doktor çaplarını soylediginde henuz çatlamamıs yani folikül atılmamıs oluyor canım
Arkadaşlar bence her ay illa aynı gün yumurtlama olmuyor..Yani değişebiliyor sanırım günü..Daha erken ya da daha sonraki günlerde olabiliyor..Bir şey daha var illa her ay yumurtlama olmayabilirmiş..:çok üzgünüm::sm_confused:
rufeydacım bence senin yumurtlaman yakın yada hamilesin :)
Yabancı sitelerde ovulasyon testi örneklerine baktım ,illa iki çizgi aynı koyulukta olanlara pozitif demişler..Biri kalın biri silik olan çizgiler olunca negatif yazmışlar..Ama gebelik testlerinde ikinci çizgi silik de olsa pozitif denilmiş...:sm_confused:
Arkadaşlar,eşim geldi ben telaşe olduğum için..Birlikte dr a gittik..Sağ yumurtalığımda 18 mm lik bir folikul gördü..Yani daha yumurta çatlamamış ama 1-2 gün içinde çatlar dedi..
Herkese teşekkür ederim..a.s.
kac gunde bir regl oluyorsun canım
rufeydacım neden bi dr a gitmiyorsun
İnşallah hamilesindir :Saruboceq:canım bugün23. gün dün yine silik çizgi çıktı
sag kasıgımda şişik bir balon var gibi sancımvar sürekli
yaptıgım testlerde 18. gün olan biraz daha koyu
sanırım ben o gün yumurtladım ama neden hala 2. çizgi silik çıkıyor onu anlamadım:uhm:
Bu günleri değerlendirdinmi canım... Normalde kaç günde bir adet görürsün sana tavsiyem bu ay olmazsa birdahaki ay adetinin 10. gününden başla 17 güne kadar her gün çalışMutemelen bu dönemlerede yumurtan çatlamaya meğilli.. Ve o günü yakalamak biraz zorlu bir yarış ve şansa.s.
sen benden 3 gun sonra regl olacaksın yani 9 gunun var..
İnşallah hamilesindir :Saruboceq:
Adetin 5. gününden beri çalıştık canım..Hala devam çalışmayakaydirigubbakcemile3
Bu ay olmazsa mikroya yönelcez..Zaten 1 ay ertelendiği için preseedi deneyelim dedik..Hayırlısı artık...:1rolleyes::Saruboceq:
Yabancı sitelerde ovulasyon testi örneklerine baktım ,illa iki çizgi aynı koyulukta olanlara pozitif demişler..Biri kalın biri silik olan çizgiler olunca negatif yazmışlar..Ama gebelik testlerinde ikinci çizgi silik de olsa pozitif denilmiş...:sm_confused:
canım yani ikinci çizgi koyulaşmayınca yumurtlama olmadıgı anlamına mı geliyor:uhm:
bademcim mesajımı görmedin sanırım anlayamadımda tam olarak
Canım emin olmadığım ve cevabını net olarak bilmediğim için cevap vermedim..:sm_confused:
ay deli olucam ben şu streside atamıyorumki bitürlü hakkımızda hayırlısı olur inşallahhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?