• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama testiyle hamile olduğunu öğrenenler bakabilirlermi:(

angels1991

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
439
139
103
33
merhaba arkadaşlar bu ay ilk dafa yumurtlama testi kullandım ayın 14 ünde çift çizgiyi yakaladım iki gündürde testi tekrarlıyorum silik çizgiydi kaybolmaya başlamıştı yani bugün yaptığım testtede tekrar yavaş yavaş koyulaşmaya başladı acaba diyorum hamilemiyim bi bakarsanız sevinirim...

Eklentiler

• P9170002.JPG
    P9170002.JPG
    77,5 KB · Görüntüleme: 2.570
  • P9170001.JPG
    P9170001.JPG
    55,9 KB · Görüntüleme: 3.223
yumurtlama günüm 14uydu ztn bugun 19u ve dahada belırgınleşiyo çizgi bunlarda bugunkuler
merhaba bende bu ay ovülasyon testi kullandim. Sizi heveslendirmek istemem ama bu şekilde hamileligini ogrenen cok kisi var.Adetinize kac gun kaldi acaba benim 7 gun kaldi ama gecen gun ovülasyon testini tekrarladim ve tek çizgi cıkti :(

merhaba bende bu ay ovülasyon testi kullandim. Sizi heveslendirmek istemem ama bu şekilde hamileligini ogrenen cok kisi var.Adetinize kac gun kaldi acaba benim 7 gun kaldi ama gecen gun ovülasyon testini tekrarladim ve tek çizgi cıkti :KK43:
benmde 8 gun var 27sınde adet olucam canım

merhaba bende bu ay ovülasyon testi kullandim. Sizi heveslendirmek istemem ama bu şekilde hamileligini ogrenen cok kisi var.Adetinize kac gun kaldi acaba benim 7 gun kaldi ama gecen gun ovülasyon testini tekrarladim ve tek çizgi cıkti :KK43:
canım sen bugunde yaptınmı kaçında yumurtladın acaba?

sen bugunde yaptınmı canım testi ve yumurtlaman ne zmandı

canım sen bugunde yaptınmı kaçında yumurtladın acaba?
Ben bu ayin 10'nu ve 11'inde cift cizgiyi yakaladim ve o gunleri degerlendirdim.En sonda 2-3 gün önce yaptim ovülasyon testini ama 2. cizgi çok cok silikti.O kadar cok hamilelik belirtim var ki son 3-4 gundür aşırı bel ve kasık agrım oldu.Ama bu ay da hamile değilsem ben kesin kafayı yedim çünkü kasık ve bel agrisindan 2 gecedir uyuyamadim resmen.Bir yandan umutlaniyorum bir yandan da yok yok hamile falan deģilim diyorum.4 tane kaybim var cok güç durumdayım çokk :KK61:

Ben bu ayin 10'nu ve 11'inde cift cizgiyi yakaladim ve o gunleri degerlendirdim.En sonda 2-3 gün önce yaptim ovülasyon testini ama 2. cizgi çok cok silikti.O kadar cok hamilelik belirtim var ki son 3-4 gundür aşırı bel ve kasık agrım oldu.Ama bu ay da hamile değilsem ben kesin kafayı yedim çünkü kasık ve bel agrisindan 2 gecedir uyuyamadim resmen.Bir yandan umutlaniyorum bir yandan da yok yok hamile falan deģilim diyorum.4 tane kaybim var cok güç durumdayım çokk :KK61:
ay kıyamam canım benimde bitane kaybım var anlıyorum az cok senı hala aklıma geldıkçe gözlerim doluyo doktor ne dedı peki gittinmi

Topicte çoğu arkadaş bu koyulugu adete 2 gün kala gördü ve hamisler
daha yumurtlayalı 5 gun oluyo bu kadar erken sonuc verırmıkı orda tereddütte kalıyorum durdukca dahada koyulasıo gun gectıkce cıkan cızgıye yakınlasıyo cızgının rengı bılemedım acaba tekrarmı yumurtluyorum dıyorum:S

ay kıyamam canım benimde bitane kaybım var anlıyorum az cok senı hala aklıma geldıkçe gözlerim doluyo doktor ne dedı peki gittinmi
Doktor kan sulandirici ve folik asit verdi.Bunlari kullan ve hamile kal dedi.Büyuk ihtimal hamile kalirsam hergün kan sulandirici iğnelerden vurulmam gerekecek.Ama artik bir yavrumun olmasini okadar cok istiyorum ki her zorluğa raziyim.Inan seni umitlendirmeyi hiç istemiyorum ama bir kez cift çizgiyi yakalayip ardindan yaptigin testler silikleştiyse ve simdi yaptigin testler tekrar koyulastiysa bence hamilesin canim.

Doktor kan sulandirici ve folik asit verdi.Bunlari kullan ve hamile kal dedi.Büyuk ihtimal hamile kalirsam hergün kan sulandirici iğnelerden vurulmam gerekecek.Ama artik bir yavrumun olmasini okadar cok istiyorum ki her zorluğa raziyim.Inan seni umitlendirmeyi hiç istemiyorum ama bir kez cift çizgiyi yakalayip ardindan yaptigin testler silikleştiyse ve simdi yaptigin testler tekrar koyulastiysa bence hamilesin canim.
valla canım aslında şöyle oldu ınan hıcc aklımda yoktu allah tarafından 14 unde canım sıkıldı bı yapım dedım bı baktım cıft cızgı anammm dedım yakaladım yumurtlamayı o gun bırlıktlıkoldu ertesı gunu sanırım tam hatırlamıyorum baktım sılıktı aradan 2 gn gectı yapmaya basladım hergun dahada kuyulasıyo sanrm kafayı yıcem gebelk testı yaptım bugun hayalde olablr ama cok cok ama cok sılık ınce bı cızgı grdum sankı ay blmıorum kafam cok karısık ıns en kısa zamnda sende bende butun ısteyenler kavusur bebıslerıne :(

Back