Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Halen ovulasyon dönemindesiniz yumurtlama Çatlama evresidirMerhaba kızlar yumurtlama biteli bugün 3.gün aniden aşırı bi kasık ağrısı yaşadım ve hafifledi ama devam ediyor sizce neden olmuştur
Ay keşke hepimiz öyle öğrensekkkBen yumurtlamadan sonraki 3 4 gün aşırı kasık ağrısı yaşadığım ay hamile olduğumu öğrenmiştim
Bende yaşadığım halde olmadı anlamadım gitti herkeste farklı belirti oluyor yaBen yumurtlamadan sonraki 3 4 gün aşırı kasık ağrısı yaşadığım ay hamile olduğumu öğrenmiştim
Yumurtlama başladığında.in itibaren belırtılerınız neydi acaba yazabılırmısınızMerhaba kızlar yumurtlama biteli bugün 3.gün aniden aşırı bi kasık ağrısı yaşadım ve hafifledi ama devam ediyor sizce neden olmuştur
Bende yaşadığım halde olmadı anlamadım gitti herkeste farklı belirti oluyor ya
Allah isteyen herkese nasip etsinAy keşke hepimiz öyle öğrensekkk![]()
Ay bizede dua edinnnAllah isteyen herkese nasip etsin
Evet dediğiniz gibi herkesin belirtisi çok farklı oluyor ama benim tek ve en net belirtim kasık ağrısı olmuştu
Ederim tabiiAy bizede dua edinnn![]()
Yumurtlama başladığında.in itibaren belırtılerınız neydi acaba yazabılırmısınız
Ay inşAllah benimde öyle olur çok istiyoruzBen yumurtlamadan sonraki 3 4 gün aşırı kasık ağrısı yaşadığım ay hamile olduğumu öğrenmiştim
Benimde öğlen bi kasık ağrısı vardı şu anda da var ama böyle doluluk hissiyatı var sanki uzun süre tuvalette çıkmamışım da kasıklarımı şişirmiş gibiBen yumurtlamadan sonraki 3 4 gün aşırı kasık ağrısı yaşadığım ay hamile olduğumu öğrenmiştim
Insallah hamilesinizdir, su an için çok erken bir şey söylemek bir de herkeste de belirtiler farklı oluyor ama benim de aynen öyleydiBenimde öğlen bi kasık ağrısı vardı şu anda da var ama böyle doluluk hissiyatı var sanki uzun süre tuvalette çıkmamışım da kasıklarımı şişirmiş gibi