• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bursa 16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2021
5
2
1
30
Kızlar merhaba bugun ovulasyon testınde yumurtlama gördum ancak sabah bundan haberım yoktu ve eşimle birlikte olduk ve birinci ve ikinci bışlamayı içime yapmış ovulasyon takıbını yaptırdığım kişiye söyledım bugun degıl yarın ve salı gunu beraberlık olsun dedı ancak sorum şu spermler rahımde 72 saat yaşıyo ve rşim ölü spermleri içimde yarın bırıncıyı degıl ikinciyi içime boşltcak ve ölü spermler canlı spermlerın yerını işgal etmez mı yanı hamılelık oluşur mu yumurtalığım ilk canlı degılde ölü spermler geldığı için ölü sperlerle oluşursa gebelik olmaz demi yanı inşallah olur inşallah anlamışsınızdır

Kızlar merhaba bugun ovulasyon testınde yumurtlama gördum ancak sabah bundan haberım yoktu ve eşimle birlikte olduk ve birinci ve ikinci bışlamayı içime yapmış ovulasyon takıbını yaptırdığım kişiye söyledım bugun degıl yarın ve salı gunu beraberlık olsun dedı ancak sorum şu spermler rahımde 72 saat yaşıyo ve rşim ölü spermleri içimde yarın bırıncıyı degıl ikinciyi içime boşltcak ve ölü spermler canlı spermlerın yerını işgal etmez mı yanı hamılelık oluşur mu yumurtalığım ilk canlı degılde ölü spermler geldığı için ölü sperlerle oluşursa gebelik olmaz demi yanı inşallah olur inşallah anlamışsınızdır
Bu bilgileri size kim verdiyse onu bir daha dinlemeyin. Yumurtlama günü de iliski yasanir. Ayrica 72 saat yasiyorsa ölen sperm yoktur. 24 saat bile olmadi çünkü. Ölü spermlerle gebelik olusmaz. Sperm canliysa yumurtsyi döller ancak. Allah aşkına Azicik okuyun izleyin ya bunlar ne kadar anlamsiz cumleler.

Özelden size bir sayfa yolladım mesajlarınıza bakarsanız size her sorunuzun cevabını verecek güzel bir sayfa.Ben yeni keşfettim ve daha yeni öğrendim diyebilirim yumurtlama vs.Evlenmeden önce regl harici sevişince hemen hamile kalcam 🤣🤣🤣🤣 ay neyse öyle işe mesaj kutunuza bakarsınız.

Bu bilgileri size kim verdiyse onu bir daha dinlemeyin. Yumurtlama günü de iliski yasanir. Ayrica 72 saat yasiyorsa ölen sperm yoktur. 24 saat bile olmadi çünkü. Ölü spermlerle gebelik olusmaz. Sperm canliysa yumurtsyi döller ancak. Allah aşkına Azicik okuyun izleyin ya bunlar ne kadar anlamsiz cumleler.
Hanım efendi sizin anlama kıtlığınız mı var bence siz okuyun öğrenın çoğu yerde ne yazdığını bende bılıyorum ölü spermler hakkında bilgim aklıma takıldı sordum bilmemek ayıp degıl ögrenmemek cahil muamelesı yapıyosunuz ama böyle bilip bilmeden konuşmalar asıl cahıllınğin göstergesi

Ovulasyon takıbını yapan kişi o zaten 😊 Ebru hanım ne zaman yazsam cevrp verır ancak çogu kişiye baktığı için geç cevap verıyo bende acil olarak burdan yazdım

Back
X