyuklukte degil yumurtalatim zaten anca yeterli buyukluge geldiler ginede agri beni supelendiriyor ins bir skıntı cikmazÇok sık rastlanmaz genelde bi taraf gelişirken diğeri geride kalır. Ama olduysa gebelik olabilir tabi biri kist olur biri döllenir
Soğan suyu diyorsan o çok iyi geliyor. Bende ilk adet oldum 4den 2,5a düştü sonra doğum kontrol hapı verdi doktor onu kullandım beraberinde soğan kürüne başladım 3ncü gün lekelenmelerim oldu. Lekelenme bitince doktora gittim tamamen temizlenmiştiteşekkür ederim. Birkaç gün daha bu şiddetle devam ederse korkup gidebilirim. sağlar suyu içtim aslında bu ay ilk kez. Yani kistleri temizlediği söyleniyordu.
işte o yüzden kiste dönüştüğünü sanmıyorum . Soğan suyu belki epey temizleyip fayda sağladığı için vücudum alışık olmayan tepkiler gösteriyordur. Lütfen öyle olsun ve kist olmamış olsun. Bir kist daha yok etmekle uğraşmak istemiyorumSoğan suyu diyorsan o çok iyi geliyor. Bende ilk adet oldum 4den 2,5a düştü sonra doğum kontrol hapı verdi doktor onu kullandım beraberinde soğan kürüne başladım 3ncü gün lekelenmelerim oldu. Lekelenme bitince doktora gittim tamamen temizlenmişti
çatlamadı mı sizin daha? o yüzden ağrır evet. Benim çatlama biteli 3 gün oldu bugün başladı.Beeennn suan sisdetli sanci yasiyorum femara ile buyuttuk bu ay yumurtalarimi ve doktor iliski gunleri verdi sadece catlama ignesi kullanmafik buyuk ihtimalle catlma ahlgrisi yasiyorum ama saatlerdir gecmek bilmiyor sadece cok az hafifledi yumurtaliklarimi hissediyorum her iki tarafida
- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 27
Catladigina dair bi bilgim yok canim tahminimce yumurtalarim catladi her iki taraftada birer tane olgun yumurta vardi iki tarafli agri yasiyorum suan berbat bi aci yani tarifi yokçatlamadı mı sizin daha? o yüzden ağrır evet. Benim çatlama biteli 3 gün oldu bugün başladı.