• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama testiyle hamile olduğunu öğrenenler bakabilirlermi:(

işte tam olarak bu ınternette buldum ıgrenc bıraz ama kusura bakma:)
askim bu 4 numara. iste bu adet oncesi olan akinti. benim dedigim akinti boyle degil. bu parca parca sumukumsu oluyor. benim dedigim el kremini al onun gibi. hic parcasi kati birseysi yok icinde.

neyse sen regli olursan da sakiiiin uzme kendini. saglikliyim, regli olabiliyorum, ureyebiliyorum diye dusun. cunku bunlar cok cok cok onemli seyler. insallah en kisa zamanda saglikli bir gebelik nasip olur sana. ama unutma once sukran sonra dua. once elindekiler icin sukret ki uzulmeyesin. :)

askim bu 4 numara. iste bu adet oncesi olan akinti. benim dedigim akinti boyle degil. bu parca parca sumukumsu oluyor. benim dedigim el kremini al onun gibi. hic parcasi kati birseysi yok icinde.

neyse sen regli olursan da sakiiiin uzme kendini. saglikliyim, regli olabiliyorum, ureyebiliyorum diye dusun. cunku bunlar cok cok cok onemli seyler. insallah en kisa zamanda saglikli bir gebelik nasip olur sana. ama unutma once sukran sonra dua. once elindekiler icin sukret ki uzulmeyesin. :)
aynende öle canım bakalım hayırlısı belkıde vardır doktor dıomuskı hamılesın ayy ınsallah cok sevınırım:)

aynende öle canım bakalım hayırlısı belkıde vardır doktor dıomuskı hamılesın ayy ınsallah cok sevınırım:)
insallah canim. sen haberdar et bizi de tamam mi? ama tagle yani bu salak bildirimler her zaman gostermiyor ben arada kaciriyorum sizin konusmalari.

neyse ben kaciyorum artik mesaim bitti :) bugun yine calismadim yaaa tum gun internette ehehehhe!

optum seni kocaman.

Kizlar slm. Sizi takip ediyordum ben de yazmak istedim. Bat tarihim 5 ekim ama ben her zmn ki gibi sabirsizlik edip dun sabah test yaptim nasilsa bisey yoktur diye ise gitmek icin hazirlandigimdan bi 15 dakika sonra teste baktim silik de olsa cift cizgi cikmisti. Herhalde gec baktigimdan yanlis olsa gerek dedim aksam gene test yaptim gene cok silik cikti. Bu sabah ki test de ayni sekilde cikti. Bu sabah ovulasyon testim de baya koyu cikti. Ama hamilelik testinin dunki gibi cok silik cikmaya devam etmesi koyulasmamasi emin olmami engelliyor. Kan testini de husrana ugramamak icin regl gecince yapayim diyorum. Benim durumum da boyle

Kizlar slm. Sizi takip ediyordum ben de yazmak istedim. Bat tarihim 5 ekim ama ben her zmn ki gibi sabirsizlik edip dun sabah test yaptim nasilsa bisey yoktur diye ise gitmek icin hazirlandigimdan bi 15 dakika sonra teste baktim silik de olsa cift cizgi cikmisti. Herhalde gec baktigimdan yanlis olsa gerek dedim aksam gene test yaptim gene cok silik cikti. Bu sabah ki test de ayni sekilde cikti. Bu sabah ovulasyon testim de baya koyu cikti. Ama hamilelik testinin dunki gibi cok silik cikmaya devam etmesi koyulasmamasi emin olmami engelliyor. Kan testini de husrana ugramamak icin regl gecince yapayim diyorum. Benim durumum da boyle
canım 2 gun sonra bıdaha yap 2 gunde bır hcg artıyor ozman koyulastıgını gorursun bence hamılesın;)

Kizlar isten erken ciktim oglen gene test yaptim daha belirgin hale gelmis :-)

Eklentiler

• 20151001_140808.jpg
    20151001_140808.jpg
    124,9 KB · Görüntüleme: 354
yapmadım cnm yarın doktora gıdıorum hcgye baktırcam:)
iyi hadi bakalim, yarin ogreniriz artik :) heyecanla bekliyoruz.

Ben de gecen persembe verdigim kan tahlilinin sonuclarini haaaallaaaaaaa alamadim yaaa! dun aksam gittim dr a bize ulasmadi daha lab da dedi. lab zaten bana vermiyor. bugun bir daha bakicamm. .

Kizlar merhba bende bu ay test almayi düşünüyorum sizce hangi testi alayım benim bi arkadas laydi die bir takip testi ile hamile kaldı sizler hangilerini önerirsiniz acaba

5. Ressim ne an lama geliyor acaba

5/6. resim adet oncesi gelen akinti.

Yapiskan Vajinal Mukus
Yapiskan VM en az fertil olan mukus cesididir. Yogun ve parca parcadir. Dokunuldugunda macun ya da uhulu yapiskan gibi bir his verir. Spermlerin yuzmesini engeller.

Sticky cervical mucus
Sticky or tacky CM is the least fertile. It's thick and chunky and feels kind of like paste or like glue from a glue stick, making it hard for sperm to swim through.

Back