- 28 Ocak 2022
- 1.538
- 2.854
-
- Konu Sahibi glitterpowder
İşte biz bunu bilemeyeceğimiz için ovulasyon testi kullan yok kullanmam dersen adet bitiminden başla iki günde bir ilişkiye gir adet olana kadar. Elbet yakalarsın yumurtlamayı.Selam, ovulasyon testi kullanan bazı kadınların söylediğine göre regl başlangıcından sonra 7 8 9 10 gibi erken tarihlerde yumurtaladığını fark edenler olmuş, ben 30 günden önce regl olan biri değilim, bu durumda benim yumurtalama tarihimin de böyle erken tarihler olma ihtimali var mıdır?
İnternetten toplu ovülasyon testi alırsanız hem daha ucuza gelir hemde adet bitiminden itibaren hergün test yapmaya başlarsınız bu sayede tam kontrollü ilerlemiş olursunuz. Telefonlardaki uygulamalarda gösterilen yumurtlama tarihleri genel kişiye özel değil eğer o uygulamaları kullanıyorsanız oraya takılmamanızı ovülasyon testi ile takip etmenizi öneririmSelam, ovulasyon testi kullanan bazı kadınların söylediğine göre regl başlangıcından sonra 7 8 9 10 gibi erken tarihlerde yumurtaladığını fark edenler olmuş, ben 30 günden önce regl olan biri değilim, bu durumda benim yumurtalama tarihimin de böyle erken tarihler olma ihtimali var mıdır?
teşekkür ederim ovulasyon testi almayı düşünüyorum dikkate alıcam, sadece şunu öğrenmeye çalışıyorum yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunuyorsa, 30-33 gün geçmesi normal mi oluyor bu durumda?İnternetten toplu ovülasyon testi alırsanız hem daha ucuza gelir hemde adet bitiminden itibaren hergün test yapmaya başlarsınız bu sayede tam kontrollü ilerlemiş olursunuz. Telefonlardaki uygulamalarda gösterilen yumurtlama tarihleri genel kişiye özel değil eğer o uygulamaları kullanıyorsanız oraya takılmamanızı ovülasyon testi ile takip etmenizi öneririm
teşekkür ederim, yumurtlamadan 14 gün sonra regl olup yumurta atılıyorsa, 24 25 gün sonra regl olması gerekmez mi 10.günde yumurtlayan birinin bunu anlamaya çalışıyorumİnternetten toplu ovülasyon testi alırsanız hem daha ucuza gelir hemde adet bitiminden itibaren hergün test yapmaya başlarsınız bu sayede tam kontrollü ilerlemiş olursunuz. Telefonlardaki uygulamalarda gösterilen yumurtlama tarihleri genel kişiye özel değil eğer o uygulamaları kullanıyorsanız oraya takılmamanızı ovülasyon testi ile takip etmenizi öneririm
bilemeyeceğinizi biliyorum tahmin olarak soruyorum bilgi sahibi olanlar vardır diye, 2 günde bir ilişki her zaman mümkün olmayabiliyor eşim gece çalışıyor gündüz uykulu oluyorİşte biz bunu bilemeyeceğimiz için ovulasyon testi kullan yok kullanmam dersen adet bitiminden başla iki günde bir ilişkiye gir adet olana kadar. Elbet yakalarsın yumurtlamayı.
İşte o herkeste bir olmuyor onu demek istiyorum. Normaline bakarsak yumurtlamadan sonra 14 gün diyorlar ama 12-14-16 hatta 18 gün sonra yumurta atımı gerçekleşip regl görülebiliyor. Kişiden kişiye değişiyor en azından bende öyleteşekkür ederim ovulasyon testi almayı düşünüyorum dikkate alıcam, sadece şunu öğrenmeye çalışıyorum yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunuyorsa, 30-33 gün geçmesi normal mi oluyor bu durumda?
teşekkür ederim, yumurtlamadan 14 gün sonra regl olup yumurta atılıyorsa, 24 25 gün sonra regl olması gerekmez mi 10.günde yumurtlayan birinin bunu anlamaya çalışıyorum
aslında hiç sekmiyor diyemem genel anlamda düzenli regl oluyorum ama Antalya sıcağında yazın 40ta sonraki ay 36da ondan bir iki ay sonra 49da regl oldum en uzunu oydu, ben o bahsettiğiniz ağrıyı hissetmiyorum belki de anlayamıyorum test de hiç kullanmadım aslında yeni bebek düşünmeye başladım sanırım en iyi yöntem test almak dimi?Eğer 10. Gün yumurtlarsanız 24 25inde regl olursunuz. Hiç sekmiyorsa zaten ayın ortasında düzenli yumurtluyorsunuzdur. Ben test aldım bi kac ay kullandım. Zaten düzenliydi reglim baktım hep 16. Gün yumurtlama oldu ve yumurtlama ağrısı dediğim şey evet yumurtlama ağrısıymış çok net hissedebiliyorum. 2 aydan fazla kullanmadım testleri. Elimde bi kaç tane kaldı onları da tam yumurtlama olduğunu düşündüğüm gün yaptım bi kaç ay pik gördüm emin oldum tamamen yumurtlamayı hissettiğime.
işte tam da sormaya çalıştığım şey buydu teşekkür ederim yumurta atımı herkeste sabit 14 gündür diye okudum birçok yerde sanırım aklımı karıştıran bu olduİşte o herkeste bir olmuyor onu demek istiyorum. Normaline bakarsak yumurtlamadan sonra 14 gün diyorlar ama 12-14-16 hatta 18 gün sonra yumurta atımı gerçekleşip regl görülebiliyor. Kişiden kişiye değişiyor en azından bende öyle
Yok ben hamile kalabilmek için kontrollere gittiğim dönem doktorların hiç biri 14 gün sonra döllenme olmaZsa adet olursun demedi 14-16 gün sonra diye söylüyorlar genelde sabit 14 değilmiş doktordan öğrenmiştimişte tam da sormaya çalıştığım şey buydu teşekkür ederim yumurta atımı herkeste sabit 14 gündür diye okudum birçok yerde sanırım aklımı karıştıran bu oldu
ben bu konuda bi doktorla görüşmedim hiç sanırım nette yazan her şeye de bu yüzden güvenilmemeli, siz hamile misiniz pekiYok ben hamile kalabilmek için kontrollere gittiğim dönem doktorların hiç biri 14 gün sonra döllenme olmaZsa adet olursun demedi 14-16 gün sonra diye söylüyorlar genelde sabit 14 değilmiş doktordan öğrenmiştim
Düzensiz denebilir sizin durumunuzda regl için. Ama testler cok stres sebebi. Eğer haftada 3 cinsel ilişki oluyor ise teste hemen gerek yok. Iliski düzensiz oluyorsa kullanabilirsiniz. Bi de tam da yumurtlamayı hemen yakalamak mühim değil önceki ve sonraki gün de mühim yani bu 3 günden birine denk geliyorsa ilişki gebelik ihtimali var ve yüksek. E sperm de zaten 72 saate kadar bile yaşayabilen bir şey. O yüzden hemen testle görev gibi çalışmalara başlamak çok doğru değil. Biraz oluruna bırakıp sonra test alabilirsiniz. Bir kaç ay ki bence 3 ay gebelik olmazsa siz ve eşiniz gerekli tahlilleri yaptırmalısınız.aslında hiç sekmiyor diyemem genel anlamda düzenli regl oluyorum ama Antalya sıcağında yazın 40ta sonraki ay 36da ondan bir iki ay sonra 49da regl oldum en uzunu oydu, ben o bahsettiğiniz ağrıyı hissetmiyorum belki de anlayamıyorum test de hiç kullanmadım aslında yeni bebek düşünmeye başladım sanırım en iyi yöntem test almak dimi?
Evet kesinlikle stres sebebi, biz bu ay ilk kez düşünüyoruz dönebiliriz bu yüzden test almadım ama ona rağmen bazen stres yaptığımı hissediyor gibiyim sürekli kendimi gebelikle ilgili bi şeyler araştırırken buluyorum çok garip, her sperm 72 saat yaşamaz sadece çok kaliteliler yaşar diyenler de var, düzenli ilişki her zaman mümkün olmuyor maalesef eşim gece çalıştığı için, ama bu ay ve önümüzdeki birkaç ay sakince stres yapmadan denemek en iyisi sanırım sizin çocuğunuz var mı pekiDüzensiz denebilir sizin durumunuzda regl için. Ama testler cok stres sebebi. Eğer haftada 3 cinsel ilişki oluyor ise teste hemen gerek yok. Iliski düzensiz oluyorsa kullanabilirsiniz. Bi de tam da yumurtlamayı hemen yakalamak mühim değil önceki ve sonraki gün de mühim yani bu 3 günden birine denk geliyorsa ilişki gebelik ihtimali var ve yüksek. E sperm de zaten 72 saate kadar bile yaşayabilen bir şey. O yüzden hemen testle görev gibi çalışmalara başlamak çok doğru değil. Biraz oluruna bırakıp sonra test alabilirsiniz. Bir kaç ay ki bence 3 ay gebelik olmazsa siz ve eşiniz gerekli tahlilleri yaptırmalısınız.
72 saate kadar. Tabi ki o kadar yaşamaz hepsi ama oladabilir. Evet bebeğim 81 günlük. Arastırmayın valla fazla bilgi ziyan.Evet kesinlikle stres sebebi, biz bu ay ilk kez düşünüyoruz dönebiliriz bu yüzden test almadım ama ona rağmen bazen stres yaptığımı hissediyor gibiyim sürekli kendimi gebelikle ilgili bi şeyler araştırırken buluyorum çok garip, her sperm 72 saat yaşamaz sadece çok kaliteliler yaşar diyenler de var, düzenli ilişki her zaman mümkün olmuyor maalesef eşim gece çalıştığı için, ama bu ay ve önümüzdeki birkaç ay sakince stres yapmadan denemek en iyisi sanırım sizin çocuğunuz var mı peki
histereskopi ilk kez duyuyorum, gerçekten tebrik ederim sizin için sevindim72 saate kadar. Tabi ki o kadar yaşamaz hepsi ama oladabilir. Evet bebeğim 81 günlük. Arastırmayın valla fazla bilgi ziyan.Ben 2. Tüpe hazırlanırken histereskopi sonrası doğal gebe kaldım. Yani olaylar olaylar
Çok şükür. Insallah size uğraşmadan nasip olsunhistereskopi ilk kez duyuyorum, gerçekten tebrik ederim sizin için sevindimOlaysız gebelik her kadına verilmiş bi şans olmuyor maalesef yine de ne mutlu size
inşallah çok teşekkür ederimÇok şükür. Insallah size uğraşmadan nasip olsun
Bu ay benim öyle oldu. Adetin başlangıcı 1.gün saydım 10.gün yumurtlama gördüm. zaten bedenimde sinyaller verdi. Kasık ağrım ve akıntım vardı.Ertesi gün çatlama oldu yani bugünSelam, ovulasyon testi kullanan bazı kadınların söylediğine göre regl başlangıcından sonra 7 8 9 10 gibi erken tarihlerde yumurtaladığını fark edenler olmuş, ben 30 günden önce regl olan biri değilim, bu durumda benim yumurtalama tarihimin de böyle erken tarihler olma ihtimali var mıdır?
peki sizin regl döngünüz nasıl? 10. gün yumurtlama olduğunda ne zaman regl oluyorsunuz mesela? kasık ağrısı ve akıntı bazen kafa karıştırıcı olabiliyor farklı anlarda da olduğu içinBu ay benim öyle oldu. Adetin başlangıcı 1.gün saydım 10.gün yumurtlama gördüm. zaten bedenimde sinyaller verdi. Kasık ağrım ve akıntım vardı.Ertesi gün çatlama oldu yani bugün