Peki yumurtlama gununu veya çatlama günlerini nasıl hesaplayacagiz hamile kalmak için?Gün aşırı ilişki oluyorsa her türlü şansı yüksek günleri denk geliyordur zaten. Yumurtlama/çatlama günleri önemli. Kaç günü vs yok açıkçası
Ovulasyon testleri var, eczanelerde ya da Trendyolds vs bulabilirsiniz. Adetiniz bittiği gün başlıyorsunuz, her gün yapıyorsunuz, orada çıkıyor yumurtlama. Bence fazla stresli bi şey o ayrı :)Peki yumurtlama gununu veya çatlama günlerini nasıl hesaplayacagiz hamile kalmak için?
Teşekkürler peki yumrtlama günü mü ilişkiye girilmeli yoksa yumurtlamadan sonraki günlerimi ? Yumrtlama günü dışında ilişkiye girildiğinde hamile kalinmiyormuOvulasyon testleri var, eczanelerde ya da Trendyolds vs bulabilirsiniz. Adetiniz bittiği gün başlıyorsunuz, her gün yapıyorsunuz, orada çıkıyor yumurtlama. Bence fazla stresli bi şey o ayrı :)
Yumurtlama & çatlama günü olasılık %10-15 civarı. Diğer günlerde de her zaman olasılık var ama çok daha düşük, en yüksek oran yumurtlama zamanı oluyorTeşekkürler peki yumrtlama günü mü ilişkiye girilmeli yoksa yumurtlamadan sonraki günlerimi ? Yumrtlama günü dışında ilişkiye girildiğinde hamile kalinmiyormu
Yumurtlama zamanı dediğiniz zamanı anlamdım ? Yumrtlama gününden kaç gün sonra oluyor ?Yumurtlama & çatlama günü olasılık %10-15 civarı. Diğer günlerde de her zaman olasılık var ama çok daha düşük, en yüksek oran yumurtlama zamanı oluyor
Yumurtlama günü ve çatlama günü işte genelde 1-2 günlük bi süreYumurtlama zamanı dediğiniz zamanı anlamdım ? Yumrtlama gününden kaç gün sonra oluyor ?
hayırlı olsun :) ovülsyon testi yapmış mıydınızBayanlar beta testim 157 çıktı poztifmis
Hayır hiç ovulasyon kullanmadım ama uygulamadan takp ettmhayırlı olsun :) ovülsyon testi yapmış mıydınız
Hayır herhngi bir takviye kullanmadım . Kullanıp kullanmayacigimi da bilmiyorum . Bilen varsa yazsınMeraba herhangi bir takviye kullandınız mı ya da kür yaptınız mı?
Pcoslusunuz ve takviyesiz mi gebe kaldınız?Hayır herhngi bir takviye kullanmadım . Kullanıp kullanmayacigimi da bilmiyorum . Bilen varsa yazsın
Ne pcosu
Pcoslusunuz ve takviyesiz mi gebe kaldınız?Pcos falan yok bende o nerden cikiyor
Pardon ben sizi başka bir konu altında görmüştüm sanki pcoslu diye hatırladım sizi, kusura bakmayın.Ne pcosu
Tamam sorun yokPardon ben sizi başka bir konu altında görmüştüm sanki pcoslu diye hatırladım sizi, kusura bakmayın.
Folik asit kullanıyosanız şu an yeterli ekstra bi değer düşüklüğünz yoksaHayır herhngi bir takviye kullanmadım . Kullanıp kullanmayacigimi da bilmiyorum . Bilen varsa yazsın