• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama testi ile hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

suner83

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2020
79
50
8
41
Merhaba kızlar.bu ay ilk defa ovulasyon testi aldım ve denemeye başladım.kullanıpta hamıle kalanlar varmı acaba.ben telefonumdaki uygulamaya göre hareket ediyordum fakat yumurtlamanın doğru olmadığını düşünüyorum.testler nekadar doğru sonuç verir acaba katılmak istermisiniz sizde beraber takip edelimmi 🤪

Merhaba kızlar.bu ay ilk defa ovulasyon testi aldım ve denemeye başladım.kullanıpta hamıle kalanlar varmı acaba.ben telefonumdaki uygulamaya göre hareket ediyordum fakat yumurtlamanın doğru olmadığını düşünüyorum.testler nekadar doğru sonuç verir acaba katılmak istermisiniz sizde beraber takip edelimmi 🤪
Benim bu ay 2. Denemem olcak diğer ay olmadı

Bu ah ben de ilk kez testle demedim, telefonumdakinden çok farklı değil gerçek, 1 gün var. 9 gün sonraki merak ediyorum 🙈Test vücuttaki LH hormonunu olcuyor, sabah ilk idrar ile yapmiyorsaniz doğru sonuç verir. T çizgisi C ile ayni veya daha koyuysa yumurtlama, genelde ertesi gün T çizgisi siliklestiyse çatlama oluyormuş. ama hamileliği etkileyen yumurtlama dışında da bir çok faktör de var sonuçta.

Bu ah ben de ilk kez testle demedim, telefonumdakinden çok farklı değil gerçek, 1 gün var. 9 gün sonraki merak ediyorum 🙈Test vücuttaki LH hormonunu olcuyor, sabah ilk idrar ile yapmiyorsaniz doğru sonuç verir. T çizgisi C ile ayni veya daha koyuysa yumurtlama, genelde ertesi gün T çizgisi siliklestiyse çatlama oluyormuş. ama hamileliği etkileyen yumurtlama dışında da bir çok faktör de var sonuçta.
Evet ama canım ben yumurtlamayı kaçırdığımı düşünüyorum çünki döngümün 28 olduğunu düşünüyordum ve ona göre hesaplama yapıyordum aslında 30 Muş.programda o şekilde kaydedilmişti

merhaba bende bu ay aldım ovulasyon testi ve adetin 3. günündeyim adetim bitince yapmaya başlayacağım burdan beraber takip edelim bu ayı inşlh güzelk sonuçlar alırız

benim de kasım da bi kimyasal gebeliğim oldu bi ay dinlenip tekrar denedim ama olmadı bu ay da ovulasyonla takip edeceğim sizin kaç ay oldu kimyasal geçireli
Bu ay kuzum daha yeni :( salı kan verdim 12.54 çıktı beta hcg, doktor çok yeni 2 gün sonra kan ver dedi . O gün zaten kahverengi akıntım başlamıştı 2 gün sonra değer 11.45 e düştü büyük ihtimal kimyasal dedi ki kanamam başlamıştı hala devam ediyor

Bu ay kuzum daha yeni :KK43: salı kan verdim 12.54 çıktı beta hcg, doktor çok yeni 2 gün sonra kan ver dedi . O gün zaten kahverengi akıntım başlamıştı 2 gün sonra değer 11.45 e düştü büyük ihtimal kimyasal dedi ki kanamam başlamıştı hala devam ediyor
çok geçmiş olsun canım inşallh bundan sonra sağlıklı bir gebeliğin olur

Gebelik planladiktan 9 ay sonra hamile kaldim, 7 ay boyunca bosuna ugrasmisim ovulasyon testini hep erteledm pek umursamadim kullandgmn 2. Ayi hamile kaldim
Nasip tabi 😊ama bende tlfnda uygulamadan takip ediyordum hep arada 1 hafta oynuyormus megersem

Back