Ben Saglik personeliyim aşıları yapıyorum bizzat içindeyim yani kendim olmadım çünkü 2 ay içerisinde gebelik düşünenlere yapılmıyor gebelere yapılmıyor şüpheniz varsa yapılmaz anladığım kadarıyla istiyorsunuz da yapmazlar asiyi.Ben 13-14 haziranda ovülasyon testinde piki görüp değerlendirdim. Bugün de aşı hakları çıkınca 17 hazirana ramdevu aldım. Ama tam tutunma döneminde bir zararı olur mu diye çok bir bilgi yok. Doktorlarınızın bu konu hakkındaki yorumları varsa paylaşabilir misiniz? Ben de kendi doktoruma sorucam bugün ama doktorlar arasında bile görüş farklılığı var sanırım. Aşıyı da iptal edip tekrar hakkım olur mu bilemedim
Anne olmadan asi olmayin.Ben 13-14 haziranda ovülasyon testinde piki görüp değerlendirdim. Bugün de aşı hakları çıkınca 17 hazirana ramdevu aldım. Ama tam tutunma döneminde bir zararı olur mu diye çok bir bilgi yok. Doktorlarınızın bu konu hakkındaki yorumları varsa paylaşabilir misiniz? Ben de kendi doktoruma sorucam bugün ama doktorlar arasında bile görüş farklılığı var sanırım. Aşıyı da iptal edip tekrar hakkım olur mu bilemedim
Merhaba. Bende aşı olmak cok istiyorum. 2 3 4 haziran yumurtlama ve catlamaydı degerlendirdm adetimi beklicm. Ama 3 4 aydir deniyoruz 2 3 ay daha bekletmek istiyorum aşıyı esimde o yönde. Bebek olmazsa aşı oluruz daha snra devam ederiz dedi. 1 2 ay koruma öneriyo doktorlar aşıdan sonra.Ben 13-14 haziranda ovülasyon testinde piki görüp değerlendirdim. Bugün de aşı hakları çıkınca 17 hazirana ramdevu aldım. Ama tam tutunma döneminde bir zararı olur mu diye çok bir bilgi yok. Doktorlarınızın bu konu hakkındaki yorumları varsa paylaşabilir misiniz? Ben de kendi doktoruma sorucam bugün ama doktorlar arasında bile görüş farklılığı var sanırım. Aşıyı da iptal edip tekrar hakkım olur mu bilemedim
Canım bana henüz aşı çıkmadı ama eşime dün kamu personeli olduğu için çıktı. Yaptırsak mı bilmiyorum. Sence onun aşı olması benim gebe kalmamı etkiler mi?Ben Saglik personeliyim aşıları yapıyorum bizzat içindeyim yani kendim olmadım çünkü 2 ay içerisinde gebelik düşünenlere yapılmıyor gebelere yapılmıyor şüpheniz varsa yapılmaz anladığım kadarıyla istiyorsunuz da yapmazlar asiyi.
Ben de riskten dolayı kendi kadın doğum doktoruma sordum bugün ve bana bir duyuru gönderdi hamileler ve emzirenlerle ilgili. Buraya da ekliyim. Muhtemelen tüm sağlık personeli bu yönergelerle hareket ediyorsunuzdur zaten. Bana gebeliğe engel olmadığını ve yaptırabileceğimi söyledi. Hatta görüşlerin değiştiğini ve aşıdan sonra korunma gerekliliği olayını da sordum. Tabi içim rahat mı, değil.Ben Saglik personeliyim aşıları yapıyorum bizzat içindeyim yani kendim olmadım çünkü 2 ay içerisinde gebelik düşünenlere yapılmıyor gebelere yapılmıyor şüpheniz varsa yapılmaz anladığım kadarıyla istiyorsunuz da yapmazlar asiyi.
Benim doktorum engel değil yaptırabilirsin dedi. Yaptırsam bir dert yaptırmasam ne zamana kadar beklicemMerhaba. Bende aşı olmak cok istiyorum. 2 3 4 haziran yumurtlama ve catlamaydı degerlendirdm adetimi beklicm. Ama 3 4 aydir deniyoruz 2 3 ay daha bekletmek istiyorum aşıyı esimde o yönde. Bebek olmazsa aşı oluruz daha snra devam ederiz dedi. 1 2 ay koruma öneriyo doktorlar aşıdan sonra.
Doktorlar 2ye ayrılms durumda kimisi olun kimisi olmayın kısırlık yapiyo vs. Diyolar bebek dusunenler icin.. ne gelirse allahtan saglk olsn ne yapalım...
Eşinizde bi sıkıntı olmaz ben olmadan ama eşim oldu iki dozunu da ben de gebelik düşündüğüm icin olmuyorum yanı hersey allahtan bu vakte kadar bu ısın icin de çalıştım önlemlerimi alarak bi sıkıntı yaşamadım asiyi da çocuğum olduktan sonra olurum insallah hayırlısı olsunCanım bana henüz aşı çıkmadı ama eşime dün kamu personeli olduğu için çıktı. Yaptırsak mı bilmiyorum. Sence onun aşı olması benim gebe kalmamı etkiler mi?
Ben bu zamana kadar gebelikte aşı yaptıranı görmedim belki vardır ben duymadım gebelik planından iki öncesine kadar yapılmıyor diye bilip öyle çalışıyoruz biz biz gebelere covid hastalığında bile pavipiravir ilacını vermiyoruz anlam veremedim yanı doktor demiş bunu ama biz de kendi başımıza bisey yapmıyoruz müdürün dedikleriyle hareket ediyoruz hiç yapmadım ben gebeye aşı yapılanı da görmedimBen de riskten dolayı kendi kadın doğum doktoruma sordum bugün ve bana bir duyuru gönderdi hamileler ve emzirenlerle ilgili. Buraya da ekliyim. Muhtemelen tüm sağlık personeli bu yönergelerle hareket ediyorsunuzdur zaten. Bana gebeliğe engel olmadığını ve yaptırabileceğimi söyledi. Hatta görüşlerin değiştiğini ve aşıdan sonra korunma gerekliliği olayını da sordum. Tabi içim rahat mı, değil.
Acaba bu konuyla ilgili danışabilceğimiz bir çağrı merkezi varsa sağlık bakanlığı vs. Arayıp öğrenmekte fayda var. Araştırmaya devamBen bu zamana kadar gebelikte aşı yaptıranı görmedim belki vardır ben duymadım gebelik planından iki öncesine kadar yapılmıyor diye bilip öyle çalışıyoruz biz biz gebelere covid hastalığında bile pavipiravir ilacını vermiyoruz anlam veremedim yanı doktor demiş bunu ama biz de kendi başımıza bisey yapmıyoruz müdürün dedikleriyle hareket ediyoruz hiç yapmadım ben gebeye aşı yapılanı da görmedimSizi etkilemiş gibi olmak istemem ama yine bir kaç hastane ve doktor görüşmesi yapmakta fayda var hakkınızda hayırlısı olsun
Sağol kuzum
Bana da henüz çıkmamış ama eşime çıkmış. Acaba onun aşı olması spermleri falan etkiler mi emin olamadım
Doktorum 2. Aşında gebe kalırsan aşı yaptıramazsın dedi . Şimdi aşı yaptırmasak ne zaman gebe kalacağımız belli değil nereye kadar beklicez yaptırırsak gebe kalırsak bebeğe bişi olur mu inan hiç bilmiyorum ama bikaç gün beklicem bakalım
Bende onu merak ediyorum ama genelde gebeler ile alakalı sıkıntı olur mu olmaz mı o tartışılıyor bilemedimBana da henüz çıkmamış ama eşime çıkmış. Acaba onun aşı olması spermleri falan etkiler mi emin olamadım
Eşime çıktı oda şuan beklemede sinovac olmak istiyor o asi da yok o olmayınca daha banada çıkmadı asi gelirse biraz beklerim hem sistem kalabalığı belki azalır şuan felaket hastaneler
Çünkü favipravir teratojenik olabileceği için verilmiyor, aşıyla ilgisi yokBen bu zamana kadar gebelikte aşı yaptıranı görmedim belki vardır ben duymadım gebelik planından iki öncesine kadar yapılmıyor diye bilip öyle çalışıyoruz biz biz gebelere covid hastalığında bile pavipiravir ilacını vermiyoruz anlam veremedim yanı doktor demiş bunu ama biz de kendi başımıza bisey yapmıyoruz müdürün dedikleriyle hareket ediyoruz hiç yapmadım ben gebeye aşı yapılanı da görmedimSizi etkilemiş gibi olmak istemem ama yine bir kaç hastane ve doktor görüşmesi yapmakta fayda var hakkınızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?