- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 39
- Konu Sahibi EU2
Canım ben 10 mayısya adet gördüm..4 gün sürdü..5. günden itibaren test yaptım..dün 13.gündü...bu gün 14. gün..
ben 3 mayısta adet oldum bugün 21. gün yine silik çizgi çıktı ya anlamadım gitti valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben 10 mayısya adet gördüm..4 gün sürdü..5. günden itibaren test yaptım..dün 13.gündü...bu gün 14. gün..
ben 3 mayısta adet oldum bugün 21. gün yine silik çizgi çıktı ya anlamadım gitti valla
doktora kaçıncı gün gittin :uhm:
dün canım..bu gün 14.gün dün 13.günde gittim dr a..18 mm lik folikul var dedi..
yumurtalaman bittikten sonra test yapmaya başlamış olabilirmisin ?:sm_confused:
15.gün geç gibi geldi bana benneyaptımki
daha önce düzenli değildi 35 günde birCanım ama yumurtlama hep illa aynı gün olacak diye bir şey yok ki...daha erken de olabilir..ben adetin kaç günde bir demek .istemiştim..mesela 30 günde 1 mi? 28 günde 1 mi ? gibi...
daha önce düzenli değildi 35 günde bir
2 aydır da ayın 3'ünde oluyorum
Canım o zaman teste devam etmeni önerebilirim ya da sen de bir dr a gidip vajinal ultrasona girersen dr bakar yumurtanın durumuna..En sağlıklısı bu sanırım...:1hug:
rufeydacim bencede sen pztesi bi doktora gorun,
baksın bakalım yumurtaların ne durumda
kafam karıştı şimdi... :uhm:
benimde 14. günde 17 mm lik ve 16 mm lik yumurtalarım oluşmuştu..
yani şuan daha yumurtalarım oluşmayamı başlıyor, yani daha yumurtlamamış mı oldum ben?
slm canım
kaç gündür test yapıyorsun
bugün kaçıncı günün :uhm:
canım ben test yapmadım bu ay..
geçen ay yapmıştım..
bademin anlattığı gibiydi benimde, belirgindi ama ikisi aynı renk değildi..
bu ay da bir daha almadım.. nasıl olsa doktora gidicem diye.
bugün ise 18. günüm.
acaba ne durumdadır?